ayy maşallah sizeişte zayıfım herkes hayret ediyor hamileyken bile 8 kilo aldım sadece karnımda basket topu vardı bebeğim 30 günlük oldu ben hiç doğum yapmamış gibiydim
teşekkür ederimayy maşallah size
Yeme içmeninde etkisi vardır ama kilo almakta genlerle alakalı cryptic, yani ben iyice genlerle alakalı olduğuna inanmaya başladım çünkü bende tam bir çikolata müptelasıyımdır, öyle bir çikolatayı üç güne bölmem, evde 10 tane çikolata olsun hepsini aynı gün yerim, kaşık kaşık nutella yiyen biriyim, mantıyla bile ekmek tüketirim, geç yatar geç kalkarım dolayısıyle çok uyurum, yaşım 30'u çoktan geçti ama evlenmeden önce 40 kiloydum, şimdiyse 46-47 kilo arası geziyor kilom, yıllara bölersen 20 yılda yıllığa 1 kilo bile düşmüyor.ve zayıfsınnnn
benim durumum genlerle alakalı değil sanırım annem kilolu babam kilolu halam teyzem hep en azından balıketli insanlar bende ekmeksiz asla doymazdım şu aralar çok aramıyorum tıpkı sizin gibi gece kuşuyum evlenmeden önce 48 kiloydum şimdi 43 45 o kadarım tabi kilo almamam da emziriyor olmam etkin olabilir.benim metobolizmam kilo sevmiyor bikaç kere 50 kiloya çıktım hasta oldum iştahım kesildi 2 günde tekrar verdim aldığımıYeme içmeninde etkisi vardır ama kilo almakta genlerle alakalı cryptic, yani ben iyice genlerle alakalı olduğuna inanmaya başladım çünkü bende tam bir çikolata müptelasıyımdır, öyle bir çikolatayı üç güne bölmem, evde 10 tane çikolata olsun hepsini aynı gün yerim, kaşık kaşık nutella yiyen biriyim, mantıyla bile ekmek tüketirim, geç yatar geç kalkarım dolayısıyle çok uyurum, yaşım 30'u çoktan geçti ama evlenmeden önce 40 kiloydum, şimdiyse 46-47 kilo arası geziyor kilom, yıllara bölersen 20 yılda yıllığa 1 kilo bile düşmüyor.
Annem kiloludur, ben fiziksel özelliklerim dahil herşeyimle rahmetli babama benziyorum, genleri babadan almışım.
ssize de maşallah o zamanYeme içmeninde etkisi vardır ama kilo almakta genlerle alakalı cryptic, yani ben iyice genlerle alakalı olduğuna inanmaya başladım çünkü bende tam bir çikolata müptelasıyımdır, öyle bir çikolatayı üç güne bölmem, evde 10 tane çikolata olsun hepsini aynı gün yerim, kaşık kaşık nutella yiyen biriyim, mantıyla bile ekmek tüketirim, geç yatar geç kalkarım dolayısıyle çok uyurum, yaşım 30'u çoktan geçti ama evlenmeden önce 40 kiloydum, şimdiyse 46-47 kilo arası geziyor kilom, yıllara bölersen 20 yılda yıllığa 1 kilo bile düşmüyor.
Annem kiloludur, ben fiziksel özelliklerim dahil herşeyimle rahmetli babama benziyorum, genleri babadan almışım.
nasıl oldu o ay Allah korusun babanıza da geçmiş olsunssize de maşallah o zaman
bu arada babam öyle çikolata kaşıklamaktan zehirlendi bir günama dikkat
Geçmiş olsun, benim bünye alışık çocukluktan beri kaşık kaşık yerim, bünyem dur diyeceği zamanı biliyorssize de maşallah o zaman
bu arada babam öyle çikolata kaşıklamaktan zehirlendi bir günama dikkat
teşekkürler, midesi temizlendi o zaman ama geçti gitti tabii denasıl oldu o ay Allah korusun babanıza da geçmiş olsun
Icten gelen birsey benimkisi.. Ornegin genc kizken maddi olarak kotu bir donemden geciyorduk, cep delik, ama serde genclik var. Izmirdeyim, Goztepede bir kafe, genclerin takildigi, ama ben Alsancakta oturuyorum. Nerden baksan bir 10 km.si var. Biz iki kafadar gidecegiz ama ancak birer cay parasi bulabilmisiz, mecbur yuruyecegiz, otobuse bilet parasi yok. Yuruduk... Gidisli gelisli hem de... Ama ne eglendik o yollarda anlatamam.. Zavalli esnaf, dilsiz taklidi yapan bize yol tarif edecekler diye sekilden sekile girdiler, ingilizce konusmalara kadar kalktilar..allah bozmasın çok şanslısın..ben mutlu olmayı öğrendim..aslında mutlusundur mutlu olduğunu bilmiyorsundur mesela...belki böyle çok insan vardır..
