• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan arıyorum ..önemli!!!!

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
688
İstanbul
Selam arkadaşlar...

Benim konuma uygun burayı bulabildim.....

Iyi dürüst insalcık sadık sevecen anlayışlı sakin eğlenceli insanlar arıyorum dermişimmmmmmmmmmmmmm

şaka bir yana konu başlıgından dolayı öle dedim ben..

şimdi ben adaklık kurban kestircem ve öle br yerlere bağışlamak istemiyorum.çünkü emin değilim yerini bulduğunun..buyuzden ben istanbulda oturan ihtiyacı olan kişilere et vermek istiyorum.anadolu yakasındayım ben.çevresinde ihtiyac sahipleri varsa desteğinizi bekliyorum..

Tşklerrrrr...........

ahh canım ya burada olsaydı bulurdum ama malesef neden Müge Anlı nın hayır için yapılan kermesine bağışlamıorsun nereye gittiğini bilirsin en asından :delphin:

Gecenlerde bişeyler duydum bende kalsın müdürlere falan gidiyormuş..elden vermek daha iyi..ne kötü ya..bulamıyorum..var aslında ama nerdeee..bir bilsem neler yapcamda.

arabanıza binin ..kenar mahallelerde çok insanımız var.......ALLAH kabul etsin...a.s.

bence çocuk esirgeme kurumlarına kızılayafalan versen belki güzel yerlere ulaşır?

Ççouk esirgeme kurumu yada Darülaceze'ye bağışlasan da güzel olur biz yıllardır kurbanımızı keser oraya veririz gözünün önünde kesip dağıtıyorlar çocuklara yetimlere

Ççouk esirgeme kurumu yada Darülaceze'ye bağışlasan da güzel olur biz yıllardır kurbanımızı keser oraya veririz gözünün önünde kesip dağıtıyorlar çocuklara yetimlere

çocuk esirgeme kurumuna versen canım, hem kimsesiz çocuklarımızın karnı doyar...

ay bir tanem topiğimi bulmuş...çok tşk ederim...

Ya kızılay var çocuk eşirgeme var..ama bişey duydum baştakiler yiyormuş bazı kurumlarda..müdürler evlerine falan götürüyormuş..keşke ulaşabilseee

Bende kurbanımı kestim geçen sene.
Öğrenci yurduna gittim,kendi ellerimle
verdim yemekhanesindeki ahçılara.

İçim çok rahat etmişti.

Levent girişinde Gültepe caddesi var.

Gültepe Talatpaşa cad.Kırklar yurdu.

Caddeye girdiğinde solda kalıyor.

Erkek yurdu sorarsan söylerler.

eğer niyetiniz hayır yapmaksa siz verin bulabildiğiniz yere.
olurda yerine ulaşmamış olsa,mesela dediğiniz gib baştakiler vs yese
siz yine dde niyetinize göre sevabınızı fazlasıyla alırsınız.

yine içiniz rahat etmeyecekse böyle öğrenebiliceğim yurt adresleri var istanbulda.
bir telefonla adreslerini öğrenebilirim arkadaşlarımdan.
hatta o eti pişirdikleri gün sizi misafir ederler,beraber dahi yiyebilirsiniz.
isterseniz bana bildirin ben hemen adres yollıyım size...

Allah kabul etsin..

eğer niyetiniz hayır yapmaksa siz verin bulabildiğiniz yere.
Olurda yerine ulaşmamış olsa,mesela dediğiniz gib baştakiler vs yese
siz yine dde niyetinize göre sevabınızı fazlasıyla alırsınız.

Yine içiniz rahat etmeyecekse böyle öğrenebiliceğim yurt adresleri var istanbulda.
Bir telefonla adreslerini öğrenebilirim arkadaşlarımdan.
Hatta o eti pişirdikleri gün sizi misafir ederler,beraber dahi yiyebilirsiniz.
Isterseniz bana bildirin ben hemen adres yollıyım size...

Allah kabul etsin..

teşekkürler canım öncelikle;

mümkünse öğrenebilrimsn arkadaşım..anadolu yakası olursa iyi olur aracım yok çünkü..özelden yazarsan sevinirim..

Tekrar tşk..

Bende adak bağışımı Kızılay a yapmıştım.Yerini buluyor mu diye düşününce hiç bi şey yapılamaz hale geliyor o zamanda.:sm_confused:Eğer kendiniz bulabiliyorsanız o en güzeli.a.sBenim o şansım yoktu ne yazıkki.Allah kabul etsin inşallah. a.s.:Saruboceq:

canım şimdiden allah kabul etsin.
bende kestirdim adaklık kurban
mah. muhtarına gittim ihtiyacı olanların listesini
çıkardı bana sağolsun ve öylece dağıttım kendi elimle.
istersen öyle yaparsın kendi oturduğun mevkide yoksa
bile herhangi gibi bi mah muhtarına gidip bulabilirsin
ihtiyaç sahiplerini
tekrar allah kabul etsin

Back