- Konu Sahibi hicbiseybeniyildiramaz
Tabi sizde haklısınız.. Ama ablanızın da huyunu biliyor muşsunuz. Zaten evinde de 3 çocuğu varmış.. 4. çocuğa katlanamamış.. Ne kadar ailen de olsa, ablan da olsa, insanları oldukları gibi kabul etmeliyiz.. Ablanın da huyu böyle.. Ne yapacaksın.. Sende ablanın tavırlarına göre, ona öyle davranırsın.. Kendini geri çekersin..Oyle ama insan kendine laf gelince uzulmez ama coxuk olunca zor esim asla gorusmek istemiyor ki ben dogumuna 3 ay kala hergun gittim aksam 11 e kadar esimde geldi gunluk islerini yaptim yigenlerimle ilhilendim hamile yorulmasin diye kendisi sagolsun 1 gun ilgilenmedi ablaligi o kadarmis.. bencil olmak cok kotu bisey.. istiyirki herkes ona her seyi yapsin ama o etliye sutluye karismasin. Oyle bisey olabilirmi kardeslik ablalik boyle gunlerde belli olmali..
İnsan istiyor, ailem bana destek olsun yardımcı olsun diye ama olmuyor.. Ne yapacaksın.. Sırtını mı döneceksin.. Bence ablanıza kin tutmayın.. Barışın.. 3 günlük dünya.. Yarın ablanızın başına bir iş gelse, küs gittik diye ağlar sızlanırsın..