Instagram butikleri hakkında..

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Merhaba bayanlar. Ben bir süredir ınstagramda belki 100 e yakın butik takip ediyordum. Bugün birçoğunun artık reklam yapıp yapıp durup anasayfamı işgal ettiğini farkettim. Bir arkadaşım fotoğraf paylaşıyor misal, ben o fotoya ulaşamıyorum bi türlü anasayfadaki butik kalabalığından. Beğendiğim ürünler oluyormuydu tabi oluyordu ama bugün kafamın atmasıyla hepsinden takibimi çektim. Size akıl danışacağım konu şu, bu ınstagram butiklerinden çok beğenerek takip ettiğiniz, alışveriş yapılabilecek kadar güvenli, mümkünse reklam yapmayan bana önerebileceğiniz ayakkabı kıyafet çanta vs butiği varmı? İsimini yazarsanız sevinirim. İyi geceler :KK52::KK68:

Canm denizbutik var bi de mineabutik var ikisinden de alisveris yaptim yapiyorum cok memnunum reklamlari oluyor tabiki ama urunleri cok hos

kızlar ben LİDYASTEEL takip ediyorum aynı zamanda internet siteleride var ve sadece butik ürün satıyor, her modelden maksimum 3 adet getıriyor sahibi bayan ilede whatsApptan yazdım sebebi kişisel olması herkese aynı ürünü satmamakmış zaten tüm fuarlara gidiyor. inceleyin derim sitesi...

ben bunu aldım :)))

Eklentiler

• BİLEKLİK.10.webp
    BİLEKLİK.10.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 2.643
Son düzenleyen: Moderatör:
birde bunu aldım :)))
... sitenin adı

Eklentiler

• YUK144.webp
    YUK144.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 2.038
Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en büyük çin malı ürün satış sitesi olan http://aliexpress.com dan çin malı ürünleri 3 e alıp burada 300 e satıyorlar.Alacaksanız eğer marka ismi olmadan model ismi olarak aratın.
Misal "new balance 410" ayakkabı arıyorsunuz "410 spor shoes" diye aratın çıkar.Marka isimleri sahte ürün sattıkları için koyamıyor çinliler.
Ayrıca haberlerde bu dolandırıcı butikler içinde haber vardı.Ben güvenmiyorum.

ben lafeminite diye bir butikten alısveris yaptım 5 parca ürün aldım ve cok kaliteli kumasları var fiyatlarıda uygundu.Onun dısında tasarım terlik aldım ve bende yapmak istiyorum onlardan aldıgım bayan cok tatlı birisi harika tasarımlar yapıyor

trendbende var ben de ondan alışveriş yaptım.
Memnun kaldım uygun fiyatlı ve güzeldi.
Ayrıca sitesi de var hem.
Bir bakın derim kızlar.

Bir bakın derim kızlar.
Bende oradaki elbiseleri çok beğendim sipariş verdim 21inde ama hala kargolanmadi bide iletişim sıfır mesaj mail hiç cvp yok. Acaba aldığınız urun ne zaman elinize gecti?

Bir bakın derim kızlar.
merhaba nomunomuchua,
herhalde trendbende sitesinden bir tanıdığın var çünkü söylediklerin doğru değil iki gün önce sipariş verdim ama ne olduğu belli olmayan bir site resmen ne iletişim var ne de muhattap olabileceğin biri sen emin misin memnun kaldığından

merhaba nomunomuchua,
herhalde trendbende sitesinden bir tanıdığın var çünkü söylediklerin doğru değil iki gün önce sipariş verdim ama ne olduğu belli olmayan bir site resmen ne iletişim var ne de muhattap olabileceğin biri sen emin misin memnun kaldığından
Seninle aynı fikirdeyim daha oncede bi çok yerden alışveriş yaptım bu site bi tuhaf soZDe trendyol la yarisiyormus. Puf. Ama sınır olmaya başladım artık 9/gün oldu mesaj yazdım.yine cvp yok. Bakalim bekliyorum.elbiseyide düğün için aldim acelem ondan. Ama acelem olmasa bile bu kadar geç kalmasi ve bu iletisimsizlik sınır bozucu

merhaba nomunomuchua,

Merhaba.
Tanıdığım falan yok.
Ben internetten çok alışveriş yaparım. Güven problemim olduğu için de hep kapida ödemeli alırım.

Sizi anlıyorum ancak ben bana yapılanı söyledim.
Instagram hesabından whatsap nosu ile iletişim kurup siparis verdim ben.
Sipariş sırasında bana da geç dönüşler yapıldı evet yoğunluk nedeniyle kusura bakmayın denildi.
Ama kargo yola erken çıktı belki ellerinde vardı bilemem. Yani 4 gun sonra falan elimde oldu benim.

Olanı söylüyorum yalan mı söyleyeyim?

Size memnun kaldığım bir çok site sayabilirim kapida ödemeli alışveriş yaptığım.. Hepsinde tanıdığım olduğunu mu düşüneceksiniz?

Bu da ilgincmis.. :)

Merhaba.
Tanıdığım falan yok.
Ben internetten çok alışveriş yaparım. Güven problemim olduğu için de hep kapida ödemeli alırım.

Sizi anlıyorum ancak ben bana yapılanı söyledim.
Instagram hesabından whatsap nosu ile iletişim kurup siparis verdim ben.
Sipariş sırasında bana da geç dönüşler yapıldı evet yoğunluk nedeniyle kusura bakmayın denildi.
Ama kargo yola erken çıktı belki ellerinde vardı bilemem. Yani 4 gun sonra falan elimde oldu benim.

Olanı söylüyorum yalan mı söyleyeyim?

Size memnun kaldığım bir çok site sayabilirim kapida ödemeli alışveriş yaptığım.. Hepsinde tanıdığım olduğunu mu düşüneceksiniz?

Bu da ilgincmis.. :)
Ben sadece iletişime gecmedikleri ko &,nusunda aynı fikirdeyim dedim.sıkıntılı bi site siz sansliymissiniz valla 4 günde elinizde olmuş puf :)

Ben sadece iletişime gecmedikleri ko &,nusunda aynı fikirdeyim dedim.sıkıntılı bi site siz sansliymissiniz valla 4 günde elinizde olmuş puf :)
Aslında normalde hiç şanslı degilimdir.
Ama o kadar derdim arasında gelmeyen kargo siparisi dert etmem.
Bu nedenle kapida ödemeli alıyorum.

Yerinizde olsam kargo gelse de almam. Ben iptal etmek için iletisime geçmiştim ulaşamadım der geçerim.

Bir daha da o siteye bakmam bile..

:)

Aslında normalde hiç şanslı degilimdir.
Ama o kadar derdim arasında gelmeyen kargo siparisi dert etmem.
Bu nedenle kapida ödemeli alıyorum.

Yerinizde olsam kargo gelse de almam. Ben iptal etmek için iletisime geçmiştim ulaşamadım der geçerim.

Bir daha da o siteye bakmam bile..

:)
Maalesef kapidâ ödemeli almadim ondan sıkıntı yasiyorum. Küçük.çocuğum.olduğu için çıkıp kiyfet arqyamadigim için bu kadar taktim. Neyse yapacak bisi yok beklemedeyim ;)

konu acılalı olmus baya ama yıne de yorumumu yapayım
reklam yapmayan sayfa 3-4 binlerde olan sayfalardır
takipçi sayısı çok fazla olan ve reklam yapmayan bır sayfa yok :=)

Back
X