- 24 Aralık 2024
- 832
- 310
- 18
- Konu Sahibi banaderlerelif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken canım test için 2 gün sonra tekrarla benceÇatlamadan sonra 9.gündeyim kızlar pek belirti de yok. Görüyor musunuz
Belirti de yok bazen kasık ağrısı oluyor çok az.çok dikkatli bakınca gölge var gibi de yok gibi de belirtileriniz varmı emin olmak için bi kaç gün sonra testi yenileyin bence
Bazen vücudumuzun oyunu oluyor o belirtiler ilişkiden sonra 12.gün yapsan testi olabilir ama bazılarında çıkmayadabiliyor umarım vardır ama tekrarlasan bence iyi olur hafif bi gölge var gibiBelirti de yok bazen kasık ağrısı oluyor çok az.
İki güne sonra yine yaparım umudum azaldı ama
Bu testte böyle çizgiler çıkıyor bence geçen ay bendede vardı ikinci çizgi ama hamile değildimÇatlamadan sonra 9.gündeyim kızlar pek belirti de yok. Görüyor musunuz
DogrudurBu testte böyle çizgiler çıkıyor bence geçen ay bendede vardı ikinci çizgi ama hamile değildim
Sonuç nedirÇatlamadan sonra 9.gündeyim kızlar pek belirti de yok. Görüyor musunuz
Çatlamanın 12. Gününde test yaptım en son negatifti.. Şimdi 14.gündeyim adet olurum herhalde akşama veya yarınSonuç nedir
İnşallah gebelik vardır da adet olmazsınızÇatlamanın 12. Gününde test yaptım en son negatifti.. Şimdi 14.gündeyim adet olurum herhalde akşama veya yarın![]()
İnnovita da belli çizgi. Diğerinde göremedim daha silik sanırım.İnşallah gebelik vardır da adet olmazsınızbenimde böyle çıktı testim laboquick yaptım o da böyle çıktı atayım size
Kaçıncı gün ymtlamadan sonraİnşallah gebelik vardır da adet olmazsınızbenimde böyle çıktı testim laboquick yaptım o da böyle çıktı atayım size
İnnovita da belli çizgi. Diğerinde göremedim daha silik sanırım.hayırlı olsun
Şöyle söyleyeyim ben doğumdan sonra hiç adet görmedim bebeğim 8 aylık ona kardeş istiyoruz o nedenle ovülasyon testi de almıştım 4 gün yaptım yakalayamadım sonra rüya gördüm ona istinaden yaptım çizgi çıkınca hem innovita vardı elimde hemde laboquick ikisini de yaptım çok silik çıktı testim de bitti elimde yarın eşime aldırıp bidaha yapıcam varsa pazartesi kan vermeye giderim artık rabbim nasip etsin isteyen herkeseKaçıncı gün ymtlamadan sonra
Bence var hayırlı olsunŞöyle söyleyeyim ben doğumdan sonra hiç adet görmedim bebeğim 8 aylık ona kardeş istiyoruz o nedenle ovülasyon testi de almıştım 4 gün yaptım yakalayamadım sonra rüya gördüm ona istinaden yaptım çizgi çıkınca hem innovita vardı elimde hemde laboquick ikisini de yaptım çok silik çıktı testim de bitti elimde yarın eşime aldırıp bidaha yapıcam varsa pazartesi kan vermeye giderim artık rabbim nasip etsin isteyen herkese