• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

............ insanlara bayılıyorum.Gelin boşluğu dolduralım hep beraber..

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Hem eğlenceli , hem de kişisel gelişimle ilgili bu topiği açmaya şimdi karar verdimzemuszemus
Benim aklıma genelde gelir bu gördükçe : " Ay ne güzel davrandı ." " Ne kişilikli bir davranış !" "Keşke ben de bunu yapabilsemCADIARZU" diye içimizden çok geçiririz hepimiz .. ( Geçirmem diyeniniz pinokyo olsun mu laelaelaelaelae )
Aslında bayıldığımız bu kişiler muhtemelen bizim yapamadığımızı yapıyor ya da olamadığımızı oluyordur. Bu yüzden bazı kişilerin yaptıkları bizde hayranlık uyandırır kimi zaman:kedi:... Gelin boşluğu dolduralım , içimizi dökelim:lepi: ..

Ben o kadar çok yazarım ki ;
- Kimin ne düşündüğünü umursamadan hareket eden insanlara bayılıyorum...
- Bir konuda fıkrayla düşüncesini açıklayan mizahi insanlara , dedelere , amcalara bayılıyorum... ( keşke benim de böyle bi dedem olsaydı, dahası dedem olsa o da yeterdi ya neyse o başka mevzu :delphin: )
- Gülerken gözlerinin içi gülen insanlara bayılıyorum...
- Pamuk yüzlü , şirin sözlü nenelere bayılıyorum...
- Başkası değil , kendi olan insanlara bayılıyorum...
- Spor yapan insanlara bayılıyorum...

Ben daha çok yazarım aklıma geldikçe .. Hep sevmediğimiz şeylerden mi bahsedicez, biraz da sevdiklerimizi konuşalım buyrunnnnnnnnn

eglenceli insanlara bayılırım
samimi insanlara bayılırım
hoş sohbet insanlara bayırlırımm

şuan hayatımdaki eksikliği farkettim.
güvendiğim sohbet edecek bir arkadaş
.

Ben o kadar çok yazarım ki ;
- Kimin ne düşündüğünü umursamadan hareket eden insanlara bayılıyorum...
- Bir konuda fıkrayla düşüncesini açıklayan mizahi insanlara , dedelere , amcalara bayılıyorum... ( keşke benim de böyle bi dedem olsaydı, dahası dedem olsa o da yeterdi ya neyse o başka mevzu :delphin: )
- Gülerken gözlerinin içi gülen insanlara bayılıyorum...
- Pamuk yüzlü , şirin sözlü nenelere bayılıyorum...
- Başkası değil , kendi olan insanlara bayılıyorum...
- Spor yapan insanlara bayılıyorum...

Ben daha çok yazarım aklıma geldikçe .. Hep sevmediğimiz şeylerden mi bahsedicez, biraz da sevdiklerimizi konuşalım buyrunnnnnnnnn

aynennnn....

her daim neşeli olan, boş konuşmayan, zeki, kafasına herşeyi takmayan, hayatın tadını çıkartan insanlara bayılıyorum
kısacası benim yapamadıklarımı yapan diyeyim zekilik ve boş konuşmanın dışında :delphin:

Bütün insanlarla ilişkilerini iyi yönetebilen ve idare edebilen insanlara bayılırım,
Bir yeteneği olan özellikle (yazma alanında ) insanlara bayılırım,
Hazırcevap,zeki insanlara bayılırım,ama küstahlık yada ukalalık değil,günümüzde hazırcevaplıkla karıştırılıyor bu ikisi
Herşeye saf bir sevgi ve samimiyetle bakabilen,iyiniyetle hareket eden insanlara bayılırım,tadından yenmez.
Hayatını dolu dolu yaşayan ,her anı doldurmaya çalışan insanlara bayılırım,
Komik,hoşsohbet insanlara bayılırım,keşke etrafımda daha çok olsa
.

espirili,kibar konuşan,herşeyi kafasına takmayan çok fazla olmadan umursamaz olan insanlara bayılıyorumm

