- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
kültür farkıyla dolmuş gibi bir yerde sakız çiğnemenin ne alakası var.bir de toplum içinde yaşamak var dimi
banyosu yoksa mı ?konuyu nereye getirdiniz allah aşkına ya
Bacım sen oralarda ne yiyip ne içiyorsun?Hepinizi bu sıcakta Çin e davet ediyorum o kızartma kokusunu mumla ararsınızSokakta fareler geziyor fır fır,her yer lağım kokuyor,erkekler bilerek tırnaklarını tırnak boyu kadar uzatıyor ,biletlerinizi alıyorum gelmek isteyen
ne yapalım o zaman ter mi kokalım...sabun var mis gibi dimi neden illa olumsuz yazıyorsunuz.
Yok canım Ortaçağ Avrupa'sı dönemi hayranıdırlar muhtemelenBu konuya itiraz edenler kokanlar mı acaba?
olabilir ama telde konuşurken evden çıktığını söyledi ondan dedim
evet çalışıyor olabilir yedek kıyafet koyar herşeye bir çözüm bulunur eger ki kişi bunu istesin
ıslak mendil var silebilir dediğim gibi eger insan istesin bir çözüm bulur
ayrıca konu yargılam değil konu azıcık saygılı olmak sonuçta topluma çıkılıyor dimi...
böyle konular çok sık açılıyor ve ben üzerime alınıyorum benim arkamdanda böyle saydırıyolarmı acaba diyeçok terliyorum bende, o saydığınız deodorantlar stickler falan bi işe yaramıyo. duştan sonra sürüyorum temiz temiz ama terleyince çok kötü oluyo artık kullanmıyorum hiç birini. zaten bugün giydiğimi ertesi giymek mümkün değil öyle. kışında aynı koltukaltım sırılsıklam oluyo. duştayken koltukaltımı ve göğüsarasını daha fazla sabunluyorum ama bi faydası yok tabi dışarı çıkınca yine aynı
burdan okuduğum yöntemlerle karbonatı öğrendim sürüyorum koltukaltıma yine ter aynı ama kokmuyo en azından ama ya başkasına kokuyosa. benim hakkımdada düşünüyolarsa kaç gündür yıkanmıyosa diye
beyaz giymek istiyorum ama giyemiyorum hemen sapsarı oluyo diye
böyle konular çok sık açılıyor ve ben üzerime alınıyorum benim arkamdanda böyle saydırıyolarmı acaba diyeçok terliyorum bende, o saydığınız deodorantlar stickler falan bi işe yaramıyo. duştan sonra sürüyorum temiz temiz ama terleyince çok kötü oluyo artık kullanmıyorum hiç birini. zaten bugün giydiğimi ertesi giymek mümkün değil öyle. kışında aynı koltukaltım sırılsıklam oluyo. duştayken koltukaltımı ve göğüsarasını daha fazla sabunluyorum ama bi faydası yok tabi dışarı çıkınca yine aynı
burdan okuduğum yöntemlerle karbonatı öğrendim sürüyorum koltukaltıma yine ter aynı ama kokmuyo en azından ama ya başkasına kokuyosa. benim hakkımdada düşünüyolarsa kaç gündür yıkanmıyosa diye
beyaz giymek istiyorum ama giyemiyorum hemen sapsarı oluyo diye
Bacım sen oralarda ne yiyip ne içiyorsun?
Kaç kilo verdin gittin gideli?
Ben çok tiksinen biriyimdir, pis koku falan etkiler lokma alamam ağzıma.
Özenerek yaptığım pastaya kıl düşmüş bir kere, nereden geldi bilmiyorum. Çöpü boylamıştı
Hindistan falan daha beter kokuyor diye duymuştum ben bu arada
Tamam bana bilet al geliyorum. Fazla kilolara kesin çözümsadece 9 kiloEvde yapıyorum kendim o yüzden kilo çok veremedim Hindistanı bilmem ama burda bezdim cidden
hemşom daha okumadım ama bir şey diyeceğim günlük duşumu alırım deodorantımı sıkarım geçen hastaneye gittim Allah affetsin o gün ne oldu fikrim yok ama dışarda ter kokularından iğrendiğimiz tipler olur ya aynen onlar gibi kokuyordum..göz doktoruna girerken vallahi billahi utandım..düşün kokuyu ben alıyorum.kırkladım kendimi o gün..ama bazen önlem alsak bile elimizde olmadan bir şeyler olabiliyor..tak diye yargılamamak adına söylüyorum ..şimdi gidip konuyu okuyayım.malum havalar sıcak hem de çok sıcak hatta daha da sıcak olucakmış...
pişiyoruz,eriyoruz,yanıyoruz,buharlaşıyoruz ama neden kokuyoruz? havaların sıcak olması pis olalım kokalım millete bu sıcaklar da bir de biz kokumuzla işkence edelim insanları çıgrından çıkaralım diyenler mi var nedir anlamıyorum...
hakkaten sinir oldum kabinlere giriyoruz kıyafet deniyecegiz ter kokusu ya deodorantlar var ne bileyim bir dünya şey var kokmamak için...birazcık insan dikkat etmeli kendi ne
kızlar konu şu ...
kızkardeşimle alışverişe gittik ev tadilat olucak bir kaç bir şey degişicek abla gel musaitim bakalım dedi hemen bir duşa girdim hazırlandım çıktım...dolmuşa bindim gidiyorum derken bir kadın oturdu yanıma kadın evde kızartma yapmış o kokuyla o kyafetlerle evden çıkmış...
buram buram kızartma kokuyor.aç olsa dolmuştakiler kadının üzerine yogurt döküp yiyecez nerdeyse o derece ve ağzında sakız da var cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyor...kıpırtadıkca kızartmayla karışık ter kokusu var zaten dolmuşa binerken o ter kokusunu almışım bilerek açılan pencere önüne oturmuşum birde bu kadın çıktı yol boyunca kadınla imtihanım oldu valla
kadının sakız çiğnemesi kokusunu bastırdı nerdeyse...
telle de konuşuyor.ama ne konuşma ne konuşma bağıra bağıra dolmuşta ayakta giden bir kaç kişinin de dikkatini çekti.biri dediki dolmuşta yukarda açılır kapaklar oluyor.
şurayı bi açan olsa hava gelse dedi.ama kadın tabiki üzerine alınmadı....
ayakta gidenle göz göze geliyoruz gözlerimiz konuşuyor ama bir şey diyemiyoruz.derken kadın indi dolmuştan
rahatladık ama o kokusu ve sakızın çıkardığı sesler halen aklımda...
tamam sıcak terliyoruz fakat su denen sabun denen bir şey var ...herşeyden önce saygı denen bir şey var bırakın etrafa saygıyı kendimize saygı olmalı nedir bu rahatlık yada nedir bu pislik anlamıyorum...
insandan daha pis hiçbir canlı olamaz..
olası zararları neymişBunun için ter önleyici roll on var bir çok çeşit. Eczanelerde satılıyor. Ben doktor tavsiyesiyle almıştım. Ter canınızdan bezdirdi ve olası zararları umursamıyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim. İşe yarıyorlar.