insanlar neden klozet kapağını kaldırmasını bilmezler ??

kimberley

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
600
65
123
merhaba arkadaşlar, bilmiyorum bu konu buraya yazılır mı ama gerçekten çok sinirleniyorum bazı insanların pis davranmasına ve umursamazlığına... bizim evde annemin dizlerinin rahatsızlığından dolayı sadece klozet şeklinde tuvalet var diğer bizim türk usulü tuvaletten yok...misafirler geldiğinde diğer tuvalete alışkın olduklarından bizim klozete oturmaktan rahatsız oluyorlar heralde...bunu anlıyorum çnkü sonuçta biz bir aile olduğumuzdan ve tuvaleti sürekli temizlediğimizden birbirimizden tiksinmiyoruz ama misafir temizliğinden emin olamadığı için oturmak istemeyebilir bizim klozete...ama a mübarekler madem oturmadan ayakta yapacaksınız tuvaletinizi bir zahmet klozetin kapağını kaldırın da sizden sonra tuvalete giren oturmak istediğinizde sizin sıçrattığınız pisliğin üzerine oturmasın... inanın her gelen misaifr böyle yapıyor ya... eğer misafirlerden biri tuvaleti kullanmışsa onlar gidene kadar giremiyorum wc ye ve onlar gittikten hemen sonra alıyorum elime çamaşır suyunu temizlik malzemelerini temizlik yapıyorum...ya bu hep böyle oluyor...gene misaifr var evde gene durum aynı daha yeni yıkamıştım wc yi 1 saat önce gene yıkıcam... ya çok mu zor klozet kapağını kaldırmak?? benim gibi bu duruma sinir olan var mı??

evet bızım ınsanımız götünü toparlamaya bıle acız olabılıyor

tabı herkes ıçın geçerlı değıl

halka açık wcye gırmek zorunda kaldım geçen gün

klozetın üstüne s...lar ya, var mı ötesı?
:52:

misafirlige gittigim evde onu yapmam zaten evine gittigim insanda yer icerim tiksinmem gidipde popomu klozete koymayamı tiksincem:9: sacma umumi tuvaletlerde yaparım ama cıkarkende temiz bırakırım neticede arkamdan giren insanın beni anmasını istemem:9:

bende su idrarin yere sicramasindan muzdaribim erkekler ayakta isediklerinden her yer sidik oluyo:25::25:

walla kızlar millet olarak temiz bir milletiz ama kendi evimize gelince temiziz... başka yerleri pervasızca umursamazca kirletmekte sakınca görmüyoruz bazen...bu yüzden insanlar kendi evlerinde gösterdikleri özeni başkasının evinde ve dışarıdaki wc lerde de göstermeli...

canım bu klozet kenarlarına konulan tam onun şeklinde ortası delik ince kağıtlar var yani klozetle temas olmuyor ve suda eriyor marketlerd bulabilirsin en azından sıçrayan pisliği emiyor bende aynı şeyden muzdariptim inşallah işine yarar netten araştır . gelen kişide rahat eder sende :40:

bak kimberleycan bi milyoncularda seyehatta yanında taşıyacağın boyutlarda klozet kağıdı satılıyor,klozet kapak örtüsü mü ne yazıyordu üstünde,çok çok ucuz-benim heryerde karşıma çıkıyor.
Misafir geldiğinde sifonun üstüne koy,tek kullanımlık görsünler işlerini..

yaw ben yurtta kalırken alaturka tuvalette tuvalet tasının içine mıçıyolardı yaaa...neler var nasıl tipler var inanamazsınız..arkadaşların dediği gibi tek kullanımlık suda eriyen kağıtlardan al..birde tuvalet kapısının arkasına oturunca görülcek şekilde lütfen klozeti kaldırın gibi bir yazı as :D

Umumi wc ler bizlere ayakta işemeyi öğretti :1:

O kadar görgüsüz var ki,sifon çekmek nedir ki yaa,bari bi sifon çekin terbiyesizler...:25:

hiç sevmiyorum klozetleri ben misafirliğe gittiğimde de oturmadan yaparım ama asla pis bırakmam bende klozet fobisi var zaten başıma bir olay gelmişti:17:

ben de anlamıyorum bu insanları. ben de dışarda ya da misafirlikte tuvalete girersem oturmadan yaparım ama ona ek olarak tuvalet kağıdı da sererim. paranoyak oldum o konuda

Umumi wc ler bizlere ayakta işemeyi öğretti :1:

O kadar görgüsüz var ki,sifon çekmek nedir ki yaa,bari bi sifon çekin terbiyesizler...:25:

Kesinlikle :1:
Bende kendi evim haricinde hiçbir alafranga tuvalete oturamıyorum hep ayakta :1:

Hele birde gözleri iyi görmeyen bi kayınpederiniz varsa her gelişinden sonra tuvaleti çamaşır suyu manyağı yapıyorum yinede unutana kadar içim rahat etmiyor o çişleri

Back