- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 123
merhaba arkadaşlar, bilmiyorum bu konu buraya yazılır mı ama gerçekten çok sinirleniyorum bazı insanların pis davranmasına ve umursamazlığına... bizim evde annemin dizlerinin rahatsızlığından dolayı sadece klozet şeklinde tuvalet var diğer bizim türk usulü tuvaletten yok...misafirler geldiğinde diğer tuvalete alışkın olduklarından bizim klozete oturmaktan rahatsız oluyorlar heralde...bunu anlıyorum çnkü sonuçta biz bir aile olduğumuzdan ve tuvaleti sürekli temizlediğimizden birbirimizden tiksinmiyoruz ama misafir temizliğinden emin olamadığı için oturmak istemeyebilir bizim klozete...ama a mübarekler madem oturmadan ayakta yapacaksınız tuvaletinizi bir zahmet klozetin kapağını kaldırın da sizden sonra tuvalete giren oturmak istediğinizde sizin sıçrattığınız pisliğin üzerine oturmasın... inanın her gelen misaifr böyle yapıyor ya... eğer misafirlerden biri tuvaleti kullanmışsa onlar gidene kadar giremiyorum wc ye ve onlar gittikten hemen sonra alıyorum elime çamaşır suyunu temizlik malzemelerini temizlik yapıyorum...ya bu hep böyle oluyor...gene misaifr var evde gene durum aynı daha yeni yıkamıştım wc yi 1 saat önce gene yıkıcam... ya çok mu zor klozet kapağını kaldırmak?? benim gibi bu duruma sinir olan var mı??