İnsanı İçe Dönük ya da Dışa Dönük Kılan Nedir?

Bana yapma bari yav... Ayip oluyo. Boyum 1.72, kilom 76... Hayal ediyorum da, ben kacar, sen elinde masa beni kovalarken.. Goruntu bile komik valla..

Dopamin olayı; psikiyatristler beyindeki salgıları oynayarak bazı davranış değişiklikleri sağlamaya çalşıyorlar. Beyin salgıları arasında en çok bilinenleri dopamin ve serotonindir. Bunları da ilaç dedikleri kimyasal lolipoplarla sağlayıp; mutluluk hapı diye reklamını yapıyorlar.

Ödül alma konusunda demekki dışa dönükler daha mutlu olma peşinde oysaki battaniye sarılıp evde kalanlar bu ödülü istemiyor zaten mutlu 1 kitap ve kahveyle

Mune, sende bi porsiyon bişeymişsin yaw, müdür dediğin biraz oturaklı, yerinde ağır olur, mesela nur yerlitaş gibi

Dışa dönüğüm kesinlikle ama içe dönük olmak zorundaymışım gibi hissediyorum
Şimdi annemle babama ben arkadaşlarımla maceralı bir tatile çıkmak istiyorum desem ne işin var dışarısı it, kopuk, tecavüzcü kaynıyor derler.
Yada ben haftasonu Barda eğlenmeye gidiyorum desem biri Kolana ilaç atar mazallah kızım evinde otur diyip beni battaniye kitap ikilisine iterler
Düşünce olarak dışa dönüğüm ama uygulamada içe dönüklüğe teşvik ettiriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…