insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

Şu yaz gününde , sıcakta
2 , 3 defa duş alıyorum. .
Pislik İnsanlık dışı..
Dişini fırçaları yahu ..

Temizlik imandan gelir. .

saça bone üzerine önlük denen bir şey var işyerinde çalışıyorsa oraya kötü bi kıyafet götürecek yada patronundan rica edecek deodorant denen bişey var onu çantasında taşıyacak iş yerinden çıkarkende kıyafetlerini değiştirecek bence siz çok önyargılı konuşuyorsunuz , artı bi sürü şey saymış cakkıdı cakkıdı oynaşalım modunda sakız çiğnemesi artı insanları rahatsız eedcek gürültüyle telefonda konuşma vs vs konu sahibi kesinlikle haklı insan kimseye değilsede kendine saygı duymalı önce ,
dipnot ne temizlik ne yemek işinde uğraşan bi çok kişi gördüm tanıdım hiç birinun bu tarz davranışları yok....

anti perspirant deodorantları ve deotac adlı ürünü tavsiye edenler olmuş.Kesinlikle kullanmayın .Kansere davetiye çıkartırsınız .Ben onları kullanırken koltuk altımda yumru hissettim korktum bıraktım kimseye tavsiye etmem .

Toplu Taşıma kadar berbat bir şey yok. Ben toplu taşımaya binmeyeli belki de yıl olmuştur. 10 olsun 15 km olsun uzak yakın her yere yürüyebildiğimiz için genelde yürüyoruz. Araba da var tabi ama yürümek çok güzel.

Kadin lokantada calisiyordur falan diyenler cikmis. Tamam o kadin bi istisna olabilir. Toplumun yuzde 80 i zaten lokantada, tuvalette calisiyor. Dis fircasi, deodorant olmayan yerlerde yasiyor. Gercekten kendisine saygisi olmayan temizlik anlayisi olmayan insanlar kayniyor heryer.

Dus almadan agir parfum sikanlari hic saymiyorum bile.Insan boguluyor resmen ter kokusu ve agir parfum kokusundan.

bu tarz yerlerde çalışıp emek verip kokanlara lafım yok ama yine de dikkat edilmesinden yanayım bir kıyafet yedekte bulundurabilir onun dışında hadi işten dolayı kokuyorlar

peki alışverişe gidiliyor.kabinde kıyafet deniyeceksin kabinden biri çıkıyor iğrenç,yani keyfi hijyene dikkat etmiyenler de var.bunlara da kızıyorum...

hadi etrafı takmıyorsunuz saygı yok ama insanın kendine saygısı olur

geçenlerde kucağıma bi akrabanın 3 aylık çocuğunu aldım sevmek için ama böyle bir koku yok ekşi ekşi kokuyordu çocuğu sevmek bi kenara dursun aldığıma alacağıma pişman oldum. hadi be kadın kendin kokuyu almıyorsun da çocuğa yazık değil mi?

Bu durumdan daha sıkıcı bir durum varsa o da hemen gereksiz bir hümanistlik maskesi takıp,pis kokanlara haklı bir sebep bulmak. 'ama belki şöyledir,ama böyledir..' 'küçümseyemezsizniz'...Ne alakası var küçümsemekle?

Ha ayrıca sabahın 9 unda dahi metrobüste,otobüste,orda burda ter kokan,pis kokan hiç kimseye saygı duymam.Dibimdeyse burnumu tıkarım,anlamaları da umrumda olmaz.İnsanı insan yapan sadece manevi değerler değildir arkadaşlar.Bunun izahı da yok özrü de.

wc ler de öyle kadınların ki iğrenç ötesi erkelerinkin de bir şey yok...oysa evlerinde ne kadar da titizlerdir kimbilir

Ben yurtdisindayim. Burdaki kultur hergun dus almak. Saclarini haftada 1-2 kez yikarlar ama vucut her sabah yikanir.. Ne zaman bi toplu araca binsem bizim turkler, araplar, somaliler falan kokuyor digerleri cok nadir..
Sabah saat 7'de otobuse binmistim bi keresinde bi arap mi diyim turk mu diyim ayirt edemedim adam geldi onumdeki koltuga oturdu. Yanimda olmamasina ragmen konusmamasina ragmen o sarimsak kokusunu asla unutmam. Bayilacak gibiydim. Ter kokusuyla karisik bi aroma haline gelmisti.. Sabah saat 7 diyorum!
Bizde kucukken annem bizi haftada 2 kez yikardi. Ama bu aliskanlik olamaz ki insan buyunce boyle aliskanliklari degistirebilir.
4 yasindaki asla ter kokmayan oglum bile bu havalarda kokuyor bugunlerde. Her aksam yikamadan keselemeden yatirmam. Cildi tahris olmasin diye bol bol losyon suruyorum.
Bir bebek bir cocuk bile bu havalarda kokuyorsa herkes kokuyordur. Kimse ben kokmuyorum demesin ve temizligine onem versin.

wc ler de öyle kadınların ki iğrenç ötesi erkelerinkin de bir şey yok...oysa evlerinde ne kadar da titizlerdir kimbilir
bunlar ahlaksız insanlar temizliği bile başkaları için yapıyorlar
evlerine kimse gelmese kokarlar aslında
kapalı yerlerde kimin eli kimin cebinde diye pisliklerini döküyorlar ortaya .
yukarıda allah görüyor umurlarında değil

Öyle veya böyle herkesin bir sebebi var haklı veya haksız hadi herseyi geçtim ben bile evden çıkmadan 10 dk önce duşa girmeme rağmen az da olsa ister istemez kim olursa olsun terliyor ve bir koku oluyor sonuçta güneş kavuruyor insanı hadi yazın öyle veya böyle hak verebiliyorum ama bu kışın buram buram ter kokan insanı bunaltan insanlar nasıl başarıyor.

beğenmedikleri Avrupalılara bu anlamda kurban olsunlar
pislik insanlar leş gibi gezerler sonra da müslümanlık satarlar
yahu müslümanlardan nefret ediyor insanlar
pisliği savunmak da bir o kadar pisliktir .
bunun aması maması yok .
Çok istisnai durumlar olabilir ki zaten bu bizi genel bir kanıya götürmez
pisiz işte pisiz
kimse itiraz etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…