• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Insanın kaç tane dostu olması lazım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kardelen00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaç tane dostu olur bir inasanın

• bir

OY: 11 61,1%
  • iki

OY: 3 16,7%
  • üç

OY: 3 16,7%
  • hiç

OY: 1 5,6%

• Ankete Katılan
    18
K

kardelen00

Ziyaretçi
bence insanın en fazla iki tane dost denecek kadar güveneceği biri olmalısı lazım sizin kaç dostunuz olmasını istersiniz yada kaç dosta sahipsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bir veya 2 çogu zarar azı karar....

bencede cnm bir yeterli

Bir tane yeter kanımca 2 veya 3 tane olunca cıvkı çıkıyor kıskançlıklar, çekememezlikler alıp başını gidiyor. Hmm ama şu var gerçekten olgun, anlayışlı bir kaç insan bir araya gelirse de amenna ama genelde oyunbozan muhakkak çıkıyor er yada geç.

orta yaşlı cok sevdigimız bi ablamız vardı Allah rahmet eylesin.bigun bana demişti ki;
"bir kadının en yakın dostu aslaa bir erkek olamaz.olmamalı da.
ne kadar guvenirsen guven gonlunun kapılarını nekadar acarsan ac erkekler ac gozluluklerine herzaman yenilir ve incitirler seni.sen sen ol asla bir erkege dostum deme" derdi. ve sonra hikayesini anlatmıstı.evet belki herkes bir degil ama basa gelmeyecekte diyemeyiz.

8senelik en yakın dostum dedigi bir insan varmıs.yedigi ictigi ayrı gitmeyen universite yıllarını beraber gecirdigi en mutlu en kötü anlarında bile gönüllerini bir tuttugu biri..şahsiyetsiz varlık gunun birinde bir anlıkmı artık bilerek mi bilmiyorum bu ablamıza saldırmış resmen. hemde cok moralim bozuk ne olur konusmaya ihtiyacım var diyerek cagırmış.derdini anlatırken anlatırken bir anda olmus ne olduysa.herifin elinden kurtulup kacmaya calısırken kapının kilitli oldugunu farketmiş.yalvar yakar olmus ac kapıyı gideyim diye.Allahtan mı nedir acıdı belkide oglan acmıs kapıyı gitmiş.yasadıgı travmanın boyutunu hesap edin.8senelik emeek.guven inandıgı hersey belkide..aileler birbirini tanıyor.kız baskasıyla evlenmek uzere.oglanın 4senedir biriylede ilişkisi varmıs.olaydan sonra cok af dilemiş ama neye yarar degilmi.. yıllardırda haber almam ne hali varsa görsün derdi.insanoglu dostlugu cok sever dostu icin canı bile feda etmeye gider.ama öyle zaafları oluyorki bazılarının ne yazıkki kendi canından olmana vesile oluyor...

dostun sayısı olmaz. ama güvenilecek insan az olduğundan bir tane yeter sanırım.

Back