INSANLAR DEGISMIYORMUS

Annenize haksız yere saygısızlık ediyorsa eğer altın olsa da bir değeri olmazdı zaten.

Baştan kötü alıştırmışsınız.
Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Benim annemi saymayan herifin anasını çiğner geçerim.

Bebeğinize acil şifalar dilerim.
Şuandan itibaren kavgadan kaçın hiç değilse.
Yeterince yıpranmış gördüm sizi çünkü :KK43:
ağır hasta olmaktan korkuyorum artık çocuğum onarin eline kalır diye . ve asla anneme göstermezler benim çocuğumu bunu düşünmek bile bilmiyorum gerçekten çok yıprandım
Ya hebe ben seni bosandi diye hatirliyorum. Konunu okuyunca cok uzuldum. Bazen insanin basireti baglaniyor. Zaten üzgünsun seni daha fazla uzmek istemem.
Umarım boşanirsin. Zannetmem ki düzelsin :bicak: belki de basireti değil aslında ama babam hasta oldu daha kötü olmasın morale ihtiyacı var dedim çektim sonra ayrılığa karar verip ailemle konuşmuştum ki hamile olduğumu öğrendim şimdide durum bu inşallah bebeğim sağlıklı olur kurtulurum bu çukurdan
Hatırladığım ve bildim kadarıyla bu evlilik basından beri yanlıştı sanırım ve bile isteye çocuk dünyaya getirdiniz. Bir de 7 aylıkken ayrılık düşünmeniz için bence geç.

Çocugu anasız babasız büyütmek için mi dünyaya getirdiniz derler?Sonradan problem olsa amenna. Ama bence düşünmeyin.
bile isteye bi iki kere istedim sonra yanlış olduğu kanaatine varıp vazgeçmiştim ayrılığa karar vermiştim ve hamile olmasinldugumu öğrendim o zaman da sevinsem mi üzülsem mi olmuştu ama aldırmak aklımın ucundan dahi geçmed ı düzeliyor du da öyle göstermişti yani ama çocuktan sonra daha bi farklı ve vurdumduymaz oldu bilmiyorum ömür boyu mutsuz bir evlilik sürmek istemiyorum. ve bebeğim sağlıklı olsun diye dua wtmekten başka bişey gelmiyor şuan elimden
zor günler geçecektir. siz çok güçlü bi kadınsınız. biraz sabredin, görmeyin o adamı. ama rahata erdiğinizde de sakın unutmayın yapılanları direk tekmeyi basın.
inşallah unutmam kin tutamıyorum ve bu huyum yüzünden bu hale geldim şuan yüzünü bile görmek istemiyorum nefret ediyorum esimden

Ayrıca çocugum rahatsız olcak , aklımın tek bir hücresini bile koca yada kaynanaya sinir olup üzülmekle harcayamam.
En en en önemli şey çocugunun sağlıklı olması.
Kendine gel çünkü çocuguna sen lazımsın herkesten önce.
Sen güçlü olursan ona iyi bakarsın.
Oyüzden boşanmıcaksan , sinir streste olma lüksün yok.çnkü çocugun var.

