- 20 Haziran 2014
- 138
- 26
- 98
- 38
- Konu Sahibi lusiferaz86
-
Hayır malesef kontrol vakti yok.5 Hazirana randevu verdi alçılar çıkacak zaten.Doktorum yurtdışına çıkmış.Zaten kontrol vaktin gelmedi mi, sorarsın doktoruna
Hayir tampon yok.Neyin kani geliyor bu kadar koyu onu anlamaya calisiyorumbenim 7. gün alçı cıkmıştı bogazımda agrı ve kan olmadı. burnumdanda kanlı akıntı olmadı. seffaf su gibi hep altıda. tampon yoktu demi içinde sizinde ? 5 hazirana cok var daha tampon varsa içinde sıkıntı yaratır siZe süre uzun
Hayir tampon yok.Neyin kani geliyor bu kadar koyu onu anlamaya calisiyorum
Geçmiş olsun benimde aynı tamğon olmadığına eminmisin.genelde tamponda biriken kan pıltıları gelir.dr.una bi sor bence[/
Tesekkur ederim....
Cok eminim ki tamponumuz yok çünkü Ilk gorusememizde soylemisti cok ciddi burun kemigi ameliyatlari disinda tampon kesinlikle kullanmiyoruz.24 Mayis ameliyat oldum.5 Hazirana gidip alciyi aldiricam.Olsaydi erken alirlardi tamponu
Ay hakikaten tampon zor cok gecmis olsun.Bugün Kan degerlerime baktilar düsük ciksaydi kanama fan dolayi 5. Günumden sonra tampon koyulackti mecbur.Korkudan ölüp ölüp dirdim.Neyse ki gerek kalmadi Suan kendimi sirf bu haberden dolayi iyi hissediyorumBenim tampon 8 gün kaldı. Düşün halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?