• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanları sürekli bozmayı ve laf sokmayı alışkanlık haline getirmiş tipler

tabi ki bununla alakalı bir video var.yapılması gerekeni anlatıyor. tüm ilgi üzerinde olsun isteyen insanlar için muhakkak çeşitli yollar vardır ama en etkilisi: alageyik

Bence onun gibi davranıp karşılık vermek yerine, yine böyle konuştuğu bir anda susturup 'sen insanlarla düzgün iletişim kuramaz mısın? nereden geliyor mutsuzluk ve eziklik hali?' diye sor.
Düşünsün dursun bir süre.
Mutsuzluğu aslında derin bir konu gerçekten mutsuz çünkü
Hatta ben psikolojik yönden iyi bulmuyorum ne yalan söyleyeyim
O yüzden bu tarz sözler söyleyemem :KK17:

Buda mantıklı.
En güzeli de şunu gördüm ki artık bu tarz insanlara prim vermiyor kimse
Belki yıllar öncesinden bu tarz davranışlar trend di bilemem ama bu devirde kimse tahammül edemiyor
Öyle ya insanların tonla derdi varken yanında boş boş konuşan insanlar olsun istemiyorlar
Hep seviyemi düşürmemek için katlandım zaten bundan böyle farklı bir cecenn görecek karşısında :)

Hahah benim bildiğim çeçenler inat olur kız sen nasıl dayandın buna :D

tabi ki bununla alakalı bir video var.yapılması gerekeni anlatıyor. tüm ilgi üzerinde olsun isteyen insanlar için muhakkak çeşitli yollar vardır ama en etkilisi: alageyik

hahahaaa yaaa bende heyecanla açtım var ya ne çıkacak diye çok komik bunlar ya :KK70:

Bence psikolojik olarak normal degil öyleleri:KK51:

Ne yapacagınızı söylemeyin fazla her seyi ondan habersiz yapın özenme konusunda.
Ve bence sizde onu bozun aynı ortamda o birini bozarsa sizde ona karşılın verin.Konuşmayla falan olacagını düsünmüyorum tamamen benimsediyse bu hareketi

En iyisi direk açık olarak konuşmak bu yaptığının hiçte hoş olmadini
ancak basit cahil insanların başkalarıyla alay edip kendisini tatmin etmeye çalıştığını en önemlisi de dinen haram olduğunu başkasını taklit gıybet v.ş lütfen bundan sonra seninle bu tarz konuşma yapmamasını aksi takdirde o tarz konuşma yaparsa orayı terk edeceğini yada dinlemek istemediğini bukadar günahın ortakçısi olmak istemediğini açık ve net bir dille anlatin

Bir susar iki susar agzinin payini bi guzl verirdim.
Yok kirilmasin yok bilmem ne.
Kirilsin bi guzel, yoksa anliycagi yok bu kizin derdim.

Daha gecen gun 5/6 aydir tanidigim bi kizi bozdum diger arkdaslarin yaninda.
Umrumda degil, oda beni kac kere bozdu tum sinifin onunde sonucta.

Kendini sev, baskalarini degil!

Bir şeyleri anlayabilmeleri için kalplerinin kırılması gerekiyor bazen
Bugün benzer bir olay yaşadım başlık çok hitap etti gözüme.
Dikkat çekme çabaları başka bir şey değil.

Evet arkadaşlar sorum başlıkta böyle bir insanla nasıl başedilir.
Şöyle düşünün bu kişi çok çok yakınınız hayatınızdan çıkarmanız imkansız...
Size ve diğer tüm insanlara sürekli laf sokan insanları bozmaktan keyif alan bununla beslenen bir tip
Özellikle son zamanlar da her konuşmasına başlarken 'şunu acayip bozdum bugün ya şuna bir laf soktum var ya bozuldu mu bilmiyorum ama şunu şunu söyledim vala '' gibi ifadeler takınan bir insan
Ayrıca insanlarla sürekli de alay eder. Yani bu kız 24 saatini böyle geçirmiyor tabi ki ama bir ortamda hep bu şekildedir...
Benim tavrımsa genellikle üzülmesin kırılmasın diye susmak...aman zoruna gitmesin aman dikkat edeyim tavrındayım .. Ama artık sabrım taşıyor..