Mune çok zayıfmışsın..eğer sakıncası yoksa boyun kaçtı..benim 1.59 kilomda51 buçuk:)Yeme içmeninde etkisi vardır ama kilo almakta genlerle alakalı cryptic, yani ben iyice genlerle alakalı olduğuna inanmaya başladım çünkü bende tam bir çikolata müptelasıyımdır, öyle bir çikolatayı üç güne bölmem, evde 10 tane çikolata olsun hepsini aynı gün yerim, kaşık kaşık nutella yiyen biriyim, mantıyla bile ekmek tüketirim, geç yatar geç kalkarım dolayısıyle çok uyurum, yaşım 30'u çoktan geçti ama evlenmeden önce 40 kiloydum, şimdiyse 46-47 kilo arası geziyor kilom, yıllara bölersen 20 yılda yıllığa 1 kilo bile düşmüyor.
Geçmiş olsun, benim bünye alışık çocukluktan beri kaşık kaşık yerim, bünyem dur diyeceği zamanı biliyor
Ohooo sen benden uzunsunMune çok zayıfmışsın..eğer sakıncası yoksa boyun kaçtı..benim 1.59 kilomda51 buçuk:)
en güzelini yapmışsınız..hayat ciddiye alacak kadar uzun değil biz insanoğlu için..pozitif bir hanım olduğun belli zaten..Icten gelen birsey benimkisi.. Ornegin genc kizken maddi olarak kotu bir donemden geciyorduk, cep delik, ama serde genclik var. Izmirdeyim, Goztepede bir kafe, genclerin takildigi, ama ben Alsancakta oturuyorum. Nerden baksan bir 10 km.si var. Biz iki kafadar gidecegiz ama ancak birer cay parasi bulabilmisiz, mecbur yuruyecegiz, otobuse bilet parasi yok. Yuruduk... Gidisli gelisli hem de... Ama ne eglendik o yollarda anlatamam.. Zavalli esnaf, dilsiz taklidi yapan bize yol tarif edecekler diye sekilden sekile girdiler, ingilizce konusmalara kadar kalktilar..sagiriz diyoruz yav.. Ne ingilizcesi? Gule eglene dalgamizi gece gece giderdik, ikinci cayi ismarlasak bulasiga kalacagiz ha.. Hayat bize guzeldi. Kim takar parasizligi? Her gunum boyle gecti.. Gencler caylar duzenlerdi, salon tutup orkestra kiralar, bilet satarlardi. Icerde dans, muzik, eglence.. Biz gene ayni, cepler delik, kapi araligindan gizlice iceri suzulur gene keyfimize bakardik. En culsuz kim? Biz.. . En mutlu kim? O da biz... Anlayacagin hayatim hayatla dalga gecerek gecti, inisleriyle cikislariyla hep mutlu... Hep umutlu..
neyyyyy sen bızı o boyunlamı korkutuyosun yanııı cok kızdım kendımeOhooo sen benden uzunsunBenim boy taş çatlasın 1.53 falan, ölçmedim hiç ama o civarlar sanırım, ben kendime 2 karış diyorum
ama kilonla orantılısın Munecim.Ohooo sen benden uzunsunBenim boy taş çatlasın 1.53 falan, ölçmedim hiç ama o civarlar sanırım, ben kendime 2 karış diyorum
demiii ben de böyle heybetli iri filan bekliyordumneyyyyy sen bızı o boyunlamı korkutuyosun yanııı cok kızdım kendıme
Lafı olduğunda hep yazdım ama, bir lokma kadın boyundan büyük kükrüyor burda diyeneyyyyy sen bızı o boyunlamı korkutuyosun yanııı cok kızdım kendıme
Birde beni böyle yönetici tipli kalem etek, ipek bluz giymiş gözlük takan biri olarak hayal edenler vardemiii ben de böyle heybetli iri filan bekliyordum
hadi en olmadı tam bir abla tipinde enli ve kalçalı bekliyordum ehehhhe
fark yapmaz lizzie hatun her sekılde bızı mapısa atabılıyodemiii ben de böyle heybetli iri filan bekliyordum
hadi en olmadı tam bir abla tipinde enli ve kalçalı bekliyordum ehehhhe
bosa zalım demıyorum ben sanaLafı olduğunda hep yazdım ama, bir lokma kadın boyundan büyük kükrüyor burda diyeBen o boyla evdekilere bile kükrüyorum ki eşimle kızım uzundur
Bendeki sesi bilmiyorsunuz o yüzden hiiç havalanma kuzucum
Eeee bu işler boya bakmıyor, ufak mufak geldiğimde tüyüyor musun ona bakfark yapmaz lizzie hatun her sekılde bızı mapısa atabılıyo
bosa zalım demıyorum ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?