• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic PCOS

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Annehayalim

Birgün bende buraya mucizemi yazacağım inşallah🌸
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
285
239
33
25
image.webpINOFOLİC yazdı bugün doktorum ve pcos olduğumu söyledi. 1 yıl olacak çocuk istememe rağmen olmuyor, daha öncede kist tedavisi gördüm 1 dkh kullanrak attım kisti. BU ilaç toz suya katılıp içiliyor , sorum şu kıtada aç karınla için diyor ama eczane tok karın yazmış ve günde 2 kere yazmış . Aranızda kullanan varmı kullanıpta hamile kalanlr varmı? Bu arada en uzun döngüm senede 1 defa 50 günde olur bugün 40 gün oldu halen adet olmadım doktorum kan ile gebeliğede baktırdı sonucum yarın çıkacak. Lütfen dua edin yarın hayatımın en güzel ve en büyük hayalimi alayım ❤️❤️❤️

Eki Görüntüle 2634156 INOFOLİC yazdı bugün doktorum ve pcos olduğumu söyledi. 1 yıl olacak çocuk istememe rağmen olmuyor, daha öncede kist tedavisi gördüm 1 dkh kullanrak attım kisti. BU ilaç toz suya katılıp içiliyor , sorum şu kıtada aç karınla için diyor ama eczane tok karın yazmış ve günde 2 kere yazmış . Aranızda kullanan varmı kullanıpta hamile kalanlr varmı? Bu arada en uzun döngüm senede 1 defa 50 günde olur bugün 40 gün oldu halen adet olmadım doktorum kan ile gebeliğede baktırdı sonucum yarın çıkacak. Lütfen dua edin yarın hayatımın en güzel ve en büyük hayalimi alayım ❤️❤️❤️
Ben pcos değilim bunu da kullanmadım ama kullanmayı düşündüm yalan yok☺️Çünkü çok okudum bunu kullanıp hamile kalan. Hatta pcos olmayanlara bile bazı doktorlar yazıyormuş süreci hızlandırmak için. Başka sorunları yoksa hemen hamile kalıyorlarmış. İnşallah size de vesile olur 🙏🏻

Eki Görüntüle 2634156 INOFOLİC yazdı bugün doktorum ve pcos olduğumu söyledi. 1 yıl olacak çocuk istememe rağmen olmuyor, daha öncede kist tedavisi gördüm 1 dkh kullanrak attım kisti. BU ilaç toz suya katılıp içiliyor , sorum şu kıtada aç karınla için diyor ama eczane tok karın yazmış ve günde 2 kere yazmış . Aranızda kullanan varmı kullanıpta hamile kalanlr varmı? Bu arada en uzun döngüm senede 1 defa 50 günde olur bugün 40 gün oldu halen adet olmadım doktorum kan ile gebeliğede baktırdı sonucum yarın çıkacak. Lütfen dua edin yarın hayatımın en güzel ve en büyük hayalimi alayım ❤️❤️❤️
Merhaba umarım güzel dileklerin gerçekleşir.doktorum 2,3 ay önce bana da yazdı süreç hızlasn diye ben henüz hamile deilim ama prolaktinim yükseldi deye düşünüyorum ya da başka bişey herneyse :) bu ilaçı sabah akşam aç karına içmemi söyledi ve düzenli içmek de önemliymiş.

Merhaba bu ilacin kapsul olanini yazdi bana da doktor. Pcosum, 3 ay kullan dedi haziranda gideceğim tekrardan gebelik olusmazsa, ne yazikki adetim benimde oyle duzensiz, ilaci ilk verdigi hafta adet oldum suan hala bekliyorum 37. Gunum benimde, daha yumurtlama da olmadi, insallah sizi de olumlu etkiler nasip eder Allah

banada yazdı 2 ay kullandim 2 ay adet görmedim söktürücü kullandım malesef bıraktım ilacı

Eki Görüntüle 2634156 INOFOLİC yazdı bugün doktorum ve pcos olduğumu söyledi. 1 yıl olacak çocuk istememe rağmen olmuyor, daha öncede kist tedavisi gördüm 1 dkh kullanrak attım kisti. BU ilaç toz suya katılıp içiliyor , sorum şu kıtada aç karınla için diyor ama eczane tok karın yazmış ve günde 2 kere yazmış . Aranızda kullanan varmı kullanıpta hamile kalanlr varmı? Bu arada en uzun döngüm senede 1 defa 50 günde olur bugün 40 gün oldu halen adet olmadım doktorum kan ile gebeliğede baktırdı sonucum yarın çıkacak. Lütfen dua edin yarın hayatımın en güzel ve en büyük hayalimi alayım ❤❤❤
hangi doktora gittiniz acaba

Back