İnsanlar ne kadar değişik.. Evliler çocuğu olanlar siz de öyle miydiniz?

Bence tamamen buldumcuk olma durumu. Görgülü bir insanın yapacağı işler degil. Arkadaşın arkadaşı 6 aylik hamile baby shower yapıyor. Çocuk belki dogmayacak belki ölü doğacak yani bir durun bir bekleyin bu ne ya. Ben de anlamlandiramiyorum. Benim de cok abuk zevklerim var insanlar bilse görse napiyor bu salak derler belki ama insanlarin gözüne gözüne sokmuyorum.

Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
bazı insanlar bu tarz şeyleri severler söz isteme nişan düğün çocuk hiç farketmez bana abartı geliyor ben sevmiyorum ama yapan da isteyerek yapıyo , o o şekıl sever bu bu şekıl sever :KK70:

bence yaşama sevinciyle alakalı değil ben uyuz olurum böyle işlere ama yaşama sevincim var yani

siz de kendinizi mutlu edecek şeyler bulmaya çalışın. ablanızı değil de sizi yadırgadım açıkçası.siz onların sevincine ortak olmak yerine garipseyerek buraya konu açıyorsunuz.

bebek heyecanı başka oluyor.

X