Olmaz mı yahu. Bu kadar kadının olduğu yerde bende çok gördüm zamanında :)Forumdada çok böyle tipler herşeye muhalefet, milleti bozmaya çalışan. Demem oki heryerde var bu gariplerden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnsanları sürekli bozmayı ve laf sokmayı alışkanlık haline getirmiş tipler
- Konu Sahibi cecenn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet arkadaşlar sorum başlıkta böyle bir insanla nasıl başedilir.
Şöyle düşünün bu kişi çok çok yakınınız hayatınızdan çıkarmanız imkansız...
Size ve diğer tüm insanlara sürekli laf sokan insanları bozmaktan keyif alan bununla beslenen bir tip
Özellikle son zamanlar da her konuşmasına başlarken 'şunu acayip bozdum bugün ya şuna bir laf soktum var ya bozuldu mu bilmiyorum ama şunu şunu söyledim vala '' gibi ifadeler takınan bir insan
Ayrıca insanlarla sürekli de alay eder. Yani bu kız 24 saatini böyle geçirmiyor tabi ki ama bir ortamda hep bu şekildedir...
Benim tavrımsa genellikle üzülmesin kırılmasın diye susmak...aman zoruna gitmesin aman dikkat edeyim tavrındayım .. Ama artık sabrım taşıyor..
Uzadı biraz bu ve bunun gibi insanlara karşı sukut en güzel cevap mıdır ?
Onun gibi davranırsak mı ancak baş edebiliriz ?
Yoksa bu tavrı hakkında onunla konuşmak yanlış olduğunu anlatmak mı ?
Siz hangisini yapardınız _?
benimde vardı hayatımda halen daha var tek çözümü seninde laf sokman..başka yolu yok
benım tavsıyem merhaba merhaba olman otekı turlu daha fena ınsanın ustune gelıyolar cunkuHeh işte benimde kuzenim maalesef. Görüşmesek aileler bile araya girer naapar eder bizi barıştırırdı eskiden
Atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun böyle tipleri
En güzeli uzaklaşmak ve uzaklaşırken sebebini söylemek.Mesela "kusura bakma bu tavırlarından rahatsız oluyorum,beni geriyorsun" denebilir.
Uzaklaşmak mümkün değil demişsin.O zaman sana değil başkasına yaptığı zaman uyarabilirsin.Mesela bilmemkimi ne biçim bozdum dediği zaman..."Bu gidişle arkadaşın kalmayacak,insanlara kötü davranmaktan ne zevk alıyorsun,güzel bir şey yapmış gibi bana anlatma" şeklinde...
Uzaklaşmak mümkün değil demişsin.O zaman sana değil başkasına yaptığı zaman uyarabilirsin.Mesela bilmemkimi ne biçim bozdum dediği zaman..."Bu gidişle arkadaşın kalmayacak,insanlara kötü davranmaktan ne zevk alıyorsun,güzel bir şey yapmış gibi bana anlatma" şeklinde...
valla hicte umrumda olmaz beni taklit ediyo der bende onu anlatırım bozarım her yerde takma böyle seyleri sana özenmis napsın ben hic öylesini görmedim ama bana biri böyle dese lafımı asla sakınmm sendealtta kalma sakayla karısık bi gün patlak bi kahkaha ayy kız sennde bana benzemeyen bi huyun kalmadı be deAyrıca beni taklit ediyor maalesef..
Şu bölümü okuyacağım dediğimde 1 hafta sonra aynı şeyi söylüyor bana
Şu kıyafeti alıcam dediğim de benden önce o almış oluyor
Zevklerimiz benziyor diye bunu pek umursamıyorum aslında
Kendi burnunu beğenmez misal bana senin ki de çirkin der vs vs.
