selamlar....ege üniversitesi ve egesem işbirliğiyle era insan kaynakları uzmanlığı kursu buldum ege üniv.den öğretim görevlileri yeni asır ik editörü login yazılım ik editörü ders veriyo iş garantisi yok fakat staj sonunda yapılacak olan snavda başarılı olan 3 kişiye staj imkanı var ben çok kararsız kaldım sizce nasıl?fikirleriniz benim için önemli kızlarrrr........kaydirigubbakcemile5
yeni asır insan kaynakları editörüyle konuştum biraz önce o da bu konuda uzmanlaşmak istiyorsan ilk önce piyasayı tanı parasız bile olsa gidip bir yerde çalış dedi...anlayacağınız kararsız kaldım kızlar çok sağolun fikirleriniz için alkisalkisalkis
canım 9 eylül üniversitesi ve era insan kaynakları düzenliyor. kurs alsancak'ta olacak. geçen sefer 1000 tl gibi bi ücreti vardı taksit falan yapıyorlar. era insan kaynaklarında aydan hanım var geçen sefer bizim gruba çok yardımcı olmuştu kendisi staj falan bulmamızda. ara istersen seninle de yakından ilgilenecektir.
bende insna kaynakları sertifkası almak istiyorum ama çok kararsızım aslında önlisans büro mezunuyum
ama sekreterlik yapmak istemşiyorum
sizce bu sertifkayı alsam şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışabilir miyim?
arkadaşlar bu kurslara gidipte iş bulan var mı acaba işe yarıyor mu yani bu aldığımız sertifikalar çünkü fiyatlar baya yüksek.alınca elimizde kalmasın boşu boşuna:44:
Arkadaşlar insan kaynakları yönetimi sertifika programına katılıp is bulabilen var mı? Herkes sormuş fakat kimse yanıt vermemiş... ankara için iş garantili yada staj garantili tavsiye edebilecek olan var mi? Üniversitelerin de yoksa kariyer merkezlerinin mi sertifika programlarını tercih etmeliyim? Lütfen cevapp