yazmak istediğim uzun uzadıya bir konu ama çok uzun yazıp sıkmayacağim sizi.
eşimden bahsedeyim kısaca annesinin lafından çıkmayan her şeyi onların memnuniyetine göre tasarlayan, beni umursamayan insan yerine koymayan birisi olur kendisi .
öyle ki kendisi bekar gibi yaşayıp kendisini asla kısıtlatmayan beni ki aileme gidip gelmem konusunda kısıtlayan, kendi ailesine onun ve onlarin bana yaptıklarına karşılık gidip geldiğim insanlardır ve buna rağmen sürekli bana tavır alıp ailesiyle ailemi kiyaslayip hep kendi ailesini baş üstünde tutmamız ister durur yıllardır.
benim burnumdan fitil fitil getirip aylarca küsüp psikolojimi alt üst etmişligi var zaten sonra toparlayamadim kendimi ay seviyorum ya bişey yapmadı yada dur sabret bı daha yaparsa rest çekersin diye diye herşeye susmayı öğrendim bu da beni öğrenilmiş çaresizlige sürükledi.
sonra yıllar sonra hamile kaldım herşey güzel gitti iyi gidiyor falan derken arada bir fire versede düzeliyor dedim kendi kendime ...
doğum yaptım bu ara da bi kv var ki dUsman başına sırlar dünyasi kötü kv türünden. eşimde onun jr versiyonu. kv yazar alttan alttan benim saf kocam okur .
annem yanıma geldi 13 gün kaldı Sezeryan doğum yaptım bebeğim 8 gün yoğun bakımda kaldı annem niye geldi diye herşey laf oldu.
sonra hep yanlız kaldım annem istemeye istemeye gitti huzurum bozulmasın diye . kv gelip kalacakmış annemin ne işi varmış.
kv 40 gün boyunca gelip gidip bu çocuk niye böyle niye şurası şöyle diyip psikolojimi alt üst etti . sonra bebeğimde kalça sorunu çıktı ameliyat olması gerektiği bekliyoruz hala . bu arada doğum da problemli doğdu bebeğim 3. ayda nöroloji gördü. sorun var bebekte dedi önce zekasıyla ilgili olduğunu söyledi bu benim için yıkımdi ayakta duracak hakim kalmamıştı aylarca her gün hastaneye gidip geliyordum ve çok yorgundum annemi ve kvdeyi çağırdık yanıma ben ayakta duracak halim kalmamıştı. annen 2 2 3 gün yanımda kaldı eşim bu haldeyken ben yüzüme bakmadı Niye annem yanımda kalıyor diye . bebeğimi annemle yıkadık diye kavga kıymet annemin yanında. annem bebeğimi 7 aylık şuan 4 kere falan gördü kucağına alınca eşim gözleriyle yiyor annemi bırakson diye ama kendi ailesine can feda. her hafta görürler mutlaka bazen haftada 2 2 3 kere falan . neyse bardağı taşıran son damla bende şu oldu bebeğimle hastane kaldık 1 hafta yattı. eşim gelip benimle hastanede kavga etti sen bu çocuğa bakamiyosun emzirsen hasta olmaz diye.
gitmiş annesi konuşmuş bu gelmiş bana söylüyor kavga ettik . surat asti gitti . her ay çocuk hasta mı olurmuş diye . bu arada sadece eşimi yarım saatliğine koridor da gösteriyorlar bebeğe başka kimse alınmıyor hep ben kalıyorum yanında.
anlayacağınız ben yıldım tükendim artık tek başıma mücadele etmekten eşimin hep karşımda durmasından. çok yoruldum bebeğime çok üzülüyorumm zaten berbat bi haldeyim birde o yükleniyor kendi destek olmuyor ailemin de olmasına engel oluyar ve yapayalnız bırakıyor beni.
ayrılmak istiyorum ama şu süreçte bebeğimin 2 tane büyük ameliyatı var tek başına maddi açıdan altından kalkmam mümkün değil. ailemin durumu yok o kadar fazla . nöroloji problemi şükür zeka olarak değil ama bedensel olarak geride biraz dedi doktor hem çalışıp hem bakabilir miyim bebeğime bilmiyorum şuan ne yapmam gerekir bilmiyorum .maddi yönden bebeği önemser hastahaneye getirip götürür hiç bir şey sakınmaz biraz sabredip bebeğim iyiye gidince mi ayrılmalı miyim ? benimde sağlık durumum ve ruh halim hiç iyi değil fikirlere ihtiyacım var teşekkürler okuyan herkesten
Ayrıl tabiki ailene niye laf ettiriyorsun ortalığı kaldır bişey söylediklerinde sinir krizi geçir gerekirse annen gelsin kalsın siz onlara karşı kişiliğinizi değiştirin böyle baş edemezsiniz bebeğin sağlık problemleri bitincede mutlaka ayrılın

Eşinin annene dik dik bakmasını falan umursama şu süreçte. Şu an önemli olan bebeğinin sağlığı. Ameliyat öncesi bir de boşanma sürecine girmeni gerektirecek kadar büyük sorunlar yok. Eşinle duygularını paylaşmaya çalış; annene kayınvalidene değil, ona ihtiyaç duyduğunu anlat.

