insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

desene bizde avrupalıları temiz bir şey sanıyoruz

kimisi kokudan parfüm icat eder

kimisi kakadan topuklu ayakkabı

bende pek sevmem ama çocuk olunca malasef gidiyoruz

önceden oğlan küçükken sabah 06,00 ile 08,0 arası denize giderdik o zaman tertemiz olurdu
birde deniz suyu faydalı sünizleri açıyor kışın çocuklar az hasta oluyor doktor bol bol götür demişti
bu yıl genelde havuzda geçirdik vaktiii

bakalım bu hafta denizde başka bir süprizle karşılacakmıyızzz

ben ameliyat ettirdim çocukları geniz etinden.
sabah erken saat ideal ama gün içi fena.
hiç duymamıştım denizde .....
en fazla çiş olur diye düşünürdüm.:))

ben deodorant kullanmıyorum açıkcası zararlı buluyorum onun yerine tuz sabunu kullanıyorum bakterileri öldürdüğü için koku yapmıyor çok memmunum tavsiye de ederim zaten o deodorantın zararlarını malum herkes bilir.

Ten kokusu daha ağır olan ırklar nedeniyle bu farklılığı algılıyoruz. Ten kokusu daha baskın olan insanlar , temiz olsalar da aldığımız koku tenlerinin kendine has kokusu. Arkadaşınızda da bu durum olabilir.

Konunun geneline gelirsek , niyetim fakir edebiyatı yapmak değil farklı yönlerden bakabilmenizi sağlamak.

Kişi tedavi amaçlı belli başlı ilaçlar kullanıyor ise ;vücudunun verdiği reaksiyon sonrası banyodan çıktığı an dahi kötü kokmaya devam edebilir. Bu tarz durumlarda sorun içten geldiği için parfüm , deodorant , karbonat sürme vb uygulamalar işe yaramaz.

Kişinin şeker hastalığı var ise , üre ve potasyum değerleri yüksekse ten kokusu ve ağız kokusu değişir , yıkanmak ve temizlik kısa vadeli anı kurtaran çözümler olur , bu değerler yükseldiğinde tenden yükselen koku artar.

Aşırı stres de terlemeyi artıran ve ten kokusunu ağırlaştıran nedenlerdendir.

Kadınlar için reglin başlamasına yakın dönemlerde ten kokusunda değişme olur , normal şartlarda salgılanmayan kötü bir koku duyulabilir.

Çalışılan ortam ve iş koşulları nedeni ile hoş olmayan kokular saça , kıyafete , tene sinebilir.

Vardiyalı hayatlar nedeni ile sizin için sabahken bir başkası için akşamdır. Sizin işe gittiğiniz araç , onun eve gittiği araç olabilir.

Sabah sabah evden çıkıyorsun be insan! diyenler için küçük bir hatırlatmadır. Her türlü imkanı olup , yıkanmayı , temizlenmeyi zul görenler istisnadır.

Allah aşkına güzel kokayım diye şu sıcak havada parfüm bocalayıp çıkmasın kimse. Bu nem basık havada ter kokan kadar etki ediyor.

Tercihim duştan sonra koltuk altına karbonat sürmek. Akşama kadar terleyin tık koku olmuyor.

Hele o deodorant parfüm ter kokusu ile karışıyor ise aman allahım.

Offf valla ben hak verdim. Koku bazen insana yapılacak en büyük eziyet oluyor
Ter, sarmısak, soğan, çemen kokusu hele offf, toplu taşıma araçları sırf bunlar yüzünden çekilmez oluyor. Bu konunun "onlar da insan" meselesi olmadığını hatırlatmakta fayda var, dışarı çıkmadan evvel 10 dk da duş almak zor değildir bana kalırsa. Yapmayan da pis bir insandır net! Pasaklılar nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…