- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Goknurcelk
-
Fazla umutlanma kötü oluyor çünkü InsAllah hamilesindir soyledigin belirtiler yumurtlamaya yakında olabiliyor hakkında hayırlısıArkadaslar esimin dogum gunune cok az kaldı ne zamandr cocuk sahibi olmak istiyoruz olmuyor bende enfeksiyon vardi ilaclarimi kullandm . Bu ay adetime 10 gun vardı daha cok sancım oldu goguslerim sisti normalde okadar erken reaksiyon vermezdi vucudum. Suan adetime 3 gün var kasıklarm cok agriyor adet olucak gibiyim ama insallah olmam gecikince test yapicam insallah hamileyimdir kzlar esime dogum gununde surpsiz yapmak istiyorum :) nolur dua edin ins hayirlisiyla hamileyimdirumutlanmak istemiyorum yinede
AminFazla umutlanma kötü oluyor çünkü InsAllah hamilesindir soyledigin belirtiler yumurtlamaya yakında olabiliyor hakkında hayırlısı
Test yap.belki.cikar
Ama adetim gecikmedi çıkar mı yinedeTest yap.belki.cikar
Eger hamileysen cikar tabiki kac gunde bi adet oluyorsun çocuğun varmi yadaAma adetim gecikmedi çıkar mı yinede
Hayır olursa ilk olucak . 28 gunde birEger hamileysen cikar tabiki kac gunde bi adet oluyorsun çocuğun varmi yada
Hayırlısı insAllah tm eger hamileysen cikar silik bile olsa.belli olur bi dene derim eger cikmassa adetinin geçmesini beklersinHayır olursa ilk olucak . 28 gunde bir
Nasıl birsey o eczanede mi satılıyorerken gebelik testleri var bi dene istersen ? adete 5 gün kala doğru sonuç veriyormuş
evet erken gebelık testi diyosun veriyorlar ama diğer testlerden biraz pahalı en son 35 tl falandıNasıl birsey o eczanede mi satılıyor