eşimden bahsedeyim kısaca annesinin lafından çıkmayan her şeyi onların memnuniyetine göre tasarlayan, beni umursamayan insan yerine koymayan birisi olur kendisi .
öyle ki kendisi bekar gibi yaşayıp kendisini asla kısıtlatmayan beni ki aileme gidip gelmem konusunda kısıtlayan, kendi ailesine onun ve onlarin bana yaptıklarına karşılık gidip geldiğim insanlardır ve buna rağmen sürekli bana tavır alıp ailesiyle ailemi kiyaslayip hep kendi ailesini baş üstünde tutmamız ister durur yıllardır.
benim burnumdan fitil fitil getirip aylarca küsüp psikolojimi alt üst etmişligi var zaten sonra toparlayamadim kendimi ay seviyorum ya bişey yapmadı yada dur sabret bı daha yaparsa rest çekersin diye diye herşeye susmayı öğrendim bu da beni öğrenilmiş çaresizlige sürükledi.
sonra yıllar sonra hamile kaldım herşey güzel gitti iyi gidiyor falan derken arada bir fire versede düzeliyor dedim kendi kendime ...
doğum yaptım bu ara da bi kv var ki dUsman başına sırlar dünyasi kötü kv türünden. eşimde onun jr versiyonu. kv yazar alttan alttan benim saf kocam okur .
annem yanıma geldi 13 gün kaldı Sezeryan doğum yaptım bebeğim 8 gün yoğun bakımda kaldı annem niye geldi diye herşey laf oldu.
sonra hep yanlız kaldım annem istemeye istemeye gitti huzurum bozulmasın diye . kv gelip kalacakmış annemin ne işi varmış.
kv 40 gün boyunca gelip gidip bu çocuk niye böyle niye şurası şöyle diyip psikolojimi alt üst etti . sonra bebeğimde kalça sorunu çıktı ameliyat olması gerektiği bekliyoruz hala . bu arada doğum da problemli doğdu bebeğim 3. ayda nöroloji gördü. sorun var bebekte dedi önce zekasıyla ilgili olduğunu söyledi bu benim için yıkımdi ayakta duracak hakim kalmamıştı aylarca her gün hastaneye gidip geliyordum ve çok yorgundum annemi ve kvdeyi çağırdık yanıma ben ayakta duracak halim kalmamıştı. annen 2 2 3 gün yanımda kaldı eşim bu haldeyken ben yüzüme bakmadı Niye annem yanımda kalıyor diye . bebeğimi annemle yıkadık diye kavga kıymet annemin yanında. annem bebeğimi 7 aylık şuan 4 kere falan gördü kucağına alınca eşim gözleriyle yiyor annemi bırakson diye ama kendi ailesine can feda. her hafta görürler mutlaka bazen haftada 2 2 3 kere falan . neyse bardağı taşıran son damla bende şu oldu bebeğimle hastane kaldık 1 hafta yattı. eşim gelip benimle hastanede kavga etti sen bu çocuğa bakamiyosun emzirsen hasta olmaz diye.
gitmiş annesi konuşmuş bu gelmiş bana söylüyor kavga ettik . surat asti gitti . her ay çocuk hasta mı olurmuş diye . bu arada sadece eşimi yarım saatliğine koridor da gösteriyorlar bebeğe başka kimse alınmıyor hep ben kalıyorum yanında.
anlayacağınız ben yıldım tükendim artık tek başıma mücadele etmekten eşimin hep karşımda durmasından. çok yoruldum bebeğime çok üzülüyorumm zaten berbat bi haldeyim birde o yükleniyor kendi destek olmuyor ailemin de olmasına engel oluyar ve yapayalnız bırakıyor beni.
ayrılmak istiyorum ama şu süreçte bebeğimin 2 tane büyük ameliyatı var tek başına maddi açıdan altından kalkmam mümkün değil. ailemin durumu yok o kadar fazla . nöroloji problemi şükür zeka olarak değil ama bedensel olarak geride biraz dedi doktor hem çalışıp hem bakabilir miyim bebeğime bilmiyorum şuan ne yapmam gerekir bilmiyorum .maddi yönden bebeği önemser hastahaneye getirip götürür hiç bir şey sakınmaz biraz sabredip bebeğim iyiye gidince mi ayrılmalı miyim ? benimde sağlık durumum ve ruh halim hiç iyi değil fikirlere ihtiyacım var teşekkürler okuyan herkesten
Bebeğinizin sağlığı tabiki çok önemli ama onunla ilgilenecek annesinin sağlığı ve psikolojisi de önemli. Önce psikolojik destek alın, yavrunuz düzelsin sonra tabiri caizse basın tekmeyi. Ama önce siz tedavi görmelisiniz.
Bir kaç zamandır benim de bazı sıkıntılarım var ve çocuklarımla düzgün ilgilenemiyorum. Şu an sizi düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun. ❤❤❤❤❤

Boşanınca velayet kimde ise bütün masrafları o mu karşılıyor ?
Yani boşanınca babalık bitmez ki. Yine çocuğunun ameliyat masrafını üstlenmek zorunda değil mi ?

Allah yardımcınız olsun.. ne kadar istemediğiniz bir evlilik de olsa boşanmak için kolay bir süreç değil diyorlar...
Zaten yeterince tükenmişsiniz bir de boşanma stresini eklemeyin ..

Azıcık bebeğiniz toparlansin siz de enerji moral depolayin.. . Ondan sonra tekrar gözden geçirirsiniz...