Benim aklıma daha fenası geldi de yazmadım. Söylemeye cesaret edemem bende asla ama "laf soka soka dilin yalama oldu azcık nadasa al kendini" diyeceksin afallayıp kalacak.. Yapamam yapamam tabi kii, benimki sadece bir düşünceAslında böylelerine Necip Fazıl misali sana maymuna dönmüşsün dendiği zaman şimdi de duvara döndüm deyip yüzünü çevireceksin ama işte olmuyor bazen. :) Başın göğe erdi mi şöyle bir ilham verdi bana bugünde lafını sokumuşsun gece rahat uyursun artık
Son düzenleme:
hahahaa en azından söylemiş gibi düşünüp içten içe mutlu edeyim kendimi bariBeni aklıma daha fenası geldi de yazmadım. Söylemeye cesaret edemem bende asla ama "laf soka soka dilin yalama oldu azcık nadasa al kendini" diyeceksin afallayıp kalacak.. Yapamam yapamam tabi kii, benimki sadece bir düşünce
Bak bunu yaparım . Güzel tavsiyevalla hicte umrumda olmaz beni taklit ediyo der bende onu anlatırım bozarım her yerde takma böyle seyleri sana özenmis napsın ben hic öylesini görmedim ama bana biri böyle dese lafımı asla sakınmm sendealtta kalma sakayla karısık bi gün patlak bi kahkaha ayy kız sennde bana benzemeyen bi huyun kalmadı be de
Aynen ya zaten dikkat ediyorum artık kimse kaale almıyor maalesef onu üzülüyorum haline cidden :/bende böyle tipleri taaa...... deyip sıralamak istiyorum.onun harici
1)içlerinde ne varsa onları haykırıyorlar.
2)içinde huzur olmayan başkasının huzurunu bozmak ilk işi
3)onlara sarfedilmesi gereken standart laf.lafa bakarım laf mı diye,sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
En sevmediğim insan tipi..
Genelde okumayan araştırmayan ama her şeyi kendisinin iyi bildiğini sanan tipler böyledir.
Bilmediğini asla kabul etmezler.
Ona onun gibi davranın. Çünkü görmezden gelmek ona fırsat vermek demektir ve yaptığı şeylerin yanlış olduğunu fark etmesini susarak sağlayamazsınız.
Bir kaç kere siz de dalga geçer gibi konuşun sizin yanınızda bu tip davranışları daha az yapmaya başlayacaktır.
Sizi gerçekten iyi anlıyorum. Benimde halamın kızları böyle. Küçümsemek için yazmıyorum ama köyde yaşarken böyle değillerdi. Sonra şehir yaşamına gelince bir değişik oldular. Herkesi eleştiriyorlar, sürekli insanlarla dalga geçiyorlar, tek bildikleri kocalarının kayınvalidelerinin dedikodusunu yapmak.
Bir kaç kere bozdum. Benim yanımda pek yapamıyorlar izin vermiyorum. Ben görmezden gelemiyorum yani illa ki bozuyorum zira anlamıyorlar boş boş konuşuyorlar tahammül edemiyorum.
Özgüven eksikliği vardır. İç saygıları oluşmamıştır. Kendileri mutlu görünürler ama değillerdir.
Bir birey olarak vatana millete katkıları yok bu tiplerin.
Genelde okumayan araştırmayan ama her şeyi kendisinin iyi bildiğini sanan tipler böyledir.
Ona onun gibi davranın. Çünkü görmezden gelmek ona fırsat vermek demektir ve yaptığı şeylerin yanlış olduğunu fark etmesini susarak sağlayamazsınız.
Bir kaç kere siz de dalga geçer gibi konuşun sizin yanınızda bu tip davranışları daha az yapmaya başlayacaktır.
Sizi gerçekten iyi anlıyorum. Benimde halamın kızları böyle. Küçümsemek için yazmıyorum ama köyde yaşarken böyle değillerdi. Sonra şehir yaşamına gelince bir değişik oldular. Herkesi eleştiriyorlar, sürekli insanlarla dalga geçiyorlar, tek bildikleri kocalarının kayınvalidelerinin dedikodusunu yapmak.
Bir kaç kere bozdum. Benim yanımda pek yapamıyorlar izin vermiyorum. Ben görmezden gelemiyorum yani illa ki bozuyorum zira anlamıyorlar boş boş konuşuyorlar tahammül edemiyorum.
Özgüven eksikliği vardır. İç saygıları oluşmamıştır. Kendileri mutlu görünürler ama değillerdir.
kimseye acımayın acınacak hale getirirler insanı.Aynen ya zaten dikkat ediyorum artık kimse kaale almıyor maalesef onu üzülüyorum haline cidden :/
Ne kadar doğru söylediniz .En sevmediğim insan tipi..
