• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara Güven

insanlara güvenmek deilde aslinda ilk basta kisilikler önemli temiz kalpli oldum mu bi insan güven oluyor insan ister istemez

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA,

Siteye yeni üye oldum fakat çok uzun zamandır takipçisiyim.. şimdiden herkese güzel bir gün diliyorum. insanlara güven malesef elimizde olan birşey değil. insan yıllardır güvendiği arkadaşlarından bile ummadığı şeyleri görüyor. bu aşırı güven salgılayan insanların zayıflığından kaynaklanıyor sanırım..

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA,

Siteye yeni üye oldum fakat çok uzun zamandır takipçisiyim.. şimdiden herkese güzel bir gün diliyorum. insanlara güven malesef elimizde olan birşey değil. insan yıllardır güvendiği arkadaşlarından bile ummadığı şeyleri görüyor. bu aşırı güven salgılayan insanların zayıflığından kaynaklanıyor sanırım..

teşekkür ederim sizede hayırlı günler dilerim. evet haklısınız yıllar geçse bile tanımakta insan zorlanıyor ama sonunda çok güvenincede yine üzülen siz oluyorsunuz

insanlara güvenmek zorundayız ama... güven olmadan hiçbirşey olmuyor.. ama yaptığımız en büyük hata atılan kazıkları unutmak..

ha sen evlilik konusunda mı diyosun öyle güvenirsin tabiki sevdiğine ve ailene de tabi ben sosyal hayatta ki insanlardar bahsediyorum canım insanlar çok riyakar vefasız vurdumduymaz olabiliyorlar bazende

genel olarak güven duygusu zayıflayan insanlar olmaya başladık.. ama güven yoksunluğunda da herşeye şüpheyle yaklaşmamız olası..bu da sağlıklı ilişkiler kurmamızı engelliyor ne yazık ki.. :44:

ha sen evlilik konusunda mı diyosun öyle güvenirsin tabiki sevdiğine ve ailene de tabi ben sosyal hayatta ki insanlardar bahsediyorum canım insanlar çok riyakar vefasız vurdumduymaz olabiliyorlar bazende

hayatını devam ettireceğin insana bile güvenemiyorsun o yüzden eş seçimi bile çok zor

genel olarak güven duygusu zayıflayan insanlar olmaya başladık.. ama güven yoksunluğunda da herşeye şüpheyle yaklaşmamız olası..bu da sağlıklı ilişkiler kurmamızı engelliyor ne yazık ki.. :44:

aynen öyle. bazen diyorum kafamdan herşeyi sileyim insanlara güvenle yaklaşayım ama birinin yanlışını görünce tekrar başa sarıyorum. sağlıklı ilişkiler kurmak çok zor oluyor böyle oluncada

vurdumduymazlık konusunda hat safhadaydım bir zamanlar ama bu iş hayatı bozdu beni :) şimdi aşırı ince düşünür oldum malesef:(

vurdumduymazlık konusunda hat safhadaydım bir zamanlar ama bu iş hayatı bozdu beni :) şimdi aşırı ince düşünür oldum malesef:(

çok fazlası tabiki iyi değil çok fazlada ince düşünceli olmamak lazım yoksa çok inicinirsiniz kendinizi yıpratırsınız. bende çok ince dşünüyorum kendi üzülüyorum sonra ama Allahtan çok uzun süre etkisinde kalmıyorum en fazla 1 ay

ince fikirli olmak zor iş valla özelliklede karşı taraftan aynı inceliği beklemek ve bulamamak çok sinir bozucu. hayatı oluruna bırakmak asıl önemlisi. ama yapabilene....

Back