İnsanlardan korkuyorum

semanurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
162
0
96
Afyon
Merhaba Meltem hanm. Ben 7-8 sene önce yaşadığım bir olaydan beri dönemsel olarak insanlardan korkmaya başladım. Yani kimseye güvenemiyorum, annem,eşim,ablam bile bana çok yalancı, maddiyatçı, çıkarcı, bencil geliyorlar ki diğer insanlar da böyle ve insanlardan nefret etmeye başlıyorum. Esasında çok sosyalim ama bu durum kendi iç dünyamda beni yiyip bitiriyor, herkesin dediğini kafama takıyorum, komplekse giriyorum, kendime olan güvenimi yitiriyorum, çalıştığım için iş yerinde de insanlardan uzaklaşıp kabuğuma çekiliyorum bu dönemlerde. Sürekli ben kimsenin kalbini kırmıyorum, yalan sölemiyorum, fedakarlık yapıyorum da neden hep en yakınlarım bile bana bunu yapıyor die düşünmekten çıldırmak üzereyim. 1,5 yaşındaki kızım büyüyünce babası, teyzesi, anneannesi veya babaannesi,diğerleri gibi beni durmadan üzecek diye çok korkuyorum.
ne yapmam gerek bundan kurtulmak için, delirmek üzreyim.

Vakit geçirmeden yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurarak bu sıkıntıları aşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…