İnofolic pembe tablet kullanıp hamile kalan var mı?

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
11.533
18.520
34
Kızlar hiçbir sorun yok bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum her yolu denedim, henüz olmadı. İlk gebeliğimde de 15 ay sebepsiz olmamıştı. Şimdi de 13. Aya girmiş bulunmaktayım. İnofolic kullanıp hamile kalan çok olmuş sanırım. Bu ay da bunu deneyeyim diyorum olmazsa bir daha doktora gideceğim. Kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Ben çocuk istediğime karar verdiğim ilk ay yumurtlama günü vb bilmiyordum o ay olmadi Eylül de meet you diye bir uygulama var onu indirdim oradaki yumurtlama günlerini takip ettim hamile kaldım sonra Aralık'ta maalesef bebigimi kaybettim Şubat ayında laboquick ovulasyon testi aldım meet you ile ikisi aynı gitti o ay hamile kaldım sonra kimyasal oldu. Doktorum beklemene gerek yok dedi. Ben de o ay araştırdım infolicombinin kahverengi olanı var hap yumurtalıklara çok iyimis onu aldım adetimin 2. Günü kullanmaya başladım yine laboquick ovulasyon testi aldım Mart'ta tekrar hamile kaldım çok çok şükur 19+4 olduk. Bu bebeğimi istediğim zaman ya Latif hatmi yaptım Meryem suresi okudum. Cevşen okudum. Çünkü iş hamile kaldım ile bitmiyor inşallah faydalı olur

Ben çocuk istediğime karar verdiğim ilk ay yumurtlama günü vb bilmiyordum o ay olmadi Eylül de meet you diye bir uygulama var onu indirdim oradaki yumurtlama günlerini takip ettim hamile kaldım sonra Aralık'ta maalesef bebigimi kaybettim Şubat ayında laboquick ovulasyon testi aldım meet you ile ikisi aynı gitti o ay hamile kaldım sonra kimyasal oldu. Doktorum beklemene gerek yok dedi. Ben de o ay araştırdım infolicombinin kahverengi olanı var hap yumurtalıklara çok iyimis onu aldım adetimin 2. Günü kullanmaya başladım yine laboquick ovulasyon testi aldım Mart'ta tekrar hamile kaldım çok çok şükur 19+4 olduk. Bu bebeğimi istediğim zaman ya Latif hatmi yaptım Meryem suresi okudum. Cevşen okudum. Çünkü iş hamile kaldım ile bitmiyor inşallah faydalı olur
Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. İlk çocuğumda her şeyi öğrendim. Ovulasyon testlerini kullandım sonra baktım kendi vücudum zaten sinyal veriyor yumurtlama dönemlerinde yumurtlama akıntısı kasık ağrısı yumurtlama dönemimi çözdüm ne zaman yumurtladığımı biliyorum. Ayrıca ateş takibinde dahi uzmanlaştım. Düşük ateş yüksek ateş yumurtanın çatlama zamanları hepsini şak diye biliyorum. İlk gebeliğimde hamile kaldığımı öğrendiğim ilk andan doğuma gideceğim sabaha kadar hamilelikte okunması gereken tüm duaların sayfa sayfa çıktısı ile saatlerce dualarımı okudum. O sayfaları beş yıl oldu hala taşırım saklarım. Meryem suresinden Yusuf suresine Yasin suresine kadar insan suresine kadar hepsini okudum nereye gitsem yanımda taşıdım. Bunların hepsini yaptım yapıyorum. İşin hamile kaldım ile bitmediğini biliyorum.Ama zamanı. Var demek ki dedim bekledim. İlk gebeliğimde de sebepsiz 15 ay olmamıştı 16. Ay oldu. 5 yaşında oğlum var Allah bağışlasın. Şimdi kardeşi olsun istiyoruz ona da 12 aydır uğraşıyorum. Sebepsiz olmuyor. Rahim filmi, yumurta takibi, her şey ama her şey yolunda ama olmuyor. Demek ki zamanı var diyorum ama ben gayret etmeye devam ediyorum. İnofolic çok duydum araştırdım bir de onu deneyeyim dedim. Bir şeyler vesile olacak ben sadece gayret yolundayım…

X