İnşalllah hamilesindir arkadaşım. Bence stresi kesin engel olur diye birşey yok ama fazla stres işleri zorlaştırabilir tabii. Hakkında hayırlısı olsun
Canim testti erken yapmissin ve biraz bekle derim neyse sen o gunleri degerlendirdiysen umut var demek strese fazla takilma derim zaten sitresi bebek tuttumu tutmadimi diye yapmadiysan sorun yok demek eger sonucu ogrenirsen yaz olur mu canim
of inşallah ciddi bi engel değildir zaten bu ay hamile değilsem kafadan 2 ay daha hamile kalamicam çünkü eşimle 2 ay ayrı kalıcaz
Canim eger elinte test varsa bi yap derim ucgun gecmis aradan varsa silik cikar
ya arık o tek çizgiyi görmekten o kadar korkuyorum ki bugun sağlık ocağına indim kan testi yapmak için cuma saatine denk gelmişti kapalıydı eczaneye baktım o da kapalıydı herşeyde bi hayır var dedim çok üstelemedim ama bakalım bu hafta sonu da olmazsam şansımı bi denicem
Canim o zaman bekle derim cunku ben boyle seylere inanirim cunku benim basima aynisi geldi ve ben inadina kan vermeye gitmeye hazirlandigimde kiyafetlerimi degistirmeden gelirdi kirmizilar o yuzden bekle allahim uzmek istememistir belki seni
in$allah hamilesindir
deilsende uzulme, daha yeni evlisiniz
olur elbet sizinde bi ask meyvaniz :)
Canim ya bak sonuc ne olursa olsun mutlaka yaz olurmu aklim sende kalir valla benim tamam mii
üzülme canım daha çok erken inş olacak bizimde bebişlerimiz...
merhaba arkadaşlar bende 1 buçuk yıldır evliyim bir kez düşük yaptım şimdide tedavi görüyorum geçen hafta çatlatma iğnesi oldum adetime bir kaç gün kaldı inş olmam dualarınızı esirgemeyin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?