İnsanın cicilerini satması zormuş ya bir bakın derim :):)/satış durdurulmuştur.

nenenene

alışverişşş
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
392
2
38
35
15 TL
30 TL ben çok para vermiştimm :)
hiç giymediğim bir gömlek alıp kenara koydugum :) 15 TL
hırka taba rengi bir kere belki giydim 15

umarım beğenirsinizz

Son düzenleyen: Moderatör:
boyutu 27en 17 boy ürünlerinize baktım rayban gözlüğünüz çok hoş ama çok pahalı bana göre böyle işte :)

Bunun fiyatını raybanın fiyatından düşebilirim :) öyle olabilir. sayfamda çantalar ayakkabılar kıyafetler falan var beğenirseniz oradan da olabilir. :)

Bunun fiyatını raybanın fiyatından düşebilirim :) öyle olabilir. sayfamda çantalar ayakkabılar kıyafetler falan var beğenirseniz oradan da olabilir. :)
teşekkür ederim birtane gözlük begendim sitede 25 tl diyor satabilirsem onu alabilirim ancak orjinal değil ama clubmaster :):):):) bu arada ceket ve elbise arıyormuşsun istersen bende onlar da var

Hmm siz bilirsiniz ama en iyi orjinal kullanmak en iyisi öbür türlü göze çok zarar ben de denedim ordan biliyorum Ceket buldum elbise de.. 2-3 tane aldım..:) Hayırlı satışlar dilerim

Hmm siz bilirsiniz ama en iyi orjinal kullanmak en iyisi öbür türlü göze çok zarar ben de denedim ordan biliyorum Ceket buldum elbise de.. 2-3 tane aldım..:) Hayırlı satışlar dilerim
orası tartışılmaz tabiki de öğrenciyim yani bursumun yarsını bir gözlüğe verecek lüksüm yok :):)

Bedeni kac.cokmu yipranmis ayrica.birde son fiyat.malum sezonu kapandi tabayi severim.resimde guzel gorunuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bedeni 36 38 olur yani kapıda ödemeyle göndericem 5 tl kesiyor 10 tl bana kalıcak amaa :):):) bu arada bir kez şu resimdeki pantolonla giydim yıpranma felana asla yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…