- 1 Şubat 2007
- 5.425
- 1.588
- 698
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Çok karışık anlatmışsınız..
Dayınız biriyle evlenmiş boşanmış..
Sonra biriyle sözlenmiş,sözlendiği kişiye ısınamamış buna rağmen kaçırmış hatta kaçırmasını siz sağlamışsınız..:1shok:
Niye ısınamadığı bir kişi için bu kadar çaba verdiniz ki?:uhm:
Sonrası iyice karışmış,bebekleri olmuş görmeye gitmişsiniz odalarından çıkmamışlar.. Neden diye sormadınız mı evlerindeyken?şutarafagitti
Anneanne sizden soğumakta haklı valla,benim de evladıma yanlış bir iş yaptırsalar ben de soğurum..:dilcikar:
iki ihtimal var ya kültür farklılıkları yüzünden siz farkında olmadan gelin hanımın canını sıkacak bir şey yaptınız onlar da böyle büyük bir tepki verdiler,
ya da gelininize tembihlenmiştir "bir bahane bulun da erkek tarafını soğutun kendinizden ayakları alışmasın" diye ki bu büyük bir ihtimal...
dayın akıllı bilinçli br adamsa evlilik sarhoşluğu geçince aklı başına gelir arayı düzeltmeye çalışır..gelin cadı ise yapılacak çok şey yok...peki hiç sordunuz mu niye böyle davranıyorlarmış??? onca yoldan gelen misafire böyle yapılmaz çok ayıp hiç açıklama yapmadılar mı
yok tatım dayımın ilk evliliği sevdiği kişiyle evli ama nedense ailesini bir çrpda sidi bizi hayatımda yok sayyo onun .içn yaptıklarımızı unutmuş durumda
Uzaklaşmak isteyen insanın da peşinden koşulmazki.Kendi hallerine bırakın derim.Ama bilmeden yaptığınız incitici bir davranışınızda olabilir.Bir düşünün.
evet değişir mesela ben sabırsızdım herşey hemen olsun isterdim ama sabretmeyi öğrendim aşkı öğrendim değiştim tam anlamıyla hayatı öğrendim laylaylom değilmiş ki evlilik gençlikte ki gibi hata affetmezmiş ya değişirsin yada sonucuna katlanırsın evlilik sabır ister sabretmeyi öğrenmek gerek!
sizin durumunuzda farklı tabbi ama evlilerse ve mutlulursa bence size bişi demek düşmez artık çünkü herkes dışarıdakalıo kapısı kapnıca onlara saygı duyun sevmeseniz bile bundan sonra
saygılarımlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?