Bir de insan kullanmayı bilin, madem sizin anneniz istenmiyor her şey de kv ön planda olacak.. haydi buyursun siz hastanede kalırken evinizi dip köşe silip süpürsun.. dolaba bir kaç yemek yapıp koysun. Hastanede biriken kirlilerinizi alsın yikasin temizleri getirsin..
Madem çok biliyorlar haydi yapsınlar.

Öncelikle çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifa versin.Çok üzüldüm neden böle bir adama çocuk yaptınız demicem olan olmuş insan hata yapabilir.Anladığım kadarıyla eşiniz size bu durumu kabul ettirmiş sizde hiç rest çekmemişsiniz.Ama bu saatten Sonra rest çekseniz bile eşiniz düzelse bile uzun sürmez bu yüzden çocuğunuzun sağlık süreci bitince boşanın Hemde hiç uzatmadan boşanın direk dava açın dava açıcam boşanmak istiyorum diye açıklama bile yapmayın.Bende ilk evliliğimde benzer şeyler yaşadım ilk 6 ayda Ve yaşadıklarım yaşayacaklarımın teminatıdır diyerek hemen açtım davayı benim en büyük şansım çocuğumun olmamasaydı.Zor bir süreç ama inanın yaşayacağınız zorluklar eşinizin yaptıklarından daha ağır olmayacak.Allah yardımcınız olsun.

Ay ne kötü insanlar ya
Bu kv yi Allah bildiği gibi yapsın cadaloz
Sen çocuğunu mu düşünücen bunları mı
Tabi annen gelip kalıcak ya böyle şey olur mu

Once bir sakin ol onceligin bebekten once sen yani bebeginin annesi yani sen iyi olmassan bebegine nasil bakacaksin kendini birakma salma toparlan soylemesi kolay gelebilir ama buna mecbursun.hatirliyorum seni hamileyken uc saat yol gidip annende kalmadan ayni gun geri donmeni istemisti.anali ogullu huylari degismez onlarin ama baban yokmu canim konusdun bir insan annesine ihtiyac duydugu zamanlar olacaktir kv kizi yokmu hic insan halden anlar biraz.

Çok üzüldüm yasadıklarınıza bir okadar da küfür ettim resmen ıcımden esınıze ve ailesine. Bebek ve siz o haldeyken adamların dertlerine bakın annenizle kafayı bozmuslar. Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları

Boşanınca velayet kimde ise bütün masrafları o mu karşılıyor ?
Yani boşanınca babalık bitmez ki. Yine çocuğunun ameliyat masrafını üstlenmek zorunda değil mi ?

Allah yardımcınız olsun.. ne kadar istemediğiniz bir evlilik de olsa boşanmak için kolay bir süreç değil diyorlar...
Zaten yeterince tükenmişsiniz bir de boşanma stresini eklemeyin ..

Azıcık bebeğiniz toparlansin siz de enerji moral depolayin.. . Ondan sonra tekrar gözden geçirirsiniz...

