- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 34
-
- Konu Sahibi AnotherDream
Doğru söylüyorsunuz ama bana mi hep sorunlu tipler denk geliyo anlamiyorum gerçekten sanki dizi karakteri gibi ya normal insanlar nerde ben mi anormalim şaşırdım artıkHepimiz kendimizce küçük ya da büyük hesaplar yaparız, yapmalıyız da. Küçük hesaplar sinir bozucu bence de. Bunları fark edip uzaklaşmak yerine insanlarla ilişkinizi tamamıyla kesmeden onlara mesafeli yaklaşabilirsiniz. Zaten insanlar özellikle otuzlu yaşlara doğru daha çok hesap yapıp bir birinden daha çok uzaklaşıyorlar. Çok genel olacak ama insanın gelişim aşamalarından biri bu.
Ayrıca kendinizce bir 'insan ilişkileri ilkeleri' geliştirebilirsiniz. Bunun içinde neler olabilir? Herkesten dürüst, hatasız ve samimi olmasını beklemekten vazgeçmek mesela... Küçük hesaplarına rağmen insanlara olan hoşgörünüzü sürdürmek, hemen yargılamamak gibi...
2 3 4 diye gidiyo sonra ama keşke herkes sınırını bilse ben seve seve 2 yi vercem vallaçoğu insan 2. şansı hak eder...hata bizlere mahsus birşey..önemli olan hatanın telafisi ve birdaha yapılmaması...
sizde hata yapabilirsiniz..
tabii hatanın dereceside çok önemli..
Doğru söylüyorsunuz ama bana mi hep sorunlu tipler denk geliyo anlamiyorum gerçekten sanki dizi karakteri gibi ya normal insanlar nerde ben mi anormalim şaşırdım artık
Aynen yaa iste bende hep kendimden ödün veriyorum gibi geliyo herkes bi şeyin arkasına sığınıyor haklı duruma geciyo kolaylikla ben niye yapamiyorum bilmiyorumvallaha hayatımda hep şunu gördüm kimseye ikinci şans iyi gelmiyor bir kişi ne hata yaparsa yapsın yine yapıyor boşuna dememişler bir yapan yine yapar diye.. hepimiz ikinci şansı veriyoruz insanlara ama pek değişmiyorrr
2 3 4 diye gidiyo sonra ama keşke herkes sınırını bilse ben seve seve 2 yi vercem valla
Ben ne yalan soyliyim bazen yalniz kalmamak için konuşuyorum bide iş yerinde baskilara maruz kaliyorum olay oluyo biriyle konusmayinca sanki devlet meselesi :)))ben kimseyle samimi olmuyorum o yyuzden katlanma gibi biproblemim de olmuyor. ola ki bi hata yapti mesafemi koyuyorum. yoksayiyorum o kisiyi. mecburi durumlar haric diyalog kurmuyorum. Kenarda yalnizliktan geberiyor olsam da gidip tenenzzul etmiyorum konusmaya. :)