İnsanlar ne kadar değişik.. Evliler çocuğu olanlar siz de öyle miydiniz?

Evet ben de oğlumun herşeyini özene bezene yaptım bir ateşölçer için tüm gün araştırma yaptım mesela, bebek sekerlerini kendim yaptım mevlüdü vs hepsi özenerek yapıldı

bunun insan değişikliğiyle ne alakası var ki çok normal şeyler kimi seever yapar kimi sevmez yapmaz kişiden kişiye değişir.siz bana değişik geldiniz biraz.

Kimi sever kimi sevmez yapmaz diyosunuz da bu farklığı görüp soran kişi mi garip geldi size? Herkesin farklı olacağını düşünüp siz garip geldiniz diyen seni değişik buldum ben de.

Bence sen çok depresifsin.bebek beklemek ayrı bir heyecan.insan ömründe bir iki veya üç defa yaşayacak.niye gözüne battı bu kadar.

Ben de size şaşırdım. Bu tarz şeyleri sevmeseniz ve abartılı bulsanız bile kızkardeşinizin sevincini paylaşabilir, yardımcı olabilirsiniz. Inanin o zaman siz de aynı heyecanın içinde bulursunuz kendinizi. Kızkardeş bu sonuçta...

Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
Normal şeyler bence o bebeğin heyecanıyla insan ne yapacağını şaşırır

Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?

ben de hic oyle bi insan olamayacakmisin gibi geliyor,suan öyle degilim ama yarin icin bisey diyemem...sevinci paylasirim orasi ayri konu :)

Çocuğum yok ama yigenm için cook araştırma yaptım inşaallah bebeğim içinde orjinal şirin şeyler bulcm,daha kıdemliym..Bence siz heyecanı yitirmissnz.

"EVLAT" baska bisey eminim kiz kardesiniz elinden gelse daha fazlasini yapar. Bende bebegim icin ayni heyecanlari yasamistim.

aynen bende o detaylara onem verenlerdenimm...
kuzularimin dogum gunu hazirliklarina aylar onceden baslarimm
temalar
ikramlar, hediyeler,misafirlere hediyeler,susu,ponponu,pecetesi,kurdelesi,slayti,muzigi,kiyafeti,duzeni incigi boncugu... annelelik bambaska bisey ancak olunca anlarsiniz bu kadar ugras ve yorgunlugun bi gulus icin yapildigini. dunyanin en temiz,karsiliksiz,beklentisiz emegidir annelik :)

Kimi sever kimi sevmez yapmaz diyosunuz da bu farklığı görüp soran kişi mi garip geldi size? Herkesin farklı olacağını düşünüp siz garip geldiniz diyen seni değişik buldum ben de.
iyide sevip sevmemekle farklılık aynı şey mi.siz öyle bir garipsamişnizki ona nazaran bu cevabı verdim tabiki herkeste farklılık vardır o ayrı .sizin anlattığınız bana değişik geldi.

bunda değişik olan bişey yok.son zamanlarda baby shower,diş bulguru,doğum günü partisi çok yapılıyo her detay düşünülerek.bence çok da güzel oluyo.özenenler kadar özenmeyenler de normal tabi herkes farklı farklı

Bunun farklılıkla alakası yok. Sizin yaşam enerjiniz tükenmiş.
Cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum ben sonra kapı süsünden başlayıp takı yastığına kadar ellerimle yapacağım her şeyi.
Her ayrıntıyı düşündüm alacağım her şeye karar verdim zamanını bekliyorum:KK53:
Internetteki buldunuz yapacaklarinizi bende kendim yapmak istiyorum ama hiç becerim yok açıkçası :)

Dunya nufusu asagi yukari 7 bilyon (billion). Yani bir o kadar da karakter var. Tabii ki kendimize taban tabana zit insanlar gorebiliriz, sasirmaya gerek yok, herkes farkli sadece. Sanirim sosyal medyanin da etkisiyle insanlar birbirinin evini, hayatini daha iyi gorur oldu. Bu bebeklerle yapilan incik cincik kutlamalar herkesin gozu onunde, dikkatinizi cekmistir.
Benim cocugum yok, ama cok sevdigim 9 aylik bir bebek var. Ben bile bebek reyonlarini, oyuncakcilari bayila bayila geziyorum ona bir seyler almak icin, ki alisverisi hic sevmeyen biriyim. Bebek sevgisi, hevesi baska oluyor.

Lafi gecmis ya, dayanamiyorum soyleyecem. Bu son zamanlarda Turkiye'de yapilan yabanci asilli "baby shower" beni uyuz ediyor. Oh be. :)

Bu tam benim konum olmuş neler yaptım neler çok keyif aldım yaparken de.yaptım derken sipariş verdim siteler dolaştım.hazırlıkları yaparken eşim gerek yok diyordu herşey hazırlanınca o da havaya girdi.evime gelenlerde bayıldı süslere ve ikramlara.bize de güzel bir anı kaldı.diş çıkarırkende yapıcam 1 yaştada bahane arıyorum hehee.bence imkan varsa çok zevkli hayattaki en güzel şey diyebilirim.

Bana da böyle konuları dert edenler değişik geliyor : )
Ama bu güzel bi şey..
Hepimiz aynı olsak hayat son derece monoton, renksiz olmaz mıydı?

Amaan bana gore teferruattir sartlar agirdir ugrasamam oburune gore zevktir falan ne gerek var bunu takmanin be canim

Tabiki çok normal bebek bu dünyadaki en büyük en gercek mutluluk bende yapcam.benide sasırtan senin içindeki hevessizlik.ben yiğenlerim olacagında neler hazırlamıştım şimdi kendi çocuguma okadar yapamıyorum.bence sende heyecan lanmalısın

X