Uzadı biraz bu ve bunun gibi insanlara karşı sukut en güzel cevap mıdır ?
Onun gibi davranırsak mı ancak baş edebiliriz ?
Yoksa bu tavrı hakkında onunla konuşmak yanlış olduğunu anlatmak mı ?
Siz hangisini yapardınız _?

Canım benim malesef gülük hayatımızda hatta içimizde böyle insanlar var.Ama cevabını zaten kendin vermişsin.Sükut...Bu tip insanlara karşı sus,efendiliğini bozma.O sana laf soktuğunu sansın :D Sen gül,sus geç :))

Mutsuzluğu aslında derin bir konu gerçekten mutsuz çünkü
Hatta ben psikolojik yönden iyi bulmuyorum ne yalan söyleyeyim
O yüzden bu tarz sözler söyleyemem :KK17:

Valla ben de bu tip insanlara karşı çok sabırlıyımdır -ki işyerimde var böyle bir tip dillere destan dünyanın merkezidir kendileri. Ama bam telime basıldı mı karşımdakinin psikolojisi umurumda olmaz.
Benim psikolojim bana göre daha değerli. :63:

her yerde varlar emin ol
burada dahi :p
ben en fazla bir iki susarım çok susamıyorum açıkçası
ama susanlara imreniyorum
çünkü o da bir erdem sabır ...

Ayrıca beni taklit ediyor maalesef..
Şu bölümü okuyacağım dediğimde 1 hafta sonra aynı şeyi söylüyor bana
Şu kıyafeti alıcam dediğim de benden önce o almış oluyor
Zevklerimiz benziyor diye bunu pek umursamıyorum aslında
Kendi burnunu beğenmez misal bana senin ki de çirkin der vs vs.
ne sinir bozucu bir insan
uzak durabilme ihtimalinz yok mu?
sizi huzursuz eder çünkü sürekli..

Yakın zamanda böyle bir güya yakın arkadaşımı hayatımdan çıkardım .Benim ki her ihtiyacım olduğunda rahatlıkla arayabildigim hemen gelen derdimi dinleyen beni pek cok konuda doğruya yönlendirmis bi arkadaşımdi üstelik !:KK12: fakat gel zaman git zaman sürekli laf sokmaları herkesin içinde aşağılamaya çalışmaları herseyimizi kıyaslamasi ilişkimızı bi savaş alanı yarış pistinde çevirmesi beni artık kopma noktasına getirdi . Öncesinde de defalarca uyardim mesafe koydum hiç beni arayıp sormayı bırakmadı bunun hatırına defalarca affettim .. ama artık ikimizde evlendik bişeyler değişir olgunlaşır derken yine aynı şeyler.. Bin defa konuştum herkeste ve bende aşağılaDigi şeyleri kendinin de yaptığıni tarih ve zaman vererek örnekleriyle yüzüne vurdum... O oldu simdi istesem de ben onun yüzüne bakamam .Akrabalık arkadaşlık da kopmaz bağlar değil sana zarar verdiğini anladigim an keseceksin duzelmiyorlar çünkü .. insanların yaşam enerjisiyle beslendikleri için kolay kolay peşini birakmiyorlar zaten kesin bi şekilde hayatından çıkarmani tavsiye ederim uzun oldu bende içimi dökmek istedim

Son düzenleme:
ağzının üstüne banyo terliğiyle defalarca vurulası tiplerdir:KK67:
birde bu tipler örneğin grupta konuşuyorsun herkesin gözü sende dinliyor orda alakasız bir şey söylüyor sessiz kalsan o memnun oluyor sinsi bir gülümsemeyle yerine oturuyor kalmasan ben ne yaptım ki şimdi derler
genelde kıskanç haset mutsuz insanlardır açık yakalayayım da lafı ağzına tıkıştırayım diye bekler
birde bende fark ettim böyle sessiz insanların yanında daha beter oluyor bu tipler
bir şey söylediğinde ağzının payını veren insanın yanında sus puslar:KK75:

Back
X