insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

kültür farkıyla dolmuş gibi bir yerde sakız çiğnemenin ne alakası var.bir de toplum içinde yaşamak var dimi

banyosu yoksa mı ?konuyu nereye getirdiniz allah aşkına ya

Sizde sakız çiğnemek rahatsızlık verir ama bazı insanlar o şekilde sakız çiğneyerek büyüdükleri için, büyüklerinde hep oyle gördüğü için onlara abes gelmez.
Bende sakız çiğneyemem, sesli sakız çiğnenmesinden çok rahatsız olurum ama doğrular var.

Konuyu bir yere getirmedim. Başka bir pencere açtım. Gerçekten banyosu olmayan, banyo için sıraya giren insanlar var.
Ya da geceli gündüzlü çalışıp evine giderken o şekilde kokabilecek insanlar.

Bende her insan gibi tabiki kokulardan rahatsız oluyorum. Yazın sabah çık adan bir duş alınması gerektiğini , eve gelince üstünü değiştirmeden bir duş alınması gerektiğini savunanlardanım.
Bunu yapamayanlar var onu diyorum.

Elbette bile isteye, imkanı olduğu halde temiz gezmeyenler var , buna birşey demiyorum.

böyle konular çok sık açılıyor ve ben üzerime alınıyorum benim arkamdanda böyle saydırıyolarmı acaba diye çok terliyorum bende, o saydığınız deodorantlar stickler falan bi işe yaramıyo. duştan sonra sürüyorum temiz temiz ama terleyince çok kötü oluyo artık kullanmıyorum hiç birini. zaten bugün giydiğimi ertesi giymek mümkün değil öyle. kışında aynı koltukaltım sırılsıklam oluyo. duştayken koltukaltımı ve göğüsarasını daha fazla sabunluyorum ama bi faydası yok tabi dışarı çıkınca yine aynı
burdan okuduğum yöntemlerle karbonatı öğrendim sürüyorum koltukaltıma yine ter aynı ama kokmuyo en azından ama ya başkasına kokuyosa. benim hakkımdada düşünüyolarsa kaç gündür yıkanmıyosa diye
beyaz giymek istiyorum ama giyemiyorum hemen sapsarı oluyo diye

Bacım sen oralarda ne yiyip ne içiyorsun?
Kaç kilo verdin gittin gideli?
Ben çok tiksinen biriyimdir, pis koku falan etkiler lokma alamam ağzıma.
Özenerek yaptığım pastaya kıl düşmüş bir kere, nereden geldi bilmiyorum. Çöpü boylamıştı
Hindistan falan daha beter kokuyor diye duymuştum ben bu arada

ne yapalım o zaman ter mi kokalım...sabun var mis gibi dimi neden illa olumsuz yazıyorsunuz.

:) Olumsuz yazmıyorum.. Herşeyin diğer bir tarafı da var bunu yazdım.

Parfüm sürmek var birde parfüm banyosu var. Pis kokanlar kadar olmasa da o da çok fazla rahatsız edici.
Baştan aşağı parfüme dolanarak kötü kokmaktan korunamaz insan.

Sabah çıkarken duş alınır. Akşam gelince alınır. Böyle bir insan zaten kokmaz. Ha parfüm kullanıyorsa bir iki sıkım yeter hoş bir koku yaymaya.

Evet ya kokan insanın nesi savunulur anlamam.

Nereli olursa olsun nerden gelirse gelsin kokmamalı ya bir insan.

Ayrıca bazı insanların birkaç günlük kokuştuğu çok belli oluyor. Daha Dün iki genç karşıdan geliyor kendilerinden önce kokuları geldi.

Bizim iş yerinde bi çocuk vardı. İşi çok zor ve sıcağa maruz kalıyor. Ama çocuk iş çıkışı o kıyafeti evden getirdiği ile değiştirir ayrıca öncesinde temizlenir. Aynı mrmrleketlileri abisi dahil leş leş gidip gelirken o çocuk sanki servisten idari kadro gibi hatta daha muntazam bir halde inerdi.

