- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun insan değişikliğiyle ne alakası var ki çok normal şeyler kimi seever yapar kimi sevmez yapmaz kişiden kişiye değişir.siz bana değişik geldiniz biraz.
Normal şeyler bence o bebeğin heyecanıyla insan ne yapacağını şaşırırMerhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
iyide sevip sevmemekle farklılık aynı şey mi.siz öyle bir garipsamişnizki ona nazaran bu cevabı verdim tabiki herkeste farklılık vardır o ayrı .sizin anlattığınız bana değişik geldi.Kimi sever kimi sevmez yapmaz diyosunuz da bu farklığı görüp soran kişi mi garip geldi size? Herkesin farklı olacağını düşünüp siz garip geldiniz diyen seni değişik buldum ben de.
Internetteki buldunuz yapacaklarinizi bende kendim yapmak istiyorum ama hiç becerim yok açıkçası :)Bunun farklılıkla alakası yok. Sizin yaşam enerjiniz tükenmiş.
Cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum ben sonra kapı süsünden başlayıp takı yastığına kadar ellerimle yapacağım her şeyi.
Her ayrıntıyı düşündüm alacağım her şeye karar verdim zamanını bekliyorum