İnsanlar ne kadar değişik.. Evliler çocuğu olanlar siz de öyle miydiniz?

Hamileligimin son 3 ayinda ciddi saglik sorunlari yasadim ve hep yatmak zorundaydim. Ben de elimde internet butun gun alisveris sitelerini, bloglari gezip durdum. Ince ayrintisina kadar bir bebege alinabilecek her seyi aldim (Cok gereksiz alışverislerim de olmadi degil ) oturup butun gun Kendimi dinleyecegime, 2 hafta gece gunduz cikolatanin kabindaki baskiyi tasarlamak daha iyiydi.
yani insanlar hem yeni bir bebegin heyecaniyla hem de biraz kafalarini dagitmak icin ugrasiyorlar boyle seylerle

Çok masraf yapmamak için bazı şeyleri evde kendim yapmak istiyorum.
Mutlaka masrafımız olacak ama feda olsun
Süsleri ve şekerlemeleri yapabilirsiniz, sepetini, içine çikolata koyacağınız sepet, kutu vb şeyleri eminönünden çok uyguna alabilirsiniz, keyfinize göre yaparsınız. Ben hazır almıştım ama görümcem öyle hazırlamıştı, çokda güzel olmuştu.

Evet kendim yapmayı düşünüyorum seviyorum uğraşmayı çok zevkli oluyor.
İstanbul da değilim maalesef.
İzmir'e gidersem malzemeleri oradan almayı düşünüyorum.

Bence maddiyat ve vakit ve daha cok kişinin kendiyle alakalı diye düşünüyorum. Ben hazir almistim. ( vaktim yoktu ) . herşeyi de yapmadim. Çok ayri tiyla ugrasmayi sevmiyorum.

süs ve ikram yapmadım,ama dediğin gibi hevesli oluyor bazı annelerde normal değilmi

normal tabi ki cryptic'im, o kadar ay beklemeyi, her türlü zorluğuna göğüs germeyi göze aldıktan sonra yapılacak her türlü abartı normal :) o yüzden anlayış göstermek gerek kesinlikle.

aynı fikirdeyim..

Evet kendim yapmayı düşünüyorum seviyorum uğraşmayı çok zevkli oluyor.
İstanbul da değilim maalesef.
İzmir'e gidersem malzemeleri oradan almayı düşünüyorum.

Yavaş yavaş yapılır hepsi, zaten zevklide oluyor gerçekten. Benim suyum gelmişti eşimi aradım gel diye,evde beklerken ben hala sepet çikolata uğraşıyordum, hastaneye götürülecekleri unutmayayım diyeo derece hevesliydim.
Keyifli hazırlıklar ve sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah bir avazda, sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.

Bende gereksiz buluyorum.bi de herkes yapıyor diye herkes yapıyor filan bence saçma. Ben yapmadım yani, bi daha çocuğum olsa yine yapmam çünkü fikir olarak saçma.hoşuna gidenler yapar tabi çeşit çeşit insan var .

Çok teşekkür ederim amin inşallah

kiz kardesimle ben gibi
ben detaylari, sürprizleri cok severim ugrasirim yaparim ama o cok sabirsiz hic ugrasamaz gerekeni yapar okadar

kardesimin nisani icin 1 ay boyunca kosturdum, hasta oldum yinede durmadim nisan hatirasiydi kurabiyesiydi geceler boyu ugrastim, heryeri ciceklerle mumlarla balonlarla süsledim

ve bizimle beraber herkes cok güzel mutlu bi gün gecirdi
kardesim olsa bu kadar seyi yapamaz elinden gelmez, cünkü karekteri öyle kötü niyetli oldugundan degil
onun icin kizmak veya ben yaptim o niye yapmadi demek yersiz olur

Insan heyecanlaniyor ve herseyin en iyisi olmasını istiyor tabiki ben bebeğime hamileyken kıyafetlerini yıkayıp utulemistim hergün onlara bakıyordum duzenliydi dolabı ama yinede hergün yeniden duzenliyirdum daha doymamış bebeğin dolabini bebek şekeri vs hepsine önem göstermiştim :)) bunlar gayet normal şeyler

Benim kocam ugrasiyor bu susu pus isleriyle sen ne diorsun. Bense ne gerek var yabanci ozentiligi bunlar demektense koyverdim o ugrasiyor. Nasilda hevesli.

Kimi cimridir kimi bonkor. Kimi susludur kimi paspal. Kimi kitaba para verir kimi yemekten gozu gormez. Bir elimizin parmaklari bir degilki. Hatta git bak aynaya iki gozun bile esit degil.

Dunya bir alem. Neden Allah hepimizi ayni yaratmis olsun ki? Hepimiz bir rengiz su alemde. Sen oldugu gibi kabul et herkesi.

Kotuluk yaptigida yok. Evladina ozeniyor. Senin mesgalen baska oldugu icin suan, anlayamazsin. He de gec

Bende hafta sonu oğlumun doğumgünü için parti hazırlığındayım. Ana sınıfına gidiyor arkadaşlarının hepsini davet ettik. Çoğu da katılacak davetimize. Ve ben 1-2 gün sonra Eminönü'ne gidip alışveriş yapacağım. Kızlara barbili tabak, bardak, masa örtüsü ve peçete alacağım, erkeklere transformer'lı. Bunların yanı sıra pinata, süslemeler için bir şeyler filan da bakacağım. Çocuklar için eğlenceli bir hale getirmek istiyorum.

Ben de keyifle yaparim bu tarz seyleri, kendi nikah sekerlerimizi falan yapmistik evlenirken. Hosuna gidiyordur onun da, zaman olduktan sonra hobi gibi geliyor bana da

bunun insan değişikliğiyle ne alakası var ki çok normal şeyler kimi seever yapar kimi sevmez yapmaz kişiden kişiye değişir.siz bana değişik geldiniz biraz.

herkes hevesle bir şeyler yapar canım norma bunlar.
monoton bir hayatı olan ya da vakti olmayan insanlara değişik geliyor bu durum.

Ben üşengeçim ya.
Düğün yapmaya üşendimde nikahtan evlendim o derece.

Bende açıkcası abartılı bulurum o kadar hazırlıgı ama yapana da saygı duyarım sonucta o da hevesleniyor . Yapmak istiyor. Bende yaparım ama o kadar ugrasman heralde üşengeçlikten

Ben de böyle bir konu açmıştım hevessiz miyim ne diye derde düşüp :)

Anlıyorum seni, insan çevresinde detaylara, süse, püse o kadar merak görünce
kendini sorgulamaya başlıyor.
Ben de eksik olan ne diye :)

Ama yalnız değilsin..:)

bence bu tür şeyler zevke göre değişir,
ancak düğünümde ve çocuklarımda öyle sorunlar yaaşdımki detay düşüneek halim kalmamıştı , yani birazda o anki maddi manevi duruma bağlı.
yaşım ilerledikçemi bilmem herşeyin pratiğini daha sever oldum, eşya , süs ..vs.. özenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…