Maalesef çok yakın akrabam.. Artık sabır dayanılmaz olduğu zamanlarda cevap tarzı karışık kombo bir şeyler yapmayı düşünüyorum :))ne sinir bozucu bir insan
uzak durabilme ihtimalinz yok mu?
sizi huzursuz eder çünkü sürekli..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnsanları sürekli bozmayı ve laf sokmayı alışkanlık haline getirmiş tipler
- Konu Sahibi cecenn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yakın zamanda böyle bir güya yakın arkadaşımı hayatımdan çıkardım .Benim ki her ihtiyacım olduğunda rahatlıkla arayabildigim hemen gelen derdimi dinleyen beni pek cok konuda doğruya yönlendirmis bi arkadaşımdi üstelik ! fakat gel zaman git zaman sürekli laf sokmaları herkesin içinde aşağılamaya çalışmaları herseyimizi kıyaslamasi ilişkimızı bi savaş alanı yarış pistinde çevirmesi beni artık kopma noktasına getirdi . Öncesinde de defalarca uyardim mesafe koydum hiç beni arayıp sormayı bırakmadı bunun hatırına defalarca affettim .. ama artık ikimizde evlendik bişeyler değişir olgunlaşır derken yine aynı şeyler.. Bin defa konuştum herkeste ve bende aşağılaDigi şeyleri kendinin de yaptığıni tarih ve zaman vererek örnekleriyle yüzüne vurdum... O oldu simdi istesem de ben onun yüzüne bakamam .Akrabalık arkadaşlık da kopmaz bağlar değil sana zarar verdiğini anladigim an keseceksin duzelmiyorlar çünkü .. insanların yaşam enerjisiyle beslendikleri için kolay kolay peşini birakmiyorlar zaten kesin bi şekilde hayatından çıkarmani tavsiye ederim uzun oldu bende içimi dökmek istedim
bu konuyu açınca anladım ki herkesin çevresinde bu tarz insanlar var
herkesin baş etme yöntemleri çok farklı
ama sizi anlıyorum o kadar çekilmez oluyor ki bir saatten sonra
benim kendime tesellim de ya bir gün ben evlenicem o da ... uzaklaşcaz birbirimizden gibiydi
şimdi bunları duyunca sizden iyice korktum bir ömür böyle geçer mi çok kötü :S
siz en iyisini yapmışsınız tebrik ederim
Çivi çiviyi söker, davranışları seni rahatsız ediyorsa yekten misilleme yap.
Kendi burnuna çirkin deyip senin burnuna da çirkin diyorsa, benimkinin gideri var yine ama seninki gerçekten çok çirkin acaba ameliyat mı olsan deyiver.
Beğendiğin kıyafetten bahsettin ve gidip aldı mı? Aaaa almışsın, ben mağazada baktım ama kumaşı bana çok kalitesiz geldi hayatta böyle bir şeyi giymem keşke sende almasaydın de mesela...
Ha bana kalırsa ben akrabam bile olsa böyle birini yanımda tutmam ama...
Kendi burnuna çirkin deyip senin burnuna da çirkin diyorsa, benimkinin gideri var yine ama seninki gerçekten çok çirkin acaba ameliyat mı olsan deyiver.
Beğendiğin kıyafetten bahsettin ve gidip aldı mı? Aaaa almışsın, ben mağazada baktım ama kumaşı bana çok kalitesiz geldi hayatta böyle bir şeyi giymem keşke sende almasaydın de mesela...
Aynen sessiz kalınca iyice üstüne geliyor saçma lafları espirileri laf sokmaları üst üste patlatıyorağzının üstüne banyo terliğiyle defalarca vurulası tiplerdir
birde bu tipler örneğin grupta konuşuyorsun herkesin gözü sende dinliyor orda alakasız bir şey söylüyor sessiz kalsan o memnun oluyor sinsi bir gülümsemeyle yerine oturuyor kalmasan ben ne yaptım ki şimdi derler
genelde kıskanç haset mutsuz insanlardır açık yakalayayım da lafı ağzına tıkıştırayım diye bekler
birde bende fark ettim böyle sessiz insanların yanında daha beter oluyor bu tipler
bir şey söylediğinde ağzının payını veren insanın yanında sus puslar
VE şunu da farkettim gerçekten bu yaptığından psikopatça bir zevk alıyor ya çok ilginç
çok sinir bozucu gerçekten ama hepimizin çevresinde var bu tarz insanlarEvet arkadaşlar sorum başlıkta böyle bir insanla nasıl başedilir.
