İnovita silik çizgi görüyor musunuz

banaderlerelif

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
832
310
18
Çatlamadan sonra 9.gündeyim kızlar pek belirti de yok. Görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20250331_121321.webp
    IMG_20250331_121321.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 103
çok dikkatli bakınca gölge var gibi de yok gibi de belirtileriniz varmı emin olmak için bi kaç gün sonra testi yenileyin bence

Çatlamanın 12. Gününde test yaptım en son negatifti.. Şimdi 14.gündeyim adet olurum herhalde akşama veya yarın 😞
İnşallah gebelik vardır da adet olmazsınız 🙏 benimde böyle çıktı testim laboquick yaptım o da böyle çıktı atayım size

Eklentiler

• IMG_6716.webp
    IMG_6716.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 53
Kaçıncı gün ymtlamadan sonra
Şöyle söyleyeyim ben doğumdan sonra hiç adet görmedim bebeğim 8 aylık ona kardeş istiyoruz o nedenle ovülasyon testi de almıştım 4 gün yaptım yakalayamadım sonra rüya gördüm ona istinaden yaptım çizgi çıkınca hem innovita vardı elimde hemde laboquick ikisini de yaptım çok silik çıktı testim de bitti elimde yarın eşime aldırıp bidaha yapıcam varsa pazartesi kan vermeye giderim artık rabbim nasip etsin isteyen herkese

Şöyle söyleyeyim ben doğumdan sonra hiç adet görmedim bebeğim 8 aylık ona kardeş istiyoruz o nedenle ovülasyon testi de almıştım 4 gün yaptım yakalayamadım sonra rüya gördüm ona istinaden yaptım çizgi çıkınca hem innovita vardı elimde hemde laboquick ikisini de yaptım çok silik çıktı testim de bitti elimde yarın eşime aldırıp bidaha yapıcam varsa pazartesi kan vermeye giderim artık rabbim nasip etsin isteyen herkese
Bence var hayırlı olsun 🌷

Back
X