Eğitim seviyesi memleket herşey çalıştığı bölüm arkadaşları ile aynı ama çocuk temiz. Daha bunun gibi birsürü örnek var.
Yerim kültürel farkını. Şeker hastası vs gibi kan gazları nedeni ile olan koku ter kokusu ndan çok farklı bir koku zaten. Ama onunda çaresi yok değil.

Evinde banyosu olmayan varmış. Benim oturduğum semtte yok o kesin. Ama her dolmuşta en az 5 kokuşuk oluyor.

Cok sert olmus.. kimin ne yasadigini bilemeyiz.. ki o kadin belkide acil bir isi cikti, vakti olmadi, asci vs vs.. bir suru ihtimal var.. ki eminim farkinda olsa zaten ilk basta kendiai onlem alirdi..

Bunun için ter önleyici roll on var bir çok çeşit. Eczanelerde satılıyor. Ben doktor tavsiyesiyle almıştım. Ter canınızdan bezdirdi ve olası zararları umursamıyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim. İşe yarıyorlar.

Başka bir yerde de yazdım.
Kullanılan, üzerinde antiprensparant yazan tüm deodorantlar bir süre sonra ter bezlerinin yapısını bozar. Ayrıca ter bezlerinin çok olduğu yerlere , tene parfüm dokundurmamalı.

Hem daha fazla kötü kokmaya başlarlar hem de beyazlar sapsarı olur. Üstelikte yıkasanız bile zorla ya geçer ya geçmez.

Bunları bıraktıktan bir iki yıl sonra düzelende var , özel tedavi görende.

Edit: Koltuk altı pedi kullanabilirsiniz.

sadece 9 kilo Evde yapıyorum kendim o yüzden kilo çok veremedim Hindistanı bilmem ama burda bezdim cidden

sadece 9 kilo Evde yapıyorum kendim o yüzden kilo çok veremedim Hindistanı bilmem ama burda bezdim cidden
Tamam bana bilet al geliyorum. Fazla kilolara kesin çözüm
O değil de acaba uzak doğunun hepsi mi böyle ki?
Japonya, Kore falan da mı öyle... Yemek tercihleri sanki biraz benziyor da. Balık ağırlıklı sanırım, çiğ falan da yiyorlar ya o da kokutur sokakları Bizim burda bir balık market var, mal girişinin orası bile leş gibi kokuyor yazları hani.

hemşom daha okumadım ama bir şey diyeceğim günlük duşumu alırım deodorantımı sıkarım geçen hastaneye gittim Allah affetsin o gün ne oldu fikrim yok ama dışarda ter kokularından iğrendiğimiz tipler olur ya aynen onlar gibi kokuyordum..göz doktoruna girerken vallahi billahi utandım..düşün kokuyu ben alıyorum.kırkladım kendimi o gün..ama bazen önlem alsak bile elimizde olmadan bir şeyler olabiliyor..tak diye yargılamamak adına söylüyorum ..şimdi gidip konuyu okuyayım.

Çok haklısınız aslında çoğu insan keyfi sebeplerle pis pis dolaşıyor ama balıkçıda çalışan biri,tüm gün balık ayıkladıysa kokar,saçına tenine sinmiştir üzerini değiştirsede kokar yada rentoranta ,mutfakta çalışan insan yemek kokar yine üstünü değiştirmesi parfüm sıkması sanlıyorum işe yarasın. Bunları tenzih ederek,diş fırçalamayan,tuvaletten çıkıp elini yıkamayan,herkesin kullanımına açık tuvalette klozet dışında her yere çişini yapabilen insanları görmekten utanç duyuyorum.
Çok zor değil temiz olmak,öyle yüzlerce liralik parfumlere dus jellerinede gerek yok,suya sabuna dokunmak yeter.

Bende cok terleyen bir insanim ve gercekten bu konulari okuyunca acaba diye kendimi sorguluyorum. Dus alirim yeni yikanmis kiyafet giyer oyle cikarim disari. Deodorant kullanmak istemiyorum zaten hali hazirda lenfoma gecirmis biriyim doedorantlarin lenf bezine cok zarari var. Terlemeyi engellemekde cok saglikli bir durum degil diye biliyorumm bol bol dus alip her gun kiyafet degistirmekten baska cagre yok gibi. Su sıcak gunlerde toplu tasima araclarindan uzak durmak lazim ister istemez insani daha cok terletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…