- 11 Eylül 2023
- 617
- 71
- Konu Sahibi Kleopatra11
20 gündür feramat kullanıyorum demir eksikliği için önceden sürekli duzenliydi bu ay 3 gün geciktim korkuyorum hamilelik var diye panik atak ve Anksiyete Bozukluğu var hamile kalmak istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de panikatak ve anksiyete var hamile kalmaya çalışıyorum ne zararı var acaba çok mu ilerliyor20 gündür feramat kullanıyorum demir eksikliği için önceden sürekli duzenliydi bu ay 3 gün geciktim korkuyorum hamilelik var diye panik atak ve Anksiyete Bozukluğu var hamile kalmak istemiyorum.
Bu arada demir eksikliği ya çok yoğun regl kanaması ya da regl olamama problemi çıkarıyor20 gündür feramat kullanıyorum demir eksikliği için önceden sürekli duzenliydi bu ay 3 gün geciktim korkuyorum hamilelik var diye panik atak ve Anksiyete Bozukluğu var hamile kalmak istemiyorum.
Ya stresten falan baya etkileniriz diye bide bebek olunca falan daha çok artar o stresBende de panikatak ve anksiyete var hamile kalmaya çalışıyorum ne zararı var acaba çok mu ilerliyor
Bana da çocuk yapma önerisinde bulundular kaygıların azalır kimseyi hiçbirşeyi takmazsın sadece ona odaklanırsın sana şifa olur dedilerYa stresten falan baya etkileniriz diye bide bebek olunca falan daha çok artar o stres
İnşAllah gelmez canım ama benim çocuktan sonra oldu çocukla ilgilenemiyorum ona bişey olacak korkusu vsBana da çocuk yapma önerisinde bulundular kaygıların azalır kimseyi hiçbirşeyi takmazsın sadece ona odaklanırsın sana şifa olur dediler
Şuan deniyoruz ama onla alakalı alışveriş ürünlerine bakmak hayal kurmak bile rahatlatıyor... İlaçlarımı da bıraktım atak hiç gelmedi henüz çok şükür inşallah hiç gelmez
Bende de var panik atak anksiyete. Bende oğlumun üstüne çok fazla düşüyorum hastalık gibi resmen ve hamilelikte kayıplar yaşadım şimdi yine istiyorum bebek ama ya kayıp yaşarsam bi şey olursa anksiyetesi peşimi bırakmıyor. Bi yandan da ya oğlum yalnız kalırsa diye onun içinde ayrı anksiyete tutuyor darmadağınım ama dimdik durmaya çalışıyorum buna mecburuzİnşAllah gelmez canım ama benim çocuktan sonra oldu çocukla ilgilenemiyorum ona bişey olacak korkusu vs
Çok haklısınızBende de var panik atak anksiyete. Bende oğlumun üstüne çok fazla düşüyorum hastalık gibi resmen ve hamilelikte kayıplar yaşadım şimdi yine istiyorum bebek ama ya kayıp yaşarsam bi şey olursa anksiyetesi peşimi bırakmıyor. Bi yandan da ya oğlum yalnız kalırsa diye onun içinde ayrı anksiyete tutuyor darmadağınım ama dimdik durmaya çalışıyorum buna mecburuz
Bende de aynı panik atak kaygı bozuklukları var 7 seneyi geçkindir ilaç kullanıyorum 3 çocuğum var sonuncusunda içerken hamile kaldım hamile kalınca o korkular o bozukluk hepsi bende gitmişti şuan tekrardan gebelik düşünüyorum 10 gündür ilacı bıraktım dozu azalta azalta tabi 10 gündür ne çektim ben bilirim korkmayın hayırlısı olsun inşallah20 gündür feramat kullanıyorum demir eksikliği için önceden sürekli duzenliydi bu ay 3 gün geciktim korkuyorum hamilelik var diye panik atak ve Anksiyete Bozukluğu var hamile kalmak istemiyorum.
Çok korkuyorum canım yaBende de aynı panik atak kaygı bozuklukları var 7 seneyi geçkindir ilaç kullanıyorum 3 çocuğum var sonuncusunda içerken hamile kaldım hamile kalınca o korkular o bozukluk hepsi bende gitmişti şuan tekrardan gebelik düşünüyorum 10 gündür ilacı bıraktım dozu azalta azalta tabi 10 gündür ne çektim ben bilirim korkmayın hayırlısı olsun inşallah