İnstagram cekilisleri

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
Dert değil belki ama fena canım sıkılıyor. Bildiğin viral reklam profilinde paylaş, hesabınız gizli bile olsa bizi etiketleyince görebiliyoruz biz yalanı.
Bu çekiliş zehriyle takipçi kazanmak için kıyafet verdiler, telefon verdiler, yemek verdiniz hatta Küba tatili zırvası vardı onu bile verdiler. Ama gaza gelip gittikleri Karadağ’daki restoranlarında şinitzel satacaklar diye öğrencilere burs vaad edip restoranınızı, kendinizi, sevgilinizi falan takip ettirip paylaşım yaptırmaları hakikaten çok enteresan. Umarım tez zamanda bu tip şeylerin terbiyesizlik olduğunu fark ederler. Hepinize hayatta başarılar dilerim.

Dünden beri bu muhabbet, bizim insanımızda hemen her şeye atlamasın, çekilişten çıkacak şeyin ne hayrı olur

Yanlıs hatırlamıyosam ögrenciye bi sene boyunca her ay 150€ burs, aslında çok güzel bi etkinlik ama yaptırıs bicimleri bana çirkin geliyor kaldı ki böyle şeyler bu kadar açık olmamalı. Gerçi berrak tüzünataçın burs verdiği çocuğun sevgilisi berrak tüzünataçı engellemişti. :rolleyes:

Ekşi'ye 'İnstagram burs salgını' yazın ayrıntılı var olay.

Yanlıs hatırlamıyosam ögrenciye bi sene boyunca her ay 150€ burs, aslında çok güzel bi etkinlik ama yaptırıs bicimleri bana çirkin geliyor kaldı ki böyle şeyler bu kadar açık olmamalı. Gerçi berrak tüzünataçın burs verdiği çocuğun sevgilisi berrak tüzünataçı engellemişti. :rolleyes:
burs alan öğrenciyi tanıyorum ben, o video çeken çocuk değil. alan kişinin yaşamı epey problemli, durumu bayağı karışık, psikolojik sıkıntıları var epeyce.

İntagramda çekilişlenenlerden misiniz yoksa instagramda çekilişlenemeyenlerden misiniz ?

Ekşi’den okuyunca anladım olayı. Çekiliş yapan tüm hesaplar, bir ruj ya da tabak İçin bile aynı şeyleri yaptırıyor zaten. Burada meblağ yüksek olunca talep daha fazla olmuş.

he bende mac ruj kazandıydım . Kullanan bir arkadaşıma hediye ettim . :D

Senın zorun ne gı ?

Ne oldu yahu, ekşi sözlükte'de bir instagram bursu başlığı dönüyor üşengeçlikten açıp okumadım.

Back
X