Süsleri ve şekerlemeleri yapabilirsiniz, sepetini, içine çikolata koyacağınız sepet, kutu vb şeyleri eminönünden çok uyguna alabilirsiniz, keyfinize göre yaparsınız. Ben hazır almıştım ama görümcem öyle hazırlamıştı, çokda güzel olmuştu.Çok masraf yapmamak için bazı şeyleri evde kendim yapmak istiyorum.
Mutlaka masrafımız olacak ama feda olsun
Evet kendim yapmayı düşünüyorum seviyorum uğraşmayı çok zevkli oluyor.Süsleri ve şekerlemeleri yapabilirsiniz, sepetini, içine çikolata koyacağınız sepet, kutu vb şeyleri eminönünden çok uyguna alabilirsiniz, keyfinize göre yaparsınız. Ben hazır almıştım ama görümcem öyle hazırlamıştı, çokda güzel olmuştu.
süs ve ikram yapmadım,ama dediğin gibi hevesli oluyor bazı annelerde normal değilmi
aynı fikirdeyim..Hamileligimin son 3 ayinda ciddi saglik sorunlari yasadim ve hep yatmak zorundaydim. Ben de elimde internet butun gun alisveris sitelerini, bloglari gezip durdum. Ince ayrintisina kadar bir bebege alinabilecek her seyi aldim (Cok gereksiz alışverislerim de olmadi degil) oturup butun gun Kendimi dinleyecegime, 2 hafta gece gunduz cikolatanin kabindaki baskiyi tasarlamak daha iyiydi.
yani insanlar hem yeni bir bebegin heyecaniyla hem de biraz kafalarini dagitmak icin ugrasiyorlar boyle seylerle
Evet kendim yapmayı düşünüyorum seviyorum uğraşmayı çok zevkli oluyor.
İstanbul da değilim maalesef.
İzmir'e gidersem malzemeleri oradan almayı düşünüyorum.
Bende gereksiz buluyorum.bi de herkes yapıyor diye herkes yapıyor filan bence saçma. Ben yapmadım yani, bi daha çocuğum olsa yine yapmam çünkü fikir olarak saçma.hoşuna gidenler yapar tabi çeşit çeşit insan var .Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
Çok teşekkür ederim amin inşallahYavaş yavaş yapılır hepsi, zaten zevklide oluyor gerçekten. Benim suyum gelmişti eşimi aradım gel diye,evde beklerken ben hala sepet çikolata uğraşıyordum, hastaneye götürülecekleri unutmayayım diyeo derece hevesliydim.
Keyifli hazırlıklar ve sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah bir avazda, sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.
Insan heyecanlaniyor ve herseyin en iyisi olmasını istiyor tabiki ben bebeğime hamileyken kıyafetlerini yıkayıp utulemistim hergün onlara bakıyordum duzenliydi dolabı ama yinede hergün yeniden duzenliyirdum daha doymamış bebeğin dolabini bebek şekeri vs hepsine önem göstermiştim :)) bunlar gayet normal şeylerMerhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?