"dandık bı unv.okumus dandık bı ısı olan" ama bunu dunyanın en super ısı onemlı ısı gıbı anlatan
sartları benden cok cok daha kotu oldugu halde saatlerce cok cok ıı oldugunu anlatan ınsanlara bayılıyorum
dıyceksınızkı delımısın
degılım
ama anlıyorumkı onlar benden cok cok daha mutlu

:1shok: beni o kadar şaşırttı ki cevaplarınız , sizlerle kardeş olduğumuzu düşünücem nerdeyse :1hug: Ya bu topiği iyiki de açmışım... Dikkatimi bir şey çekti kızlar, hepimiz eğlenceli ve hayat dolu insanlara bayılıyormuşuz, bu düşündürdü beni CADIARZU oysaki ben tekim sanıyodumkaydirigubbakcemile3
Demek hayat şartları , yaşam bizdeki neşeyi azaltmış ve etrafımızda öyle insanları gördükçe imreniyoruz .Yanlışım varsa sizler düzeltiniz lütfen buyrunnnnnnnnn
Elde vaaar 1; mizahi yaşam tarzı kaydirigubbakcemile5

"dandık bı unv.okumus dandık bı ısı olan" ama bunu dunyanın en super ısı onemlı ısı gıbı anlatan
sartları benden cok cok daha kotu oldugu halde saatlerce cok cok ıı oldugunu anlatan ınsanlara bayılıyorum
dıyceksınızkı delımısın
degılım
ama anlıyorumkı onlar benden cok cok daha mutlu

alkisalkisalkis hislerime tercüman oldun , seni yürekten alkışlıyorum

para kazanmaktansa müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran; kendisine gelip de saçını boyatmak / perma / röfle vs. isteyen müşterisine "ben senin saçına bunu yapmam, yaparsam mahvolur." diyebilen ve para kazanmayı ikinci plana atan kuaförlere bayılıyorum...
Bana böylesi denk gelmedi gitti ya :delphin: Benimkilere para daha tatlı geldi:tomato:
gençlik = cahillik zamanlarımda arka arkaya 2 kez perma yaptırdım, 1 hafta arayla .. Yapmam denilmedi..
Tabi ben bi de bunun üstüne röfle yaptırayım dedim , onu da yaptı sağolsun (!)...
Sonra yıpranan ve incelen saçlarımı görünce arkasından bi dünya güzel (!) temennilerde bulundum tabi şakkıdı

müzikle iliglenen şarki söyleyen insanlara bayılıyorum (eşimede)
Sabırlı sakin insanlara bayılyıorum
her zaman kendine bakan hatunlara imreniyorum bende kendime bakmak istiyorum:(

Neseli, gulen, cok gulumseyen,
Sabirli,
dokunmayi, sarilmayi seven, sicak olan,
acik sozlu, durust davranan,
Komik,
anac
insanlara bayiliyorum.

Ahlaklı, sorumluluk sahibi, başkasının hayatında gözü olmayan, başkalarını incitmemeye özen gösteren, aman ben hiç çekinmem pat pat düşündüğümü söylerim demek yerine kendini bilen, ölçülü, her şeyin sadece onun hakkı olmadığını bilen insanlara bayılıyorum...

( umarım bir parçada olsa onlar gibiyimdir ya da olabilirim.. )

Eleştirmeyi ve eleştirilmeyi bilen insanlara bayılıyorum.

Kendini özgüven sahibi zannedip 2 kelamda en çirkef tavırlarını,yanlarını ortaya koyuyorlar,sadece onlar gibi düşünmediniz ,beğenmediniz diye ama ne yazık ki kendilerinin eleştiri anlayışı sadece yargılamak ya da hakaret etmek.

Kötü durumlar karşısında bile sakinliğini koruyup olgun davranan, boş konuşmayan, başkalarına karışmayan, önce kendini eleştirmesini bilen, hoş sohbet, güler yüzlü, zeki insanlara bayılırım.

Back