Zaten benim bahsettiğim insan da böyle değildi önceden
Daha efendi sakin bir insandı . Bazı olaylardan sonra böyle bir değişim oldu maalesef
Ama biraz olsun yaptıklarının farkına varmasını isterdim
Çoğunluk aynıyla karışılık vermem taraftarı
Öyle de yapıcam sanırım yoksa insan kendi kendini üzüyor boşuna
içinde böyle olmayan insan böyle yapamaz demekki içi bozukmuş.Ne kadar doğru söylediniz .
Daha efendi sakin bir insandı . Bazı olaylardan sonra böyle bir değişim oldu maalesef
Yani şimdi ben kırık kere düşünüyorum karşımdaki insan benim sözlerimden dolayı kırılmasın diye.içinde böyle olmayan insan böyle yapamaz demekki içi bozukmuş.
Eğer bu insan bir kez olsun durup düşünmeden savuruyorsa laflarını gerçekten içinde bir kötülük var/oluşmuş veya yuva yapmış demektir .
Benim gorumcemin eside oyle ailece toplaninca illa birilerine laf sokar hatta esimede ayni sekilde .. ama bana dokunmadı hic
Cunku saglam karsilik vermiyorsunuzdur kirilmasin diye oyuzden devam ediyor ve kendini akilli saniyor bikere saglam cevap ver bidaha sana gelmez baska yolu yok
Cunku saglam karsilik vermiyorsunuzdur kirilmasin diye oyuzden devam ediyor ve kendini akilli saniyor bikere saglam cevap ver bidaha sana gelmez baska yolu yok
Ne kadar doğru söylediniz .
Daha önceleri öyle olmamalarının sebebi ortamın müsait olmamasıdır.
Mesela benim eniştem çok disiplinli lakayt davranışları asla sevmeyen ve aşırı saygılı insandı. Rahmetli oldu bunlar sonradan coştular.
Aynı şekilde karşılık vermek şöyle; onların seviyesine düşmek değil, onların seviyelerini eleştirmektir.
Mesela ben bir araya geldiğimiz de eğer tv de bir dizi izleniyorsa oradan bir karakter seçiyorum, onun üzerinden yürüyorum. Boş insanlar birilerini eleştirmekten başka bir işe yaramıyorlar bizim insanlarımızda bu gibi karakterleri örnek alıyorlar hayatı televizyondan öğreniyorlar falan diyorum. Onlar anlıyor zaten laf vurduğumu.
Siz de böyle bir yol deneyebilirsiniz. Yoksa karşısına geçip siz de onunla dalga geçerseniz anlamaz. Siz bu yaptığı hareketleri dalgaya alın bir başkası üzerinden.
Ben üzülmüyorum ama sinirlerim kaldırmıyor o nedenle bozuyorum.
Umursamayın bu kadar.
Buda mantıklı.Daha önceleri öyle olmamalarının sebebi ortamın müsait olmamasıdır.
Mesela benim eniştem çok disiplinli lakayt davranışları asla sevmeyen ve aşırı saygılı insandı. Rahmetli oldu bunlar sonradan coştular.
Aynı şekilde karşılık vermek şöyle; onların seviyesine düşmek değil, onların seviyelerini eleştirmektir.
Mesela ben bir araya geldiğimiz de eğer tv de bir dizi izleniyorsa oradan bir karakter seçiyorum, onun üzerinden yürüyorum. Boş insanlar birilerini eleştirmekten başka bir işe yaramıyorlar bizim insanlarımızda bu gibi karakterleri örnek alıyorlar hayatı televizyondan öğreniyorlar falan diyorum. Onlar anlıyor zaten laf vurduğumu.
Siz de böyle bir yol deneyebilirsiniz. Yoksa karşısına geçip siz de onunla dalga geçerseniz anlamaz. Siz bu yaptığı hareketleri dalgaya alın bir başkası üzerinden.
Ben üzülmüyorum ama sinirlerim kaldırmıyor o nedenle bozuyorum.
Umursamayın bu kadar.
En güzeli de şunu gördüm ki artık bu tarz insanlara prim vermiyor kimse
Belki yıllar öncesinden bu tarz davranışlar trend di bilemem ama bu devirde kimse tahammül edemiyor
Öyle ya insanların tonla derdi varken yanında boş boş konuşan insanlar olsun istemiyorlar
Hep seviyemi düşürmemek için katlandım zaten bundan böyle farklı bir cecenn görecek karşısında :)