insan idrarnın yararları ilginç ama gerçek

evet dogrudur idrar sterildir ! ve şifalıdır .. ama kullanmayı bilene

İdrarla tedavi yüzlerce kitap var, yalnız türkçe nedense yayınlanmıyor !
En ayrıntılı bilgi bu konuda rus yazar ve profesör Genadiy Malahov ,televizyon programları dahi düzenliyor .
Kitapları ingilizce de mevcuttur internette bulabilirsiniz. İdrarla tedavi merkezleri dahi var.
İnsan idrarı bir mucizedir aslında ama kullanmayı bilene.
İdrarı içebilmeniz için tamamen vejetarian beslenmeniz gerekir, eger et ve hayvansal gıda, beyaz un , tuz ve şeker tüketirseniz zehirlenirsiniz.

Kullanmanın püf noktaları :

*****En az 3 gün tamamen tuzsuz yagısız (az miktar zeytin yag olabilir), şekersiz, kesinlikle hayvansal ürün olmayacak şekilde beslenirseniz 4 cü gün çişinizi içebilirsiniz .***

Bol iyi yıkanmış salata türleri, sıkılmış organik meyva suları, ekmeksiz yapamıyorsanız siyah ekmek çok az miktarda,
ekmek mayasız olacak katkı maddesiz 1-2 dilim günde.

Bu rejimi uygularsanız idrar neredeyse şefaf su gibi oluyor, neredeyse kokusuz tadı da çok sulandırılmış bira tadı na benzer.

Haricen tam şifasını görmek isterseniz yine yukardaki rejimi uygulamanız gerekir ! Yalnız idrarı bir kaç gün cam kavanoz içinde biriktireceksiniz .Kavanozun agzı açık olacak tülbentle örtün ve karanlık serin yere koyun ve bekletin bir kaç gün.

Çok önemli : Çişin ortası alınacaktır !

Yani çişinizi yaparken ilk bir kaç damlasını almıyorsunuz , ortasını alıyorsunuz ve son damlaları da almıyorsunuz !

evet dogrudur idrar sterildir ! ve şifalıdır .. ama kullanmayı bilene

İdrarla tedavi yüzlerce kitap var, yalnız türkçe nedense yayınlanmıyor !
En ayrıntılı bilgi bu konuda rus yazar ve profesör Genadiy Malahov ,televizyon programları dahi düzenliyor .
Kitapları ingilizce de mevcuttur internette bulabilirsiniz. İdrarla tedavi merkezleri dahi var.
İnsan idrarı bir mucizedir aslında ama kullanmayı bilene.
İdrarı içebilmeniz için tamamen vejetarian beslenmeniz gerekir, eger et ve hayvansal gıda, beyaz un , tuz ve şeker tüketirseniz zehirlenirsiniz.

Kullanmanın püf noktaları :

*****En az 3 gün tamamen tuzsuz yagısız (az miktar zeytin yag olabilir), şekersiz, kesinlikle hayvansal ürün olmayacak şekilde beslenirseniz 4 cü gün çişinizi içebilirsiniz .***

Bol iyi yıkanmış salata türleri, sıkılmış organik meyva suları, ekmeksiz yapamıyorsanız siyah ekmek çok az miktarda,
ekmek mayasız olacak katkı maddesiz 1-2 dilim günde.

Bu rejimi uygularsanız idrar neredeyse şefaf su gibi oluyor, neredeyse kokusuz tadı da çok sulandırılmış bira tadı na benzer.

Haricen tam şifasını görmek isterseniz yine yukardaki rejimi uygulamanız gerekir ! Yalnız idrarı bir kaç gün cam kavanoz içinde biriktireceksiniz .Kavanozun agzı açık olacak tülbentle örtün ve karanlık serin yere koyun ve bekletin bir kaç gün.

Çok önemli : Çişin ortası alınacaktır !

Yani çişinizi yaparken ilk bir kaç damlasını almıyorsunuz , ortasını alıyorsunuz ve son damlaları da almıyorsunuz !

Eskiden sarılığa yakalananların idrar içtiklerini duymuştum.Ayrıca okuduğum bir romanda da açık yaraya idrar dökmenin mikrop kırıcı etkisini olduğunu okumuştum,hiç şaşırmadım..
Benim bir kuran hocam da sarılğa yakalndığında kendi idrarını içince iyileştiğini söylemişti.Demek doğruymuş idrarın iyi geldiği...

Konuyu görünce hortlatıyım dedim:))

Çok şaşırdım eski insanlar nelerden faydalanmışlar (idrar)

şaka mı bu
ağzımıza alıcaz yüzümüze sürücez saçımızı yıkıcaz bide bunla temizlik yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…