Ben de senin gibi düşünüyorum canım bazı insanlar çogu şeyi çok abartıyorlar ayrıca ben sacımı taramaya vakit bulamazken onlar bu Tür şeylere Nasıl vakit harcıyorlar şaşıyorum Ayrıca ben de geçtim o yollardan ben de dogum yaptım çocuk büyüttümMerhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
Teşekkür ederimcanım,çok sevindim,hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
herkesin karakteri,kişiliği gibi ,hayalleri-zevkleri-beklentileri farklılık gösterebilir. kimine göre gereksiz birşey kimine göre hayati önem taşıyabilir.farklılıklar güzeldir sizin yaşam alanınıza müdahale edilmediği müddetçe zararı olmaz.Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
benimde 7 sene sonra oldu,son kuruşuma dek çeyiz yapmıştım bebek için..Teşekkür ederim
bencede..Şimdi abartı buluyorsun ama vakti gelince sende bi hevesle yapacaksın bunları birgün❤
Çok masraf yapmamak için bazı şeyleri evde kendim yapmak istiyorum.benimde 7 sene sonra oldu,son kuruşuma dek çeyiz yapmıştım bebek için..
hiç sorma tatlım,biz o dönemde sıkışıktık kredi çekmiştik küçük bir mebla,ben eşimden gizlide alıyordum bebiş kıyafeti vs:)devlette yaptım ama çok memnunum..tekrar olsa yine devlette yaparım..sonra taha bize uğur getirdi işlerimiz açıldı allaha şükür,şans ve bereket getiriyorlar..darısı tüm isteyenlere..Çok masraf yapmamak için bazı şeyleri evde kendim yapmak istiyorum.
Mutlaka masrafımız olacak ama feda olsun
Amin inşallah.hiç sorma tatlım,biz o dönemde sıkışıktık kredi çekmiştik küçük bir mebla,ben eşimden gizlide alıyordum bebiş kıyafeti vs:)devlette yaptım ama çok memnunum..tekrar olsa yine devlette yaparım..sonra taha bize uğur getirdi işlerimiz açıldı allaha şükür,şans ve bereket getiriyorlar..darısı tüm isteyenlere..
canım bebek kıyafeti çok alma çok geliyor çevreden..gelmese bile elinde patlamasın..Çok masraf yapmamak için bazı şeyleri evde kendim yapmak istiyorum.
Mutlaka masrafımız olacak ama feda olsun
Her şeye hevesim ama kıyafet almaya yokcanım bebek kıyafeti çok alma çok geliyor çevreden..gelmese bile elinde patlamasın..
süs ve ikram yapmadım,ama dediğin gibi hevesli oluyor bazı annelerde normal değilmiaçık söylemek gerekirse çok abartılı süs, ikramı bende sevmiyorum.. hiç heves etmediğim için olsa gerek yapmadım kendi doğumlarımda.. ama heves edenleri de anlıyorum..
Her şeye hevesim ama kıyafet almaya yok
Zaten çabuk büyüyorlar fazla kıyafete gerek yok gerçekten.
Teşekkür ederim tavsiye için