INSANLAR DEGISMIYORMUS

Ben az çok konularını biliyorum, hep düzelecek diye bekledin ama insanlar değişmez böyle kabül et adamı.
Boşanmak şartlar iyi olduğunda bile zor senin durumunda daha zor.
Bebeğin için biraz daha dayan.
Ondan beklentini düşür onu değil kendini düşün. Ayrıca korkma zor bir süreçteyim ailemi istiyorum diye tuttur. Bu kadar naif ya da iyi olma hele ki böyle bir aileye. Herşey yoluna girer merak etme

beni sindirmış galiba ısrar etmek aklıma bile gelmiyordu ama haklısınız ne yaparsam yapayım surat çekiyorum en azından yapıp öyle cekeym

Bakin Hemen boşanmayı düşünmeyin. Evet eşiniz bebekten bu yana tuhaf hareket ediyor ama yaşadıklarınız özellikle bebeğinizin sağlık problemleri..
Bu onu da bocalatiyor düzeniniz bozuldu,hastanedesiniz bu kimse için kolay değil. .

Siz genç o genç...Kafalarınızı karıştıran çok olur.

Anneniz de şimdilik mazur görsün

Siz bir bebeğinizle evinize geçin.Bebeğiniz iyileşsin.

Kayinvalideye tepkinizi mutlaka verin.Biraz tutuşsun.
Eşinize de burda yazdığınız her şeyi tartışmadan duygusal bir dille güzelce ifade edin.Annenizin size destek olduğunu annesinin de böyle tuhaf davrandığını anlatın.
Ama güzelce anlatın. Eşiniz ilk belki tepki verir ama zamanla annesinde ki tuhaflıgi anlar ..

Bebek büyüdükçe evine ve size ayrıca bağlanır. Kısacası Eşinizi kendinize bağlamaya çalışın. .
Boşanmak çok kolay ama sizin çözülemeyecek sorunlarınız yok çaba harcamalisiniz. .Evliliğin ilk bir kaç yılı maalesef bazı çiftler için zor geçiyor. .Ama düzelecek buna inanın.

düzeleceğine olan inancımı kaybettim artık ben

Bu kadar idare etmen hata zaten en başından.
Keşke çocuktan önce dişini gösterseydin.. Neyse olan olmuş. Boşan anacım, git annenin evine. Boşanma davası 400tl falan açması. Aç çekişmeli davayı. Babası olarak bebeğim tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorunda

Madem düzelmeyecek sende işi görene kadar katlan, sanırım şiddet yok aldatma yok biraz daha idare edilebilinir belki.

Arkadaşlar söylemiş birikim yap, kayınvalideni kullan evet kullan.
anne oğlan durmuyor gel tut temizlik yapayım, yemek yapayım.
ütüm var annemde yok tek yapamıyorum yardım eder misin? kocam senin yemeklerine bayılıyor vs diye diye kullan yorulsun ve kaçsın.
Boşanacak gibi yaşa paran olsun, oğlun iyileşsin.
oğlan kreş yaşına gelince iş bakarsın o kreşe sen işe. sonra kocan olacak adam gibimsi düşünsün.

2. bebeği yapma asla boşanamazsın

evet böyle yapmaya karar verdim bende .
2. çocuk olsun olmasın normalde de istemiyorum düşünmüyorum zaten . bebeğinin sağlığına odaklanmış durumdayım şuan. acımayıp dediğiniz gibi yapcm kayinvalideye de bebeği emanet edemem gel tut diye gelsin yapsın iş.

Bebeginizin tedavileri bitene kadar sabredin, hem kreş icin biraz da büyür. Sonra işinizi bulup basın tekmeyi.

O da babası sonuçta tedavisini yaptirsin,
Sayili gün cabuk gecer, bunu düşünerek umursamaz ve rahat olun.

Gecmis olsun, Allah şifa versin bebeginize

amin haklısınız insana. dokunuyor canın kadar çok sevdiğin insanın böyle oluşunu kabullenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…