dedikodu yapıp hasetle kıskançlıkla yatıp kalkmaktansa böyle detaylarla mutlu olmak inan fena bir şey değil
dedikodu yapmış gibi mi görünüyorum. Çok şaşırıyorum o yüzden yazdım..
Ben de böyle şeyleri ağzım açık izliyorum. Yalnız değilsiniz
Bunun farklılıkla alakası yok. Sizin yaşam enerjiniz tükenmiş.
Cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum ben sonra kapı süsünden başlayıp takı yastığına kadar ellerimle yapacağım her şeyi.
Her ayrıntıyı düşündüm alacağım her şeye karar verdim zamanını bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
tabiiki,kimi evine önem verir,kimi kendine iyi bakar,kimi ikisinide salar,tüm insanlar farklı farklı..Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?
canım,çok sevindim,hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..Bunun farklılıkla alakası yok. Sizin yaşam enerjiniz tükenmiş.
Cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum ben sonra kapı süsünden başlayıp takı yastığına kadar ellerimle yapacağım her şeyi.
Her ayrıntıyı düşündüm alacağım her şeye karar verdim zamanını bekliyorum