Şöyle düşünün bu kişi çok çok yakınınız hayatınızdan çıkarmanız imkansız...
Size ve diğer tüm insanlara sürekli laf sokan insanları bozmaktan keyif alan bununla beslenen bir tip
Özellikle son zamanlar da her konuşmasına başlarken 'şunu acayip bozdum bugün ya şuna bir laf soktum var ya bozuldu mu bilmiyorum ama şunu şunu söyledim vala '' gibi ifadeler takınan bir insan
Ayrıca insanlarla sürekli de alay eder. Yani bu kız 24 saatini böyle geçirmiyor tabi ki ama bir ortamda hep bu şekildedir...
Benim tavrımsa genellikle üzülmesin kırılmasın diye susmak...aman zoruna gitmesin aman dikkat edeyim tavrındayım .. Ama artık sabrım taşıyor..
Uzadı biraz bu ve bunun gibi insanlara karşı sukut en güzel cevap mıdır ?
Onun gibi davranırsak mı ancak baş edebiliriz ?
Yoksa bu tavrı hakkında onunla konuşmak yanlış olduğunu anlatmak mı ?
Siz hangisini yapardınız _?
benimde manic bi arkadaşım vardı yıllarca herşeyini çektim
onun sevgilisi komşuları hakkındaki entrikalarını dinledim durdum
krizlerinde yanında oldum ama en son canıma tak etti ve bitirdim
bu tarz insanlar birilerini bozmaktan ve kötülük yapmaktan büyük keyif alıyor malesef
İşte sorun bu zamana kadar çocukluğumuzdan beri bir arada olmamızÇivi çiviyi söker, davranışları seni rahatsız ediyorsa yekten misilleme yap.
Şu haraketleri son 2 yıldır var desek gerçekten ağzımı açıpta tek kelime etmemiş olmam
Aman kırılmasın kimse üzülmesin diye hep susmam beni bu noktaya getirdi
Artık benim için çekilmez bir insan oldu
Sizin dediklerinizi yapmaya çalışacağım
Beni olmadığım bir insan haline getirecek ondan korkuyorum ben aslında
Aynen keyif aldığını farkettiğimden beri ona karşı içimde sinir ve öfke oluştuçok sinir bozucu gerçekten ama hepimizin çevresinde var bu tarz insanlar
benimde manic bi arkadaşım vardı yıllarca herşeyini çektim
onun sevgilisi komşuları hakkındaki entrikalarını dinledim durdum
krizlerinde yanında oldum ama en son canıma tak etti ve bitirdim
bu tarz insanlar birilerini bozmaktan ve kötülük yapmaktan büyük keyif alıyor malesef
Çok büyük haksızlık bu yaptıkları aslında bizlere
O senin veya başkalarının kırılmasına aldırış etmeyecek kadar kaba ise silahları kuşanmandan başka çaren yok. Ha bu arada yaşım 30, belli bir yaşa kadar aman kimse kırılmasın üzülmesin diye hep içime attım ve bir yararını görmedim. İnsanlar iyi olmak ile salaklığı birbirine karıştırır hale geldiklerinden beri sözümü sakınmıyorum ve ben kazandım. Tabii bu herkese karşı agresif ve ters olduğum manasına gelmez ama kimsenin benimle mukayeseye girişmesine izin vermiyorum.İşte sorun bu zamana kadar çocukluğumuzdan beri bir arada olmamız
Şu haraketleri son 2 yıldır var desek gerçekten ağzımı açıpta tek kelime etmemiş olmam
Aman kırılmasın kimse üzülmesin diye hep susmam beni bu noktaya getirdi
Artık benim için çekilmez bir insan oldu
Sizin dediklerinizi yapmaya çalışacağım
Beni olmadığım bir insan haline getirecek ondan korkuyorum ben aslında
Boş ama hıncahınç dolması muhtemel bir sinema salonunda bir insana istediğin yere oturabilirsin der ama ön sıranın yalnızca protokole ait olduğunu söylemeyi unutursan, kendisinin protokol olmadığını bile bile gidip en öne oturur ve izni veren aslında sen olmuş olursun.İyisi mi oturacağı yeri göster ki başın ağrımasın.
Vallahi böyleleri asar, keser, bozar...
Ama ne tepki vereceğini kestiremedikleri tiplere bulaşamazlar.
Ne de olsa deli deliyi görünce sopasını saklarmış, böylelerine çirkinleşmeden ayar vermek gerek.
Bu tarzda bir kadın var okulumuzda, herkesle kavgalı, hırçın, aksi, sivri dilli.
