- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.783
- 208
Aptallikta sınır tanımayanlar Hırsıza kızamıcak hale getirdiler milletiBizim komşunun benzer bir yolla bir daire parasını almışlardı elinden. Pardon komşumuz kendi elleriyle vermişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aptallikta sınır tanımayanlar Hırsıza kızamıcak hale getirdiler milletiBizim komşunun benzer bir yolla bir daire parasını almışlardı elinden. Pardon komşumuz kendi elleriyle vermişti
Bu olay 2011 de olmuş. Sapık 188 yıl ceza almış.Neden tartışma çıkarsın ki? Saçmalığı okudunuz mu? İnsanlar hala kendilerini nasıl kullandırabiliyor? Sene 2018
Diiil çok itici.Öğretmen diil im ama bu yanlış anlaşılma benim suçum diil noktalamama işaretlerinin
Hee öyle bir algı merak etmeyin oluşmadi hatta aklımın ucundan geçmedi neden ihtiyaç duyasiniz ki...
Sert sessizlerin yumusamasi vs fıstık lazım olursa kullanırım merak etmeyin kk daşDiiil çok itici.
Değil candır
Fıstık lazım ama size. Diil çok ergenus işiSert sessizlerin yumusamasi vs fıstık lazım olursa kullanırım merak etmeyin kk daş
Te Allah'im yaa TDK sınavı mi?var
Kk da(,;:!?...) (kağıt,kâğıt)(Oduncunun var baltasi,balcinin var bal tasi)Ayy tüh bu kezde çok fazla smile kullanmışim
Aman Allah'im(smile)türkçe değil ki
İnsan ne zaman hangi tarihte farklı oldukiBu ne yaaa Allahım nerelere gidiyor insan hayatı insan beyni.
Bak işte ayıp ya hûFıstık lazım ama size. Diil çok ergenus işi
Ya Allah aşkına şu yazdıklarını anlayarak felanmı yazdın?.. Zira ben Anlatımınız dan hiç bişey anlamadım. Kesinlikle dilbilgisi eğitimi almanız şart. Kelimeleri hatalı, devrik ve noktalama kullanmadan yazıyorsunuz, bu yüzden anlaşılır olmuyor. Ergen işi ben mi yazmışım? iki cümlelik cevaplarıma parağraf parağraf cevap veren sizsiniz.Bak işte ayıp ya hû
Ben size mi?fıstık mistik dedim neden herkes bu kadar alıngan olmaya başladı kk da
Falan fıstık dedim falan filan in amca kızı olur kendileri
Ayrıca ergenus nedir ki bilemedim simdi kim giller den derdim size ama sizin gibi kendim ergen kelimeler kullanıp karsimdakine hapşırmak huyum diiiiill dir
Ki hiç düşünmedim hangi yaşta daha iyi durur zira günlük yaşamda deil yada diiil diyebiliyorum (değil)diyemiyorum
Ben yumuşak g(ğ) kullanıyorum. Diiil yerine değil diyorum mesela!..Kk daş lar ayyy çok merak ettim şimdi günlük yaşamda (ğ)konuşma dilinde olduğu gibi kullanan varmı yoksa tek kullanamayan benmisim
Konuştuğum gibi yazmam fazla dikkat cekmiste
Gerçekden denedim (h)çıktı en fazla ya siz mucizesiniz yada ben Diksiyon kursuna yazilmaliyimBen yumuşak g(ğ) kullanıyorum. Diiil yerine değil diyorum mesela!..
Siz iyimisiniz ya da lisan mı farklı? Ne demek ğ yerine h çıkması. Bence siz mucizesiiiniz tebrik ederim. Ğ yerine h sesi çıkaran olarak tarih sizi unutmayacakGerçekden denedim (h)çıktı en fazla ya siz mucizesiniz yada ben Diksiyon kursuna yazilmaliyim
(Ğ)yerine olmadığı belli olmuyor mu?bende sizin gibi imkansızi denedim zorlamanin neticesi desenize bende sorun yokmuşSiz iyimisiniz ya da lisan mı farklı? Ne demek ğ yerine h çıkması. Bence siz mucizesiiiniz tebrik ederim. Ğ yerine h sesi çıkaran olarak tarih sizi unutmayacak
Kelime içinde deneyin kesin tutar. Herkes öyle yapıyor. Saygılarrr(Ğ)yerine olmadığı belli olmuyor mu?bende sizin gibi imkansızi denedim zorlamanin neticesi desenize bende sorun yokmuş
Saygilar
bende ne zaman bitecek diyordum
Bu konuya uğramaz olaydım bi kompozisyon istemedi (ğ)niz kaldı begonfil le Bu arada cümle içinde de tutmadı
"Beni böyle sev seveceksen"kk das
Hadi ama birbirimizi tanımıyoruz bile yalnız bu platformda görüyoruz ikiniz birden neden bana saldırmak istediniz anlayamadım
Konu dişiyiz sabotaj oldu biraz konu sahibi çok pardon kendi adima