İnoks ocak temizliği

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar simens marka inoks beyaz eşyalarım. hiç birinde sorun yok fakat ocak biraz problemli
ocağın üstünü cif sıkıp siliyorum ya da sıvı sabunla temizliyorum hiç leke olmuyor anlatıldığı kadar.gayet rahat
fakat ön tarafında düğmelerin olduğu yer hep lekeli geçmiyor farklı bir maddeden mi yapıldı acaba

bi de ocak kafalarından sadece birinin altında sarı lekeler oluştu. onlar bir türlü çıkmıyor gözükmüyor ama yine de beni rahatsız ediyor neyle çıkar bu lekeler

annemde de bosch ocak var inox ama hep çızıldı annem de çok dikkatlidir ama işte eve gelen bulaşık yıkıyan başkaları kullanırken çızmışler ben de cam olanlarından düşünüyorum ama kararsızım o da mı öyle hemen çiziliyo acaba ve bu ankastre setlerde ocak davlumbaz fırın setlerinde hangi markayı önerirsiniz????

bu konuda hakkında bende fikir almak istiyorum inox mu cam ocak mı hangi markalar ?kullanan arkadaşlar yardım eder misiniz?hangisi daha kullanışlı

Benim kullandığım bosh marka.Markadan ziyade inoks ocak başlı başına güç.
Bu inoks ocak benim ikinci ocağım,taşınmadan dolayı yenilenmişti.Maalesef ne kadar dikkat edersen et çiziliyor ,iz kalıyor.
ÇÜnkü sen dikkat etsen bile ya çocuklardan ,ya eşten ,ya yardımcı kadınlardan kaynaklanan izler oluyor.
Bir daha ocak yenilemek gerkirse cam ocak isterim sanırım.

teşekkürlerr cevabın için......

cam ocak çok şık grünüyor ama temizlemek ölüm bence.
mikrobiberle bile silsen toz kalıyor siliyorsun 10 dak sonra kirli görünüyor. cif kalıntısı kalıyor problemlibir ocak tipi ama çok şık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…