- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
- Konu Sahibi Hebehubele
ağır hasta olmaktan korkuyorum artık çocuğum onarin eline kalır diye . ve asla anneme göstermezler benim çocuğumu bunu düşünmek bile bilmiyorum gerçekten çok yıprandımAnnenize haksız yere saygısızlık ediyorsa eğer altın olsa da bir değeri olmazdı zaten.
Baştan kötü alıştırmışsınız.
Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Benim annemi saymayan herifin anasını çiğner geçerim.
Bebeğinize acil şifalar dilerim.
Şuandan itibaren kavgadan kaçın hiç değilse.
Yeterince yıpranmış gördüm sizi çünkü
Ya hebe ben seni bosandi diye hatirliyorum. Konunu okuyunca cok uzuldum. Bazen insanin basireti baglaniyor. Zaten üzgünsun seni daha fazla uzmek istemem.
Umarım boşanirsin. Zannetmem ki düzelsin belki de basireti değil aslında ama babam hasta oldu daha kötü olmasın morale ihtiyacı var dedim çektim sonra ayrılığa karar verip ailemle konuşmuştum ki hamile olduğumu öğrendim şimdide durum bu inşallah bebeğim sağlıklı olur kurtulurum bu çukurdan
bile isteye bi iki kere istedim sonra yanlış olduğu kanaatine varıp vazgeçmiştim ayrılığa karar vermiştim ve hamile olmasinldugumu öğrendim o zaman da sevinsem mi üzülsem mi olmuştu ama aldırmak aklımın ucundan dahi geçmed ı düzeliyor du da öyle göstermişti yani ama çocuktan sonra daha bi farklı ve vurdumduymaz oldu bilmiyorum ömür boyu mutsuz bir evlilik sürmek istemiyorum. ve bebeğim sağlıklı olsun diye dua wtmekten başka bişey gelmiyor şuan elimdenHatırladığım ve bildim kadarıyla bu evlilik basından beri yanlıştı sanırım ve bile isteye çocuk dünyaya getirdiniz. Bir de 7 aylıkken ayrılık düşünmeniz için bence geç.
Çocugu anasız babasız büyütmek için mi dünyaya getirdiniz derler?Sonradan problem olsa amenna. Ama bence düşünmeyin.
inşallah unutmam kin tutamıyorum ve bu huyum yüzünden bu hale geldim şuan yüzünü bile görmek istemiyorum nefret ediyorum esimdenzor günler geçecektir. siz çok güçlü bi kadınsınız. biraz sabredin, görmeyin o adamı. ama rahata erdiğinizde de sakın unutmayın yapılanları direk tekmeyi basın.