İnşallah Hamile değilimdir

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
483
15
25
Reglima daha 4 gün var ancak peceteye gelen kahveni tortulu bi akıntı var. Az değil pencereye baya geliyor. Ortalama 3 ay önce şüpheli ilişkim oldu. Kan testi yaptırdım negatifti. İlişkiden 2 buçuk ay sonra yaptırmıştım kan testini. Ortalama 3 ay sonra tekrar kan ve ultrason baktırdım bisi yok dendi. İdrar enfeksiyonu olmuşum doktor antibiyotik vs vermişti onlari kullandım geçen hafta bitti. Tarlusol kullandım regla 14 varken 3 tane ilaç eksikti geçen ay içmiştim. Oda bitti. Soğan suyu içiyorum akşam sabah iki gündür. Ya bu kahverengi akıntı daha önce bu kadar yoğun gelmezdi.Sadece belim ağrıyor. Normalde adetime 7-8 gün kala göğüs ağrım olurdu ama oda yok. Kan testi yanılmaz herhalde o kadar bilimsel bir şey. Neden böyle oluyor anlamıyorum nolur yardım edin.

Bu konuyu daha önce de okuduğumu hatırlıyorum. Hamile değilsiniz, takıntı yapmışsınız. Stresten dolayı bile olabilir tarif ettikleriniz.

Reglima daha 4 gün var ancak peceteye gelen kahveni tortulu bi akıntı var. Az değil pencereye baya geliyor. Ortalama 3 ay önce şüpheli ilişkim oldu. Kan testi yaptırdım negatifti. İlişkiden 2 buçuk ay sonra yaptırmıştım kan testini. Ortalama 3 ay sonra tekrar kan ve ultrason baktırdım bisi yok dendi. İdrar enfeksiyonu olmuşum doktor antibiyotik vs vermişti onlari kullandım geçen hafta bitti. Tarlusol kullandım regla 14 varken 3 tane ilaç eksikti geçen ay içmiştim. Oda bitti. Soğan suyu içiyorum akşam sabah iki gündür. Ya bu kahverengi akıntı daha önce bu kadar yoğun gelmezdi.Sadece belim ağrıyor. Normalde adetime 7-8 gün kala göğüs ağrım olurdu ama oda yok. Kan testi yanılmaz herhalde o kadar bilimsel bir şey. Neden böyle oluyor anlamıyorum nolur yardım edin.
Hamile değilsin korkma

Kahverengi akıntı gelmeye başladı ondan korktum aslında. Herkes gebelik belirtisi olarak nitelendirmiş
Kahverengi Akıncı tek başına gebelik belirtisi değildir
Adet döneminde tam sökülme yaşayamadığın için gelir ya da üşütmeden kaynaklı gelir benim 55 yaşındaki annemle de geliyor
Ayrıca ilişkinin üzerinden bu kadar zaman geçmiş kahverengi akıntı yerleşme kanaması olarak nitelendirir bu da bu kadar ay geçtikten sonra olmaz maksimum 15 gün içinde olur

İlişki yaşayabilen bir kadinin bukadar saçma bir konu açacağı aklima gelmemişti.
Şoka girdim desem yeridir.

X