Bir de insan kullanmayı bilin, madem sizin anneniz istenmiyor her şey de kv ön planda olacak.. haydi buyursun siz hastanede kalırken evinizi dip köşe silip süpürsun.. dolaba bir kaç yemek yapıp koysun. Hastanede biriken kirlilerinizi alsın yikasin temizleri getirsin..
Madem çok biliyorlar haydi yapsınlar.
haklısınız bu hiç aklıma gelmemişti madem öyle yapsınlar doğru söylüyorsunuz
Öncelikle çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifa versin.Çok üzüldüm neden böle bir adama çocuk yaptınız demicem olan olmuş insan hata yapabilir.Anladığım kadarıyla eşiniz size bu durumu kabul ettirmiş sizde hiç rest çekmemişsiniz.Ama bu saatten Sonra rest çekseniz bile eşiniz düzelse bile uzun sürmez bu yüzden çocuğunuzun sağlık süreci bitince boşanın Hemde hiç uzatmadan boşanın direk dava açın dava açıcam boşanmak istiyorum diye açıklama bile yapmayın.Bende ilk evliliğimde benzer şeyler yaşadım ilk 6 ayda Ve yaşadıklarım yaşayacaklarımın teminatıdır diyerek hemen açtım davayı benim en büyük şansım çocuğumun olmamasaydı.Zor bir süreç ama inanın yaşayacağınız zorluklar eşinizin yaptıklarından daha ağır olmayacak.Allah yardımcınız olsun.
rest çektim ayrıldım bi kere yalvar yakar sözlerle gelipara kandırdı beni 3 ay ayrı kaldım gözyaşları tükenmiyordu şimdi ise sanki o sözleri veren bu insan değil . amin inşallah
Çocuğun ameliyatlarını boşandığınızda karşılamayacak mı bu adam? Sonuçta ne fark ediyor? Yine onun çocuğu.
o karşılamaz çocuğa bile cephe alır eminim
Once bir sakin ol onceligin bebekten once sen yani bebeginin annesi yani sen iyi olmassan bebegine nasil bakacaksin kendini birakma salma toparlan soylemesi kolay gelebilir ama buna mecbursun.hatirliyorum seni hamileyken uc saat yol gidip annende kalmadan ayni gun geri donmeni istemisti.anali ogullu huylari degismez onlarin ama baban yokmu canim konusdun bir insan annesine ihtiyac duydugu zamanlar olacaktir kv kizi yokmu hic insan halden anlar biraz.
evet doğru hatırlıyorsunuz babam var ama çok yumuşak yüzlü ve iyi niyetli ciddiye almıyor babamı kardeşim konuştu onun konuşması baya ise yaradı götürdü düzeldi baya ama şuan yine ayni
Çok üzüldüm yasadıklarınıza bir okadar da küfür ettim resmen ıcımden esınıze ve ailesine. Bebek ve siz o haldeyken adamların dertlerine bakın annenizle kafayı bozmuslar. Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları
amin inşallah bana yaşattıklarınzi yaşayın çocuğumun bu halde olmasının sebebi sizsizsiniz bana üzüntü stresten başka hiç bişey yaşatmadniz sizde hastanelere düşün dedim artik ağzımdan çıkanı kulağım duymaz hale geldim öfke kontrolümu kaybediyorum ne biçim insansın beddua ediyosun sen hep busun falan diyor . oysa pimi çekip her seferinde bombayı elime verip kenara çekilen kendisi . allah da yaşanmıyor kv ye kızları var gayet mutlular şans galiba yazıklar olsun hepsini

Olan olmuş bundan sonraki süreç kendi ve bebeğinizin beden ve akıl sağlığı için gidip boşanma işlemini başlatın. Evladı için para verecek adam evli iken de verir boşanınca da. En azından başınızda bakamadın diye darlayan psikolojinizi bozan olmaz.gecmis olsun

En çok o bebeğe üzüldüm, siz bile isteye o evliliğe devam etmişsiniz. O psikopatlar sizin psikolojinizi bozmuş, siz de ayrılamamışsınız bir türlü. Şimdi çocuk toparlanıncaya kadar sabredin iyileşince gidin ailenizin yanına davayı açın. Bir daha da inanmayın.

Siz mutlu olursanız bebek de mutlu olur. Sürekli huzursuz mutsuz gergin bir anne ile o da mutsuz olur. Boşanırsanız eşiniz maddi olarak size destek olmak zorunda zaten. Ameliyatı devlet karşılamıyorsa bile nafaka vs ile eşiniz karşılar. Siz yeter ki o adımı atın ve çocuğunuzu şu huzursuz ortamdan kurtarın.

bebeğimin sadece ameliyat sıkıntısı yok şuan ne derecede hasar aldı vücudu bilinmiyor çocuk yürüyüp konuşana kadar risk çok büyük her anlamda şuan çok küçük olduğu için net bir tanı koyulamiyor sürekli her gün hastahaneye gidip geliyoruz farklı bölümlee oda benimle geliyor kimi özel kimi devlet allah korusun o sürece kadar bekle diyorum bazen kendime fizik tedavi ve herşeyi tek başıma üstlenmek yerine oda yaşasın benim le birlikte diyorum stresi sıkıntıyı bi yandan kendim çok yıprandım zor bi karar anlayacağınız

Bosandiktan sonra bebegin ameliyat vs masrafini karsilamaz mi? Cok sey yazmak istiyorum o esiniz olacak kisiye ama terbiyem müsade etmiyor... Eğer bebegin maddi sorumlulugunu yuklenmezse,bebek sagligina kavusana kadar bekleyin.Bu sirada birikim yapmaya calisin ufak tefek de olsa.Allah yardimciniz olsun.

Bosandiktan sonra bebegin ameliyat vs masrafini karsilamaz mi? Cok sey yazmak istiyorum o esiniz olacak kisiye ama terbiyem müsade etmiyor... Eğer bebegin maddi sorumlulugunu yuklenmezse,bebek sagligina kavusana kadar bekleyin.Bu sirada birikim yapmaya calisin ufak tefek de olsa.Allah yardimciniz olsun.
birikim yapmak aklıma gelmemişti bu olabilir gerçekten

X