Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ocean inositol aldım ama henüz düzenli kullanmaya baslamadimMerhaba arkadaşlar bende pkos var kullanıp memnun kaldığımız inositol var mı cevap verirseniz çok sevinirim ??
Müthiş bu çok çok iyiBen ocean inositol aldım ama henüz düzenli kullanmaya baslamadim
Gynopol nasıl hiç duydunuz muBen ocean inositol aldım ama henüz düzenli kullanmaya baslamadim
Gynopol nasıl hiç duydunu muMüthiş bu çok çok iyi
Hayir kullanmadim. 1 ay kadar da maxijuno kullandım o ay hamile kaldımGynopol nasıl hiç duydunu mu
Hayır duymadım maalesefGynopol nasıl hiç duydunuz mu
Ben Maxijuno kullanıyorum 2. Kutum ama şuan bişey yokHayir kullanmadim. 1 ay kadar da maxijuno kullandım o ay hamile kaldım
Nasıl faydasını gördünüz Dr um da onu verdi banaGynopol cok iyi
Pco vardı kaliteli yumurtlama sağladıNasıl faydasını gördünüz Dr um da onu verdi bana
Merhaba bende bugün aldım ama nasıl kullanılıyor?Gynopol cok iyi
Bende pco görünümü olduğunu söyledi başladığımız tedavi boyunca kullanmamı istedi inşallah bende de fayda sağlarPco vardı kaliteli yumurtlama sağladı
Polinos alfa kullandınız mı onu aldın kullanmaya başlıyorumGynopol cok iyi
Ben venaturanın inositolünü kullandım bu ikinci kutum gebelik için ve yumurta sağlığım için ama değişen bişey olmadıMerhaba arkadaşlar bende pkos var kullanıp memnun kaldığımız inositol var mı cevap verirseniz çok sevinirim ??