En fazla 10 gün falan bisey olmazKizlar haklisiniz ama ne yaptim diye dundendir yedim kendini .Eyvah eyvah filminde ki furuzana benzedim bu gecicilerle
Olur ya güzel olur bence haftaya yaz buraya yapılınca6 tane zirkonyum 12000 tl ye yaptilar canim.Insallah esas disler yapilinca estetik durur vallahi iki gundu çoķtum
Tamam canim mutlaka yazarimOlur ya güzel olur bence haftaya yaz buraya yapılınca
Merhaba. Kaç yıldır kullanıyorsunuz? Benim 4 yıl oldu ama ne kadar zaman kullanırım onu merak ediyorum çok kafaya taktım.Benimkiler zirkonyum, geçici dişle alakaları yok tabii ki. Zirkonyum zaten gerçekçi duran bir diş modeli geçici diş daha çok köprüde kullanılan diş gibi kaskatı renk geçirmez bir şey gibi duruyor. O yüzden o kadar kendinizi yerden yere vuracak bir durum yok biraz sabredin :)
Ben yaptırırken bana 5-10 yıl demişlerdi ama o süre bittiğinde dişe ne oluyor hiç bilmiyorum. 5 sene oldu benim sanırımMerhaba. Kaç yıldır kullanıyorsunuz? Benim 4 yıl oldu ama ne kadar zaman kullanırım onu merak ediyorum çok kafaya taktım.
Üzülmeyin. Bende de aynısı olmuştu ama asıl diş aşırı doğal ve güzel oldu. Bende de kaç yıl kullanırım, altındaki diş çürür mü, çürürse nolur anksiyetesi oluştu 1 haftadır. 4 yıldır kullanıyorum. Ya implant gerekirse bir süre dişsiz mi olucam bunun ömrü bitince falan oldum. Doğal güzel dişlerim olması için neler yapmazdım neler.6 tane zirkonyum 12000 tl ye yaptilar canim.Insallah esas disler yapilinca estetik durur vallahi iki gundu çoķtum
Benim de 4 yıl oldu bitince ömrü nasıl anlıycam, alttaki diş çürürse nolcak anksiyetesi doğdu. Hiç sıcak soğuk hassasiyetiniz var mı? Bende ara sıra oluyor.Ben yaptırırken bana 5-10 yıl demişlerdi ama o süre bittiğinde dişe ne oluyor hiç bilmiyorum. 5 sene oldu benim sanırım
Valla benim diş kalıcı yapıştırılmadı :)) belki okumuşsunuzdur yazmıştım galiba. O yüzden sıcakta çok olmasa da soğukta hassasiyet oluşuyorBenim de 4 yıl oldu bitince ömrü nasıl anlıycam, alttaki diş çürürse nolcak anksiyetesi doğdu. Hiç sıcak soğuk hassasiyetiniz var mı? Bende ara sıra oluyor.
5 yıldır kalıcı yapıştırılmadı mı? Vay be farklı tarzlarda yapılıyor demek ki.Valla benim diş kalıcı yapıştırılmadı :)) belki okumuşsunuzdur yazmıştım galiba. O yüzden sıcakta çok olmasa da soğukta hassasiyet oluşuyor
Yok farklı tarzlar değil ben üşendiğimden kalıcı yapıştırma randevusuna gitmedim5 yıldır kalıcı yapıştırılmadı mı? Vay be farklı tarzlarda yapılıyor demek ki.
Aaa tamamdırYok farklı tarzlar değil ben üşendiğimden kalıcı yapıştırma randevusuna gitmedim
Yok farklı tarzlar değil ben üşendiğimden kalıcı yapıştırma randevusuna gitmedim �
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?