inşallah hamileyimdir :(

efya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
384
19
48
İstanbul
kızlaar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım kasıklarımda sancı var ve göğüs uçlarım dokununca acıyor ve aşırı derecede iştahım açık. bu ay ovulasyon tarihimizi takip edip ona göre ilişkiye girdik ama tam da o günlerde çok stres yaptığımız olaylar yaşadık. stres gebeliğe kesin olarak engel midir. 3 gün önce test yapmıştım adetimin gecikmesini beklemeden ama negatif çıktı. sizce yarın test yapmalımıyım ?

İnşalllah hamilesindir arkadaşım. Bence stresi kesin engel olur diye birşey yok ama fazla stres işleri zorlaştırabilir tabii. Hakkında hayırlısı olsun

Canim testti erken yapmissin ve biraz bekle derim neyse sen o gunleri degerlendirdiysen umut var demek strese fazla takilma derim zaten sitresi bebek tuttumu tutmadimi diye yapmadiysan sorun yok demek eger sonucu ogrenirsen yaz olur mu canim

İnşalllah hamilesindir arkadaşım. Bence stresi kesin engel olur diye birşey yok ama fazla stres işleri zorlaştırabilir tabii. Hakkında hayırlısı olsun

inşallah ya çok istiyorum Allah gönlümden geçenleri hakkımda hayırlı kılsın inşallah

Canim testti erken yapmissin ve biraz bekle derim neyse sen o gunleri degerlendirdiysen umut var demek strese fazla takilma derim zaten sitresi bebek tuttumu tutmadimi diye yapmadiysan sorun yok demek eger sonucu ogrenirsen yaz olur mu canim

of inşallah ciddi bi engel değildir zaten bu ay hamile değilsem kafadan 2 ay daha hamile kalamicam çünkü eşimle 2 ay ayrı kalıcaz

of inşallah ciddi bi engel değildir zaten bu ay hamile değilsem kafadan 2 ay daha hamile kalamicam çünkü eşimle 2 ay ayrı kalıcaz

Canim eger elinte test varsa bi yap derim ucgun gecmis aradan varsa silik cikar

Canim eger elinte test varsa bi yap derim ucgun gecmis aradan varsa silik cikar

ya arık o tek çizgiyi görmekten o kadar korkuyorum ki bugun sağlık ocağına indim kan testi yapmak için cuma saatine denk gelmişti kapalıydı eczaneye baktım o da kapalıydı herşeyde bi hayır var dedim çok üstelemedim ama bakalım bu hafta sonu da olmazsam şansımı bi denicem

Canim o zaman bekle derim cunku ben boyle seylere inanirim cunku benim basima aynisi geldi ve ben inadina kan vermeye gitmeye hazirlandigimde kiyafetlerimi degistirmeden gelirdi kirmizilar o yuzden bekle allahim uzmek istememistir belki seni

Canim o zaman bekle derim cunku ben boyle seylere inanirim cunku benim basima aynisi geldi ve ben inadina kan vermeye gitmeye hazirlandigimde kiyafetlerimi degistirmeden gelirdi kirmizilar o yuzden bekle allahim uzmek istememistir belki seni

evet bende öyle düşündüm vardır herşeyde bi hayır beklicem artık

in$allah hamilesindir

deilsende uzulme, daha yeni evlisiniz
olur elbet sizinde bi ask meyvaniz :)

Canim ya bak sonuc ne olursa olsun mutlaka yaz olurmu aklim sende kalir valla benim tamam mii

in$allah hamilesindir

deilsende uzulme, daha yeni evlisiniz
olur elbet sizinde bi ask meyvaniz :)

inşallah ya evet daha 5 aylık evliyiz ama çok istiyorum inşallaj en kısa zamanda olur

Canim ya bak sonuc ne olursa olsun mutlaka yaz olurmu aklim sende kalir valla benim tamam mii

tamam canım yazarım çok sağol ilgin için

Canım stres o kadar etkili olsaydı tecavüze uğrayanlar hamile kalmazdı herhalde. (Allah tecavüzcüleri kahretsin bu arada)
Belirtilere çok takılma derim. Gebelikten önceki ay bütün hamilelik belirtilerini taşıyordum. Hamile kaldığım ay beyaz akıntı dışında hiç belirtim olmadı. Akıntılarını takip et. Genelde hamile kalınca o beyaz kremsi akıntı artıyor canım.İnşallah en haırlı zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canım.

ben ıkı ay hamıle kalamadım ucuncu ay adetım gecıktı testte cıkmadı. grıp oldum ıgne kullandım hap attım grıbım gectı 15 gun gectı yıne test yaptım yıne cıkmadı basım dondu bıgun tam 23 gun gecıktı adetım. test aldım bı baktım cıft cızgı. :)

merhaba arkadaşlar bende 1 buçuk yıldır evliyim bir kez düşük yaptım şimdide tedavi görüyorum geçen hafta çatlatma iğnesi oldum adetime bir kaç gün kaldı inş olmam dualarınızı esirgemeyin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun

üzülme canım daha çok erken inş olacak bizimde bebişlerimiz...

inşallah canım

amin canım inşallah bu sefer hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bi şekilde doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…