ben klomen tedavisiyle hamile kaldım canım merak etme çok etkili bir ilaç.bu ilacı adetimin 4.gününden itibaren almaya başladım 5 günlük zaten.kullandım bir hafta sonra herhalde hatırlamıyorum doktora gittim birtane yumurta olgunlaşmış dedi gün aşırı ilişki dedi ve bana çatlatma iğnesi verdi onu vurdurdum ogün ama ağrılı bir iğne 2 hafta belim kasığım çok ağrıdı devamlı bir ağrı rahatsız edici ama kesinlikle çekilmez değil çünki bebişimiz için.neyse işte adetimin günü geldi geçtiiiiii ama ben ölüyorum heycandan ki benim adetim asla ve asla gününü şaşmaz :) 7 günü zor bekledim hemen test aldım allahımmmmmmmmmmmmm beklediğim an geldi çift çizgi çıktı ama aksinede cuma günüydü benim testi yapmam arada iki gün var bana 2 gün değil 2 yıl gibi geldi gittim pazartesi doktora eveeeeet dedi kese oluşmuş :)))) ondan sonrada oluşan kesenin içinin boş olmamasına dua etmeye geldi sıra oda çok şükür dolu cıktı sonrada bebişimin sağlıklı kalp atışlarını duydum anlatamam o anı :)) ALLAH yardımcın olsun ama sakın aklına aksi bir şey getirme ben doktora gittiğim ilk gün inanarak gittim herşeye katlandım ve ALLAH verdi inan sende ...