Selam hemen konuya gireyim.saglik ocagina gittim bugun efendi efendi sirami aldim oturdum bekliyorum ki kalabaliktida.simdi bizim burda test sonucunu aldigin yerde uyariyorlar sira numarasi alin diye.
Tekrar para odemiyorsunuz vs diyede.
Geldi bir kadin aa sirada almadim test gostercem cok kisi var diye soylendi.33haftalikta hamileyim yuvarlaniyorum artik yurumuyorum kaldiki hamile olmasam ne.sira benim ismim yazdi daliyor bir dk benim ismim yaziyor siz bekliceksiniz yada numara alicaksiniz dedim.
Diyen senmisim hic siraya girmiyomusta istersem girebilirmisimde vs vs tabiki ben girecem sira benim.
Dok.duydu siz haklisiniz dedi bu arada ciktim hala soyleniyor bu.terbiye den bahsediyor sizdenmi ogrenicem dedim.ciktim gittim sinirlerim bozuldu bu halimde ki rahim agzi dikisimde var oglum dikise kafasini dayamis uzanmam stresten uzak durmamda sart.
Donuste kendini bilmez erkek sofor tali yoldan onume kirdi ben ana yoldayim yol hakki benim durulacak yerde degil arka koltukta kizim var biri carpsa arkadan.ne varki diyo birde cami acmis.onada bagirdim sinirden yol benim diye.idare etcekmisim.bize arkadan senin yuzunden araba carpsa rampa asagi geliyorum bu arda sayin maganda senin umrundami diyesim geldi.
Off cok kiziyorum bencil insanlara ben.