• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanın şevki kırılıyor

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar ben amway ürünlerini satıyorum ve şuanda bir ürünümüz var yüzdeki çilleri lekeleri sonradan oluşmuş benleri bile siliyor. velhasıl ben bu ürünü tanıyorum fiyatı 444.00 tl ürün kaliteli ve tabiki pahalı. ancak insanlar gerçekten birbirlerinin işlerine saygı duymuyorlar sürekli saçma sapan yorumlar alıyorum. yok ben o parayı verdikten sonra yüzümü yakarım. yok insan mı kazıklıyosunuz. begenmiyosan pahalı geliyorsa alma kardeşim başkalarının emeğine saygı duy yani değilme. ben ekmek yiyorum bu işten. kimseyi kandırıyorum. bir kere ben her sattıgım ürünü önce kendim kullanıyorumki insanlara farkı gösterebileyim. benim küçük çocugum var işe giremiyorum ve onnla yapabildiğim tek işler bunlar perakende satıcılık en azzından insanların çalışma sevkini kırmayın ya

çok haklısın arkadaşım. amway aldığı paranın hakkının iki katını veriyor. almayan yorum da yapmasın yani. 1000 lerce kişi alıyo o almasada

Back