Inofolic ve klomen kullanan bilgisi olanlar ..

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm kızlar pcos hastasyım 2.5 sene korundum smdı dusunuyoruz ıns ama baya zahmetlı işmiş ya bekle bekle 6 aydır gozumuz yollarda kaldı ya :) cocuk ıstedgım an doktor bana ınofolıc verdı uc ay sonra baska bı dktorda klomen tedavsı baslattı 5 gun boyunca bır tane kullan uc gun ara ver kontrole gel alttan ultrasyon dedı ılk defa kullanıcam sızce ne işe yarayacak bu ilacı kullanmam bu ilacı kullanıp hamile kalanlar var mı hemen? kullananlar lutfen yRDIMCI OLSUN

ben klomen tedavisiyle hamile kaldım canım merak etme çok etkili bir ilaç.bu ilacı adetimin 4.gününden itibaren almaya başladım 5 günlük zaten.kullandım bir hafta sonra herhalde hatırlamıyorum doktora gittim birtane yumurta olgunlaşmış dedi gün aşırı ilişki dedi ve bana çatlatma iğnesi verdi onu vurdurdum ogün ama ağrılı bir iğne 2 hafta belim kasığım çok ağrıdı devamlı bir ağrı rahatsız edici ama kesinlikle çekilmez değil çünki bebişimiz için.neyse işte adetimin günü geldi geçtiiiiii ama ben ölüyorum heycandan ki benim adetim asla ve asla gününü şaşmaz :) 7 günü zor bekledim hemen test aldım allahımmmmmmmmmmmmm beklediğim an geldi çift çizgi çıktı ama aksinede cuma günüydü benim testi yapmam arada iki gün var bana 2 gün değil 2 yıl gibi geldi gittim pazartesi doktora eveeeeet dedi kese oluşmuş :)))) ondan sonrada oluşan kesenin içinin boş olmamasına dua etmeye geldi sıra oda çok şükür dolu cıktı sonrada bebişimin sağlıklı kalp atışlarını duydum anlatamam o anı :)) ALLAH yardımcın olsun ama sakın aklına aksi bir şey getirme ben doktora gittiğim ilk gün inanarak gittim herşeye katlandım ve ALLAH verdi inan sende ...

ay cnm cok tebrık ederım darısı basıma :) bn klomen kullanıp kontrole gıtıım ama dktor ıs yaramadıgını soyledı yıkıldım bı an adet olursam bu ay ıkı doza cıkaracakmıs bende ara vereyım kür fialn uygulayayım dıyorum ya bı de klomen kıst yapıomus ara verelim dicem doktora bı sure kürlere odaklanayım dıyorum bılmıyorum cok kararsızımm ya of

Cnm klomen eczaneden recetesiz alinabilir mi biliyomusun

Kızlar bende inofolic kullanıyorum bugün klomenede başladık bunların ikisini kullanıp hamile kalabilen oldumu aranızda ?

Malesef ben hamile kalamadım bu ay aşılama yaptıracağım
Hayirlisi olsun..rabbim tez zamanda mujde almanizi nasip etsin ins..bende bir senedirr bekliyorm bu surec beni yoruyo..ki suzde yasamissinizdir..ozel muaneye gidyorm ve maddi olarkda zorladi..bu hafta klomen kullandm yrn doktoru ma gidcm baklim

Hayirlisi olsun..rabbim tez zamanda mujde almanizi nasip etsin ins..bende bir senedirr bekliyorm bu surec beni yoruyo..ki suzde yasamissinizdir..ozel muaneye gidyorm ve maddi olarkda zorladi..bu hafta klomen kullandm yrn doktoru ma gidcm baklim
Hem maddi hemde manevi olarak yorucu bir süreç Allah önce bize sabır sonrada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim aşılamam kurban bayramına denk geldiği için iptal oldu artık ekim gibi devam Allahım güzel haberler duymayı nasip etsin bizlere

BUGÜN DOKTORDAN GELDİM. .DOKTOR YUMURTALKKLARNDA BUYUME OLMAMIS DEDI..KLOMEN ICMISS DIM YA..NEYSE SONRA ZAMANSIZ YERSIZ OLAN BAs agrilarim dn bahsettm bedeninde akitamadigin biseu var yani kafani rahatlatmadgin surece bise olmaz destek al dedi yani psikyatrse git demek istedi..ole eve geldm agladm birden.nyse iyim suan yapcak bisey yok hersey Allahdan

Ne kadar süredir düşünüyorsun bebiş ? Kafayı takmamak mümkün olmuyor ki Herşeyin hayırlısı zor olanda bu ya her negatifin ardından tekrar umutlanmak ve her defadında en başa dönmek çok zor psikolojik olarak etkileniyoruz bende kafaya tskmıyorum zannediyorum ama aslında daha derinlerde yaşıyorum artık bol bol dua et bak gör Allahım dualarımızın karşılığını bizlere nasip edecektir bir gün

Evet canim evet..dimi yasayan biliyo...bende tajmiyor gibi gorunuyorm ama vücut da bu stres belirti gosteriyo bilinc alti cok onemli yani.. bnm doktor en ince ayrintya kadr arastriyo..iki bucuk senelik evliyim..bir sene 3 ay oldu oldu oldu amaaa hamile kalmıyorm..hix bi saglik lroblemimiz yok..nasip. .. ahh ahh su yuregin dili olsada konussa..buraya yeni uye oldum valla terapi gibi bura..keske vatsapdn felan rahat yazissak ama numaramizi burdan veremeyis :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…