Okulda derslere zamanında girme konusunda en hassas benim, öğretmen zili çalar çalmaz dersime giderim.
Bir gün herkese laf sokma meraklısı bu arkadaş tin tin yürüyor önümde, derslere en az beş dakika geç girer, erken çıkar.
Zaten her ders bunu yapsanız ders saatinize göre haftada bir saat derse girmemiş yani girmediğiniz dersin ücretini almış oluyorsunuz ki bu büyük bir vebal.
Ben hızla önüne geçince "üstüme çıksaydın" dedi alçak bir sesle, durup cevap vererek öğrencilerimi bekletemem gittim dersime.
Teneffüste "Hocam önceki teneffüs aceleyle sizi rahatsız etmemişimdir inşallah" dedim.
Afalladı, ortam kalabalık "yok, ne rahatsızlığı" diye çiğ çiğ gülümsedi.
"Derse koşturacağım diye üstünüze çıkarmışım bir de" dedim güldüm, ardından "okul ortamında altlı üstlü ne seviyesiz konuşuyorum, yaşamayan bilmez, derse vaktinde girme koşturmacasından gitti benim kafa, kusura bakmayın" dedim.
Ve bu onunla son konuşmamız oldu, böyle kayıplar kazançtır.
Ne de olsa deli deliyi görünce sopasını saklarmış, böylelerine çirkinleşmeden ayar vermek gerek.
Bu tarzda bir kadın var okulumuzda, herkesle kavgalı, hırçın, aksi, sivri dilli.
Okulda derslere zamanında girme konusunda en hassas benim, öğretmen zili çalar çalmaz dersime giderim.
Bir gün herkese laf sokma meraklısı bu arkadaş tin tin yürüyor önümde, derslere en az beş dakika geç girer, erken çıkar.
Zaten her ders bunu yapsanız ders saatinize göre haftada bir saat derse girmemiş yani girmediğiniz dersin ücretini almış oluyorsunuz ki bu büyük bir vebal.
Ben hızla önüne geçince "üstüme çıksaydın" dedi alçak bir sesle, durup cevap vererek öğrencilerimi bekletemem gittim dersime.
Teneffüste "Hocam önceki teneffüs aceleyle sizi rahatsız etmemişimdir inşallah" dedim.
"Derse koşturacağım diye üstünüze çıkarmışım bir de" dedim güldüm, ardından "okul ortamında altlı üstlü ne seviyesiz konuşuyorum, yaşamayan bilmez, derse vaktinde girme koşturmacasından gitti benim kafa, kusura bakmayın" dedim.
Son paragraf beni benden aldı gerçekten teşekkür ederim bu gece ciddi ciddi düşüneceğim o kişinin yeriniO senin veya başkalarının kırılmasına aldırış etmeyecek kadar kaba ise silahları kuşanmandan başka çaren yok. Ha bu arada yaşım 30, belli bir yaşa kadar aman kimse kırılmasın üzülmesin diye hep içime attım ve bir yararını görmedim. İnsanlar iyi olmak ile salaklığı birbirine karıştırır hale geldiklerinden beri sözümü sakınmıyorum ve ben kazandım. Tabii bu herkese karşı agresif ve ters olduğum manasına gelmez ama kimsenin benimle mukayeseye girişmesine izin vermiyorum.
Boş ama hıncahınç dolması muhtemel bir sinema salonunda bir insana istediğin yere oturabilirsin der ama ön sıranın yalnızca protokole ait olduğunu söylemeyi unutursan, kendisinin protokol olmadığını bile bile gidip en öne oturur ve izni veren aslında sen olmuş olursun.İyisi mi oturacağı yeri göster ki başın ağrımasın.
Son paragraf beni benden aldı gerçekten teşekkür ederim bu gece ciddi ciddi düşüneceğim o kişinin yerini
Düşün canım ve gerekenden fazla değer verme...
aynı benim durumum. onlardan başka dostum yok aman belli etmesem de olur dedim hep. hatta hiçbi zaman bu fikrimden vazgeçmedim. fakat bi gün farketmediğim şekilde patlamıştım hepsine. sonra ne mi oldu? bana karşı da o insanlara olduğu gibi çirkefleştiler. hayatımda yoklar. zaten başkalarına yapan günün birinde aynı davranışları sana da yapar. eğer bir insanın yanında mutlu değilsen o insanla olmamalısın. bana hep bu öneriyi vermişti yakınlarım ama dinlememiştim kimsesiz kalırım diye. şimdi de iyi ki yapmışım diyorumEvet arkadaşlar sorum başlıkta böyle bir insanla nasıl başedilir.
