• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan ilişkileri

Mecazen

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
150
205
303
Avusturya
İyi akşamlar hanımlar , basit gibi görünen üstümde çok büyük bir yük olan bir derdim var. Yurtdışında yaşıyorum - bilenler vardır mutlaka genel olarak biz gurbetçi Türkler koloni halinde yaşıyoruz- herkesin birarada olduğu konumlarda oturuyoruz hep, benim yan komşum eşimin kuzeni , sadece komşu olsaydılar çok seveceğim değer verdiğim insanlar benden 10 yaş kadar küçükler , özel günleri unutmazlar saygılılar ama ama benim için problem şu sürekli ama sürekli görüşmek istiyorlar neredeyse hergün. Söylüyorum ben sık görüşmeyi sevmiyorum kafam kaldırmıyor çoçuklarıma vakit bulamıyorum çalışıyorum aynı zamanda diye ama asla üstüne alınmıyor başkalarını kassettiğimi sanıyor, uzaktan gelin geldi buraya 6-7 sene oldu, kendisine bir çevre edinmedi sürekli benimle takılmak istiyor , çok saygılı tatlı dilli , önüne bir kahve koy yada koyma önemsemez , çok seviyorum ama boğuluyurum
Şimdi benim bir müstakil ev alma durumun var(6 km uzaklıkta bir konum), bugün uğradığında sevin konusu geçti ve şakayla karışık oraya gidince benden kurtulamazsın sürekli gelirim ben dedi sessiz kaldım önce sonra şstesekte buradaki gibi olamaz müstakil evin işi bitmez vaktim kalmaz benim dedim ben yinede gelirim olmaz başka türlü diyor neredeyse güzellikle olabilecek her yolu denedim kırmak istemiyorum kötü diyebilşceğim hiç bir tarafı yok ama yıldım artık

Açık açık samimiyet sevmiyorum de habersiz geldiğinde bir daha böyle gelme de. Aradığında da müsait değilim de

Geldiği zaman işiniz gücünüz olmuyor mu?

Akşam vakti biri çat diye gelse,yemekti,bulaşıktı,varsa çocukla ilgilenmek derken misafir gelse yüzünü göremez ki insan.

direkt ifade etmekten başka çareniz yok. kırılır, gücenir, aramız bozulur kaygısı güdeceğiniz bir durumda değilsiniz; sizi yoran ve aşırı meşgul eden bir şeyi bertaraf etmenin bir başka yolu yok. net olacaksınız.

Ya bence bu konuyu direkt konuşun derim, alınacaksa da kendi bilir ama siz yine de konuşun yoksa çözemezsiniz, kendim de benzer bir şeyler yaşadım, üniversitedeyim arkadaş grubum neredeyse her gün geç saatlere kadar dışarı çıkmak ve her gün buluşmak istiyorlar, benim içinse haftada iki gün birlikte dışarı çıkmak yeterli, zaten okulda da görüşüyoruz geri kalan günlerde de kendime ve yapacağım işlere vakit ayırmak istediğimden gelemeyeceğimi söylüyordum ama asla anlamıyorlardı, reddedince surat yapıyorlardı, altında başka başka nedenler arıyorlardı en son hepsini karşıma alıp her gün dışarda olmayı sevmiyorum, belli bir rutinim var aksıyor ve öyle olunca kendimi iyi hissetmiyorum dedim, haftada iki üç gün çıkabilirim ama dahası gerçekten iyi hissetirmiyor yoksa hiçbir problem yok dedim. Şimdi olması gerektiği gibi davranıyorlar.

Akşam vakti biri çat diye gelse,yemekti,bulaşıktı,varsa çocukla ilgilenmek derken misafir gelse yüzünü göremez ki insanken bula

Akşam vakti biri çat diye gelse,yemekti,bulaşıktı,varsa çocukla ilgilenmek derken misafir gelse yüzünü göremez ki insan.
Ben bulaşıkla uğraşıyorsam kahveyi yapar 1 saat oturup gider , ama bütün yinemi gelecek stresi beni yoran

