İNSANLARIN BENCİLLİĞİ, ISRARLARI VE BENİ PSİKOLOG OLARAK GÖRMELERİ!!!

Ben bu hayattan şunu öğrendim. Hickimse hiçkimseye yardımcı olamıyor. Herkes kendine yetmeli. Herkesin kendi gücü var. Siz ne bedeller ödediniz. Ayağa tek başınıza kalktınız. Onlar da kalkabilirler. Artık birilerinin kurtarıcısı olmaktan vazgeçin.

Tabiki haklısınız , ben onlardan daha kötü bir zamandan geçtim ama kimseyi böyle darlamadım. Artık sınırımı koyacağım

Haklısınız . Artık mesafemi koyacağım.Bu hafta psikoloğuma da anlatacağım . Geçen hafta gidememiştim. Amin, Allah razı olsun, cümlemizi inşallah

Haklısınız. Dışardan gören bir göz , en iyi yorumu yapar diye konu açtım zaten. Mesafe koyacağım artık. Benim ruh sağlığımdan önemli değil. Yorumunuz için de teşekkür ederim

Aynen öyle. Sürekli ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söylemeleri bunaltıyor beni zaten. Kendi ruh sağlığım için, artık mesafe koyacağım.

Haklısınız , aynen öyle. Ben kimseyi böyle daraltmadım.Kendim ayağa kalktım. Artık mesafe koyacağım , yoksa kendi ruh sağlığımı kaybedeceğim.

Sevgili konu sahibi
Psikologlar bile terapiye gider
Dinlediklerini sünger gibi cektikleri için onların da terapi ihtiyacı doğar cünkü

Kısaca kimseyi dinlemeyin. Hele de sizin eski meselelerini in türevi dertleri asla dinlemeyin. Babanız yanınızdaymış
Anne babanız da destek olursa daha kolay def edersiniz. Sepetleyin gitsin. Bana ii geliyorsun ne demek ya pis benciller

Aynen öyle , insanlar çok bencil ve düşüncesiz. Artık dinlemiyorum. Kafam rahat, keyfimde yerimde. Ben nasıl kendim ayağa kalktıysam, herkes de gayet güzel kalkabilir.

Terapinin seansı 400 tl de istersen. Sen para verip anlatıyosun onlar bedavadan.
Bence ters psikoloji yap her gün sıradan ara hepsini hiç onlara konuşma fırsatı vermeden çok kötüyüm vs anlat anlat sonra da aa kapı çaldı, şarjım bitiyo vs diye hiç onları dinlemeden kapat

Farklı bir yaklaşım... Denemek lazım Genelde açmıyorum artık. Açtığımda ise kısa ve soğuk konuşuyorum. En son Ayşe aradı. Efendim dedim. Ne yapıyorsun papatya dedi. hastanedeyim annemi kontrole getirdim dedim . Dün aradım niye dönmedin dedi. Uyumuşum dedim. Ben aradığımda başkası ile konuşuyordun ne uyuması dedi. Evet arkadaşımla konuşuyordum, kapatınca uyudum dedim. Yine ne derdi var arkadaşlarının demez mi . Cinlerim tepeme geldi. Frenledim kendimi. Bir derdi yoktu , normal konuştum. Ama bilirsin , dert dinlemek benim işim dedim laf sokarak. Kapattım sonra.

Valla açıklama bile yapmak zorunda değilsin. Seni aşağı çekenlerle mesafe en güzeli.
Aa bak bi yöntem daha biliyorum. Borç isteyince selamı sabahı kesiyolar
Psikolog ücretini ödeyemedim de xx lira borç verir misin dersen daha da aramazlar arasan da açmazlar

Kesinlikle... Artık mesafeliyim. Hahahaha Çok güzel bir yöntemmiş bu da . Deneyebilirim belki ileride

İnsanların çoğu yara deşmeyi sever bana ay sen niye 5 ayda boşandın sen zaten evlilik yapamazdın diyenler şimdi patır patır boşanıyor ne arayıp ne soruyorum kimsenin üzüntüsü beni mutlu etmez sizde muhattap olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…