Şöyle düşünün bu kişi çok çok yakınınız hayatınızdan çıkarmanız imkansız...
Size ve diğer tüm insanlara sürekli laf sokan insanları bozmaktan keyif alan bununla beslenen bir tip
Özellikle son zamanlar da her konuşmasına başlarken 'şunu acayip bozdum bugün ya şuna bir laf soktum var ya bozuldu mu bilmiyorum ama şunu şunu söyledim vala '' gibi ifadeler takınan bir insan
Ayrıca insanlarla sürekli de alay eder. Yani bu kız 24 saatini böyle geçirmiyor tabi ki ama bir ortamda hep bu şekildedir...
Benim tavrımsa genellikle üzülmesin kırılmasın diye susmak...aman zoruna gitmesin aman dikkat edeyim tavrındayım .. Ama artık sabrım taşıyor..
Uzadı biraz bu ve bunun gibi insanlara karşı sukut en güzel cevap mıdır ?
Onun gibi davranırsak mı ancak baş edebiliriz ?
Yoksa bu tavrı hakkında onunla konuşmak yanlış olduğunu anlatmak mı ?
Siz hangisini yapardınız _?
Bu konuşmayı dinliyor olsaydım bir köşede durup seni alkışlardım :=)Vallahi böyleleri asar, keser, bozar...
Çok tatlısın :) Hoca sana laf söylediğine bin pişman olmuştur kesin
İşte bende dışarıda bir nevi böyleyim
Hayatımda olsa ne olur olmasa ne olur diyebilceğim insanlara taviz vermem asla.
Fakat bu kişi akraba ve 'yakın' olunca işler değişiyor biraz
Kızkardeş gibiydik ... gibiydik diyorum çünkü bunu sürdürmek istemiyorum artık
Beni sürekli aşağı çekiyor bu insan her yönden
Bu olayı benimle paylaştığın için teşekkür ederim :)
Birebir aynı diyebilirim. Biz 3 kuzeniz işte birbirimizden başka kimsemiz yok diye katlandım bende bunlaraaynı benim durumum. onlardan başka dostum yok aman belli etmesem de olur dedim hep. hatta hiçbi zaman bu fikrimden vazgeçmedim. fakat bi gün farketmediğim şekilde patlamıştım hepsine. sonra ne mi oldu? bana karşı da o insanlara olduğu gibi çirkefleştiler. hayatımda yoklar. zaten başkalarına yapan günün birinde aynı davranışları sana da yapar. eğer bir insanın yanında mutlu değilsen o insanla olmamalısın. bana hep bu öneriyi vermişti yakınlarım ama dinlememiştim kimsesiz kalırım diye. şimdi de iyi ki yapmışım diyorum
Arkadaşlarım var ama hepsi çok yüzeyseldir gerçek dostum hiç yok.
Sadece kuzenlerim var
Bazen şöyle düşünürken buluyorum kendimi
O kişi kuzenim olmasaydı onunla ne arkadaşlık ederdim ne yanından geçerdim
Saolun zor oluyor ama oluyor geçen zamanlar yapılan iyilikle samimiyet falan kolay değil ki benimkinin pek çok iyi yani da var olmasına rağmen evlenince daha da beter oluyorlar esleriniz dügünler iniz Yüzükleriz hatta Çocuklarınızı bile kıyas malzemesi yapabiliyorlar Allaha yakın bize uzak olsunlar her zaman iyiliğin isterim ama o mizacla benden uzakta olsunbu konuyu açınca anladım ki herkesin çevresinde bu tarz insanlar var
herkesin baş etme yöntemleri çok farklı
ama sizi anlıyorum o kadar çekilmez oluyor ki bir saatten sonra
benim kendime tesellim de ya bir gün ben evlenicem o da ... uzaklaşcaz birbirimizden gibiydi
şimdi bunları duyunca sizden iyice korktum bir ömür böyle geçer mi çok kötü :S
siz en iyisini yapmışsınız tebrik ederim
Benimde aynen oyle hem amca kızıyız hemde halam da gelin. biraz karışık oldu ama oyle işte:) tarif ettiğiniz gibi. Ama meraba mı meraba yani.ötesi yok sizde oyle yapın.ki ben çoğu ortamda karşılaşıyorum kendisiyle.Arkadaş olsa gözünün yaşına bakmam. Ama çok yakın akrabam maalesf sürekli görüşmek durumundayız