Ya bence bu konuyu direkt konuşun derim, alınacaksa da kendi bilir ama siz yine de konuşun yoksa çözemezsiniz, kendim de benzer bir şeyler yaşadım, üniversitedeyim arkadaş grubum neredeyse her gün geç saatlere kadar dışarı çıkmak ve her gün buluşmak istiyorlar, benim içinse haftada iki gün birlikte dışarı çıkmak yeterli, zaten okulda da görüşüyoruz geri kalan günlerde de kendime ve yapacağım işlere vakit ayırmak istediğimden gelemeyeceğimi söylüyordum ama asla anlamıyorlardı, reddedince surat yapıyorlardı, altında başka başka nedenler arıyorlardı en son hepsini karşıma alıp her gün dışarda olmayı sevmiyorum, belli bir rutinim var aksıyor ve öyle olunca kendimi iyi hissetmiyorum dedim, haftada iki üç gün çıkabilirim ama dahası gerçekten iyi hissetirmiyor yoksa hiçbir problem yok dedim. Şimdi olması gerektiği gibi davranıyorlar.
Geçenlerde karşıma alıp hayır diyebilmek istiyorum, içimden gelmeyen hiç bir şeye evet demek istemiyorum bu bir kahve olsa dahi diye uzun uzun anlattım haklısın falan dedi ama aynen devam ediyor gerçekten kastettiğim sensin demek bir yerde tüm köprüleri atmak demek 2-3 haftada bir görüşsek bayılacağım süper bir ilişki bu şekilde beni boğan bir şeye dönüşüyor ama karşı taraf bağımlı gibi oldu sanki

Ben bulaşıkla uğraşıyorsam kahveyi yapar 1 saat oturup gider , ama bütün yinemi gelecek stresi beni yoran
Canım ne güzel seni sahiplenmiş sana dost olmuş niye böyle düşünüyorsun ki acaba çok mu sıkılıyorsunyaşı küçük diye kafan mı almıyor ama bir kere terslersen sonra bence cok bosluga düsersin görüşeceğiniz zaman dilimi belirleyin bence ya da onunla görüseceğiniz zaman dısarıda görüşmeye calısın bazen eşinizi bahane edin gelmek istediğinde eşi bahane etmek cok işe yarıyor bazen ama insanın kimsesi olmayınca da cok zorbenim bi tane kapımı çalan insan yok çok kötü bir şey uyumlu insan bulmak zor sağlıcakla kalın

Geçenlerde karşıma alıp hayır diyebilmek istiyorum, içimden gelmeyen hiç bir şeye evet demek istemiyorum bu bir kahve olsa dahi diye uzun uzun anlattım haklısın falan dedi ama aynen devam ediyor gerçekten kastettiğim sensin demek bir yerde tüm köprüleri atmak demek 2-3 haftada bir görüşsek bayılacağım süper bir ilişki bu şekilde beni boğan bir şeye dönüşüyor ama karşı taraf bağımlı gibi oldu sanki
İlla yüzyüze olmak zorunda değilsin müsait bir zamanda ara ve konuyu konuş, kırarım falan diye çekinme, artık buna bahane üretmek istemiyorum, daha az görüşebilir miyiz, bunu sana defalarca söyledim ama anlamadın, bu davranışın beni yoruyor, buluşma zamanlarını planlayalım falan gibi açık ve net konuş diğer türlü çok zor gerçekten.

Canım ne güzel seni sahiplenmiş sana dost olmuş niye böyle düşünüyorsun ki acaba çok mu sıkılıyorsunyaşı küçük diye kafan mı almıyor ama bir kere terslersen sonra bence cok bosluga düsersin görüşeceğiniz zaman dilimi belirleyin bence ya da onunla görüseceğiniz zaman dısarıda görüşmeye calısın bazen eşinizi bahane edin gelmek istediğinde eşi bahane etmek cok işe yarıyor bazen ama insanın kimsesi olmayınca da cok zorbenim bi tane kapımı çalan insan yok çok kötü bir şey uyumlu insan bulmak zor sağlıcakla kalın
Eşimi abisi gibi görür çok sever , kocalarımız kuzen zaten , sohbetini kafam alıyor vakit keyifli geçiyor zaten önüne hiçbir şey koyma surat asmaz beklemez , o da yalnızlığına yoldaş olduğumdan geliyor zaten ama ben yalnızlık seviyorum dediğim gibi 2-3 haftada bir görüşmek çok iyi olacak ama haftada en az 3 olunca boğuluyorum onu kırmak kaybetmek gerçekten istemiyorum ama böyle kendi huzurumdan çalışıyorum, önceleri heryere beraber gitmek isterdi heryere ama heryere ailecek yada yalnız onu kesebildim çok şükür şu. Görüşmeleri biraz azaltsak harika bir dostluk olacak ama psikolojim kaldırmıyor

Back