- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 31
- Konu Sahibi nanemolla3593
-
Faydası olur. Başvurularda bir adım öne geçmiş olursun. Linkten siteyi inceledim, staj garantili dediğine göre hilton otelde işe başlama fırsatın bile olabilir diye düşünüyorum , madem yaşadığın yerde böyle imkanlar var değerlendir derim mutlaka.kızlar mrb. 2 yıllık işletme yönetimi bitirdim 2013 izmir gediz ünv de.suan aöf işletme 4.sınıfa devam edıyorm.malum bu bölumlerde cook mezun var kendımı gelıstırmelıyım.bende ıs hayatına ınsan kaynakları uzmanı olarak baslamak ıstıyorm.bunun ıcınde ızmır hılton otelde bır sertıfıkalı egıtım buldm acaba bu egıtımler cv de ıse gırmemde yardmcı olurmu ? http://www.egitimagi.com/ egitimi veeren kurum budur.
canım ılgın ıcın tesekkur ederım zaten stajı hıltonda yaptırıyorlarmı :)Faydası olur. Başvurularda bir adım öne geçmiş olursun. Linkten siteyi inceledim, staj garantili dediğine göre hilton otelde işe başlama fırsatın bile olabilir diye düşünüyorum , madem yaşadığın yerde böyle imkanlar var değerlendir derim mutlaka.
Rica ederim. Bende aynı bölümü bitirdim , iş garantili bir kurs arıyorum bende. İzmirde olsam düşünürdüm bende mutlaka :)canım ılgın ıcın tesekkur ederım zaten stajı hıltonda yaptırıyorlarmı :)
amin canım heppimiz icin hayırlısı olsuun :) sende aradıgın ısı bulursun ıns bıan once :)Rica ederim. Bende aynı bölümü bitirdim , iş garantili bir kurs arıyorum bende. İzmirde olsam düşünürdüm bende mutlaka :)
hakkımıza hayırlısı olsun
Merhaba kızlar,Faydası olur. Başvurularda bir adım öne geçmiş olursun. Linkten siteyi inceledim, staj garantili dediğine göre hilton otelde işe başlama fırsatın bile olabilir diye düşünüyorum , madem yaşadığın yerde böyle imkanlar var değerlendir derim mutlaka.
BEMAR 'a falan baktınız mı?Bu arada bende hala kurs araştırması içindeyim...
BEMAR 'a falan baktınız mı?
Ne güzel hedeflerini belirlemişsin bende aynı şekilde bir işe girmeyi planlıyorum. Bu işte ingilizce çok önemli, başvuru yaptığında ingilizce seviyen seni öncelikli yapıyor. Ben insan kaynakları yönetimi bitirdim aynı zamanda ingilizce çeviri işinde çalışıyorum, özel ingilizce dersler veriyorum, sertifikamı da aldım mı tamamdır diye düşünüyorum. Ama nacizane tavsiyem ingilizceye biraz önem ver.Arkadaşlar bu insan kaynakları sertifikası ile iş bulabilen var mi? Onlisans büro mezunuyum aöf lisans tamamlıyorum. Önlisans bolumumu sevmedigimden insan kaynaklarına yönelmek istiyorum biraz işsizlikten biraz ilgi alanım olduğu için. Fakat iş imkanları konusunda bir araştırmaya girdim ama tatmin edici herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Eğer bu sertifika eğitimlerine giden, bitiren vs varsa düşüncelerini yazarsa çok sevinirim. (Bu arada ben ankaradayim. Gidersem univlerin sem'lerinden yararlanmayı düşünüyorum. Fiyat bilgisine henüz ulaşamadım. )
canım naptın karar verdin mi ?Son kararın olarak era ik ve global kariyer arasında kaldım yardım edin kızlar karar veremiyorum
Evet, hatta şu an kursa devam ediyorum :) ama desemdeyim şuan gayet güzel yani memnunum şimdilik ama bakalım iş bulmak için yeterli olacak mı?canım naptın karar verdin mi ?
kaç saatlık bır kurs canım.ıs yerlerı buna bakıyor.ben aldıgım sertıfıkaya ıs bulabılmstım 3 ay calıstım :)Evet, hatta şu an kursa devam ediyorum :) ama desemdeyim şuan gayet güzel yani memnunum şimdilik ama bakalım iş bulmak için yeterli olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?