• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlardan korkuyorum :(

anemonn01

minik kızım,Derin'im..
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
152
1
296
43
İçel Mersin
meltem hanım öncelikle size şimdiden teşekkür etmek isterim,bizleri dinlediğiniz için..

33 haftalık hamileyim bugün çok kötü bir olay yaşadım,bir mağazada bir kadına müsade eder misiniz dedim ve geçmek istedim,sonrasında ise yanında ki kadın bana saldırdı,kadın geri çekilmek yerine ben geçerken beni itekledi,bende sinirlendim yaptğınız çok ayıp falan dedim ama kadınlarla başa çıkamadım yanında ki kadın bana saldırdı saçlarımdan tuttu dövmeye çalıştı falan,yazarken bile utanıyorum,hemcinsim olması ve yaşlarını başlarını almış kadınlar olması daha da acı vericiydi..
işin ilginç tarafı ben 1 ay önce de aynı şeyi yaşadım,yine bir mağazada elimden düşen oje yerdeki eşyaları almaya çalışan bir kadının üstüne sıçradı ve ben nazikçe özür dileyip hasarını karşılamak istmeme rağmen o seferde sözlü şiddete maruz kalmıştım..
sonuç ise kendimi berbat hissediyorum,yarın nasıl sokaga çıkıcam diye düşünüyorum,kimseyle konuşmak istemiyorum,bebeğime üzülüyorum,onu nasıl bir dünyaya getireceğime,dünya başıma yıkıldı sanki,nağıcağımı bilemiyorum,sanırım artık tek sokğa çıkamıcam yada kalabalık yerlere giremicem..acaba sorun bende mi diyorum?

Anemonn01, anlattıklarınızdan sorun sizde gibi görünmüyor. Ancak anlattığınıza göre o iki kadın son derece sağlıksız davranmışlar. Eğer olayları farklılaştırarak iletmiyorsanız, kötü bir tesadüf yaşamışsınız demektir.
Böyle bir olayın ardından yaşamakta olduğunuz zorluklar akut travma sonrası stres bozukluğunu düşündürtüyor. Kısa bir süre psikolojik destek alın. Faydasını görürsünüz.
Geçmiş olsun.

teşekkür ederim yanıtladığınız için,farklılaştırma yok tabiki ama olayları anlatırken sadeleştirme var :)
içeriği uzatmamak için..
iyi çalışmalar meltem hanım..

Back