Insanity Max30 günlüğüm

ya bende istiyorumm ya bendee

Kız süper o zaman kolay değil onu yapmak hopla zıpla twist yap falan sen Max30 u rahat yaparsın şekerim. Önceden birşeyler yapmışsın demek ki başka türlü zorlanmayan zor onda ?
Shaun t yaptım da hergün başka videolarını yaptım fit testler yaptım Leslie yaptım arada çok degl ama Jill in yaptım Zumba yaptım plates yaptım

bende emziriyorum ama yavas kilo veriyorumm.

Shaun t yaptım da hergün başka videolarını yaptım fit testler yaptım Leslie yaptım arada çok degl ama Jill in yaptım Zumba yaptım plates yaptım
Vay vay aramızda kimler varmış haberimiz yok, ekip sağlamlaşıyor gittikçe anacıklarım

Bana Zumba demeyin Zumba demeyiiin Ben yapamıyorum diye demi tüm nisbetleriniz, , kız Efsa zumbacı olmayan bi ikimiz kaldık heralde. Zumbacı cadılarsınız hepinizde işde

dans etmeyi çok seviyorum ondan zumbayida çok seviyorum tam benlik spor aslında ama uzun zamandır yaptım için sıkıldım pek bi deisiklikte yok azcık sıkılaşdı okdr max30 yapıcam o bittikten sonra p90x yapcam ondan snra instanty workout falan filan

bu görüntüyü telden fotoğraflayın elinizin altında olsun anlatım Efsa, Çilekçiğim yaparken aramak zorunda kalmazsınız...

canim hava yagmurlu bebegim var cikamiyorum kii dun ugrastik orda olmadi
Hadi ya eşin yaptıramaz mı biryerlere.. Kız ben hiç anlamazken pc başına oturup Mail'le falan Nasıl atılır deniycem ama pc lerden başka sitelere girmiyorum iş için kullandığım için geçmişde veri kayıplarım oldu nete falan ıpad den giriyorum bununlada kayıt imkanı maalesef yok.. Yoksa kolları sıvattıracaktınız bana yaa BEN ANLAMAM BULUN Bİ ÇARESİNİ YAWW

Gmailde google drive la atabilirsin anca ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…