Bunun fiyatını raybanın fiyatından düşebilirim :) öyle olabilir. sayfamda çantalar ayakkabılar kıyafetler falan var beğenirseniz oradan da olabilir. :)
Bunun fiyatını raybanın fiyatından düşebilirim :) öyle olabilir. sayfamda çantalar ayakkabılar kıyafetler falan var beğenirseniz oradan da olabilir. :)
teşekkür ederim birtane gözlük begendim sitede 25 tl diyor satabilirsem onu alabilirim ancak orjinal değil ama clubmaster :):):):) bu arada ceket ve elbise arıyormuşsun istersen bende onlar da var
Hmm siz bilirsiniz ama en iyi orjinal kullanmak en iyisi öbür türlü göze çok zarar ben de denedim ordan biliyorum Ceket buldum elbise de.. 2-3 tane aldım..:) Hayırlı satışlar dilerim
Hmm siz bilirsiniz ama en iyi orjinal kullanmak en iyisi öbür türlü göze çok zarar ben de denedim ordan biliyorum Ceket buldum elbise de.. 2-3 tane aldım..:) Hayırlı satışlar dilerim
bedeni 36 38 olur yani kapıda ödemeyle göndericem 5 tl kesiyor 10 tl bana kalıcak amaa :):):) bu arada bir kez şu resimdeki pantolonla giydim yıpranma felana asla yok