İnşallah son sorum olur Deneyimli olanlar yardım acil tavsiye lazımmmm

lusiferaz86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
138
26
98
38
Merhaba bayanlar.Blogda görmüşsünüdür burun estetiği bölümümde orda burda denk gelmişsinizdir
Şuan 5. Günüme adım attım. Benim burnumdan açık renk kırmızı pembesi bir sızıntı olmakla birlikte .Genzimdende bildiğiniz pıhtı şeklinde koyu kırmızı kan gelmekte ve afedersiniz balgam varmış gibi temizliyorum.Ve sürekli lavobodayım sırf kanı yutmamak için.Nette biraz araştırdım.Koyu renkli kan geliyorsa doktorunuza danışın falan yazılmış.Hemşiresi önemli olmadığını söylüyor ama endişeliyim.Boğazlarımda da ağrı var ameliyat gününden beri.Burunda et de varmış yakmışlar acaba bir etkisi olur mu? Sizce. ne yapmalıyım

Boğazda ağrı bormal. Hortumdan dolayı tahriş olduğu için bir süre devam edecek o. Bende tatlı , sıcak şeyler yiyemiyorum, inanılmaz yakıyor. Boğazımda ,küçük dilimde beyaz beyaz aftlar oluşmuş hatta. Araştırdım hortum kaynaklı normal şeylermiş bunlar. Kanlı balgam bende de var , burnumu yıkayınca geliyor o da normal canım

benim 7. gün alçı cıkmıştı bogazımda agrı ve kan olmadı. burnumdanda kanlı akıntı olmadı. seffaf su gibi hep altıda. tampon yoktu demi içinde sizinde ? 5 hazirana cok var daha tampon varsa içinde sıkıntı yaratır siZe süre uzun

Hayir tampon yok.Neyin kani geliyor bu kadar koyu onu anlamaya calisiyorum

Benim tampon 8 gün kaldı. Düşün halim
Ay hakikaten tampon zor cok gecmis olsun.Bugün Kan degerlerime baktilar düsük ciksaydi kanama fan dolayi 5. Günumden sonra tampon koyulackti mecbur.Korkudan ölüp ölüp dirdim.Neyse ki gerek kalmadi Suan kendimi sirf bu haberden dolayi iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…